Horváth Flóra

Horváth Flóra

Hatha jóga, Vinyasa Flow jóga, Kismama jóga oktató

Képzettsége:  Okleveles Hatha jóga instruktor RYT 200, Vinyasa flow jógaoktató RYS 200 és Kismama jóga oktató

2007-ben találkoztam először a jógával. Életem egyik legszebb időszakában történt, hiszen éppen fiammal voltam várandós. Elvarázsolt a kismama jóga áramlása, lágy, dinamikus, nőies mozdulatai, a relaxációban folytatott kapcsolatfelvétel a babámmal. Jógával készültem fel a szülésre testileg, lelkileg és mentálisan.

Egy év elteltével újra jógatanárt kerestem. Nem sokkal később már Bálint János alaptanfolyamára jártam a Padma Jógastúdióba. Ekkor már megérett bennem az elhatározás: jógát szeretnék oktatni! Addigi életemet –hegedűművész-tanárként – a zenélés töltötte ki. Érdekes felfedezés volt megtapasztalni, hogyan egészíti ki egymást a jóga és a művészet. Végsősoron a zene is meditáció…

2010-ben sikeresen befejeztem az alaptanfolyamot, és elvégeztem a Birthlight Kismama jógaoktató képzést szintén a Padma Jógastúdióban, Bálint Gyöngyi és Kapisinszky Judit irányításával. A kismama jóga különösen fontos számomra, mert a várandósok közelében az ember egy kicsit újraéli azt a spirituális állapotot, ami a szülés élményével zárul-kezdődik… Ezután következett a Hatha jógainstruktori képzés szintén Bálint János vezetésével -akit Mesteremnek tekintek – a Purnam Nemzetközi Jógaoktató Akadémián.

Évekig tanítottam a Padma Jógastúdióban, és zárt csoportjaim melett 2011 óta vagyok tagja az AUM csapatának. Mivel érdeklődésem a dinamikus jogairányzatok felé fordult, 2017-ben elvégeztem a Vinyasa flow jógaoktatói képzést Radics Klaudia vezetésével.

Rengeteget tanultam az előttem jaróktól, családomtól, tanítványaimtól és kollégáimtól. Köszönettel tartozom nekik!

 

Szeretettel várlak az órákon

Horváth Flóra órái a héten:

<< Előző hétKövetkező hét >>2018. augusztus 13. hétfő -- 2018. augusztus 19. vasárnap
<< Előző hétKövetkező hét >>2018. augusztus 13. hétfő -- 2018. augusztus 19. vasárnap
CLOSE
CLOSE