Barion Pixel

Női Jóga

A női jóga varázsa felemeli és beragyogja a női lelket. Ez nem csupán fizikai gyakorlás, hanem egy út, amelyen elindulsz belső valódi nőiséged felé. A női meditáció segít visszahangolódni saját nőiségedhez, amelyet gyógyító mantrákkal és mudrákkal teszünk még teljesebbé.

Az egymásba áramló gyakorlatok segítenek megtapasztalni a női energiák áramlását, ellazítják és felfrissítik a testet. Hol lágyabban, hol intenzívebben gyakorlunk összhangban a Holddal, de a fókuszban mindig a nőiséghez kapcsolódó területek állnak. Lágyan nyújtunk, nyitjuk a csípőt és a mellkast, erősítjük az alhast és a gátizmokat. Közben átlélegezzük és figyeljük a testet, a felmerülő érzeteket, teret adva belső női intuíciónknak. A gyakorlást egy pihentető relaxációval mélyítjük el az óra végén. Az óra magában foglalja a női jóga teljes terápiás módszertanát, amely a női testre és lélekre egyaránt kiterjed, de több annál.

A Holddal összehangolt gyakorlás segít számodra visszahangolódni a női ciklusod természetes áramlásához. Ez által mélyebben kapcsolódhatsz saját nőiségeddel is, hiszen női ciklusod, a természet ajándéka.

Válaszd a női jógát, ha

  • szeretnéd a jógát női ciklusodnak megfelelően gyakorolni
  • szeretnéd tudatosan megélni nőiségedet
  • szeretnéd visszahangolni ciklusodat a Holdhoz
  • menstruációs problémákkal küzdesz
  • elakadtál női életutadon
  • bármilyen női betegséggel küzdesz
  • szeretnéd megismerni a nőiségedben rejlő lehetőségeket
STRESSZOLDÓ NŐI JÓGA

Ezen az órán a három női stresszterület oldása áll a fókuszban, amelyek a méh, a szív és a torok területe. A női jóga eszköztárának segítségével hangoljuk energiáinkat a lágy női minőségek felé, az órán használt női meditációk, légzőgyakorlatok és női jóga gyakorlatok segítségével. A gyakorlás testi és lelki szinten egyaránt hatnak nőiségünk megélésére, női energiáink és női szerveink működésére. Az órán hangsúlyt fektetünk az olyan női jóga gyakorlatokra, amelyek normalizálják a ciklust, segítenek a görcsös menstruáció és a PMS tüneteinek megszüntetésében, harmonizálják a hormonrendszer és az idegrendszer működését.

Ajánljuk neked, ha szeretnéd nőiségedet harmonikusabban, lágyabban megélni vagy bármilyen női problémával küzdesz. Szeretnél nőként egyensúlyban élni, figyelmet és időt szánni önmagadra.

Női Jóga oktatónk

 

Puskás Anikó

Női jóga oktató

Pék Barbara

Női jóga oktató

Valter Éva

Prenatal and Baby yoga instructor

 

Aktuális Női Jóga órák a héten

 

Aktuális Női jóga tanfolyamok / műhelyek

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.