Az AUM Jógaközpontról

Helyszín

Jógaközpontunk Budapest belvárosában, központi helyen található. Célunk, hogy megnyugtató környezetet teremtsünk a gyakorláshoz, elszigetelve a nyüzsgéstől, ahol csak magadra figyelhetsz.

Termeink jógaeszközökkel gazdagon felszereltek, így neked csak egy kényelmes gyakorlóruhát kell magaddal hoznod az órákra. A foglalkozások előtt és után frissen készült gyógy- és gyümölcsteákkal várunk (persze javasoljuk, hogy az óra előtt már csak kevés teát igyál). 

Hitvallásunk, céljaink

Az AUM Jóga megálmodóiként, jógagyakorlóként és oktatóként is fontosnak tartjuk a jóga jelenlétét a mai ember mindennapi túlhajtott, stresszes életében. Munkánk gyümölcseként a jóga ősi hagyományának jótékony hatásait egyre többen élvezhetik. Elsődleges feladatunknak és hivatásunknak tartjuk, hogy az életminőség emelésének módszere, eszköze – a Jóga – minél többekhez eljusson, és hogy ehhez a leginkább megfelelő környezetet biztosítsuk a gyakorlóknak és tanáraiknak.

Tradicionális jóga iskolák nemzetközileg elismert képzéseit végzett oktatóink az Iyengar metódus, a Himalájai Tradíció, az Ashtanga és más stílusokban tartják foglalkozásaikat. Várjuk a kismamákat és a babákat is! Az órákhoz folyamatosan lehet csatlakozni.

Mit jelent az AUM?

A jóga a lélek valóságát az AUM szóval szimbolizálja. Az AUM szó magában foglalja a lélek és a természet kettősségét, a sokaságot és az egységet, a valóságot és a káprázatot, végeredményben tehát mindent, ami van és ami létezőnek látszik.

Az AUM szó egyedülálló a maga mivoltában. Semmi sincs, ami ne rejlenék benne. AUM a kezdet és a vég, a múlt, a jelen és a jövő, az okság, az idő és a tér, az anyag, az erő és az értelem, a személyiség, az én és a személytelenség, a sötétség és a világosság, a Természet és a Lélek.

Namasté!

Fotók a stúdiókról