Barion Pixel

Az AUM Jógaközpontról

Helyszín

Jógaközpontunk Budapest belvárosában, központi helyen található. Célunk, hogy megnyugtató környezetet teremtsünk a gyakorláshoz, elszigetelve a nyüzsgéstől, ahol csak magadra figyelhetsz.

Termeink jógaeszközökkel gazdagon felszereltek, így neked csak egy kényelmes gyakorlóruhát kell magaddal hoznod az órákra. A foglalkozások előtt és után frissen készült gyógy- és gyümölcsteákkal várunk (persze javasoljuk, hogy az óra előtt már csak kevés teát igyál). 

Hitvallásunk, céljaink

Az AUM Jóga megálmodóiként, jógagyakorlóként és oktatóként is fontosnak tartjuk a jóga jelenlétét a mai ember mindennapi túlhajtott, stresszes életében. Munkánk gyümölcseként a jóga ősi hagyományának jótékony hatásait egyre többen élvezhetik. Elsődleges feladatunknak és hivatásunknak tartjuk, hogy az életminőség emelésének módszere, eszköze – a Jóga – minél többekhez eljusson, és hogy ehhez a leginkább megfelelő környezetet biztosítsuk a gyakorlóknak és tanáraiknak.

Tradicionális jóga iskolák nemzetközileg elismert képzéseit végzett oktatóink az Iyengar metódus, a Himalájai Tradíció, az Ashtanga és más stílusokban tartják foglalkozásaikat. Várjuk a kismamákat és a babákat is! Az órákhoz folyamatosan lehet csatlakozni.

Tudatos Teret Teremtünk! 

Küldetésünk, hogy segítsük a látogatóinkat abban, hogy megteremtsék a fizikai, mentális és lelki teret az életükben, amelyek segítenek abban, hogy elérjék az egyensúlyt és boldogabb életet éljenek.

A testi teret a jóga és az egészséges táplálkozás segítségével támogatjuk, hogy erős és egészséges testet építsenek, amelynek köszönhetően jobban érzik magukat a bőrükben, több energiájuk lesz, és jobban tudnak megbirkózni a mindennapok kihívásaival.

A mentális tér megteremtéséhez pedig olyan módszereket kínálunk, mint a tudatos gondolkodás, meditáció és a relaxáció. Segítünk abban, hogy megszabaduljanak a stressztől és az aggodalmaktól, és megtanulják, hogyan tudnak örömmel és pozitív érzelmekkel élni.

A szellemi tér megteremtése pedig az önismereti utazás része, amely segít abban, hogy megtalálják az önmagukkal való összhangot, és spirituális fejlődésük útján előre haladjanak. Olyan technikákat kínálunk, mint a meditáció, mantrázás és a pranayama, amelyek segítenek abban, hogy elmerüljenek a belső világukban, és kapcsolatot teremtsenek a magasabb rendű tudatossággal.

Mindezen technikák segítségével, küldetésünk, hogy az életükben nagyobb harmóniát, boldogságot és belső békét teremtsünk, és segítsük őket abban, hogy önmagukat jobban megismerve éljenek egy tudatos és boldog életet.

Mit jelent az AUM?

A jóga a lélek valóságát az AUM szóval szimbolizálja. Az AUM szó magában foglalja a lélek és a természet kettősségét, a sokaságot és az egységet, a valóságot és a káprázatot, végeredményben tehát mindent, ami van és ami létezőnek látszik.

Az AUM szó egyedülálló a maga mivoltában. Semmi sincs, ami ne rejlenék benne. AUM a kezdet és a vég, a múlt, a jelen és a jövő, az okság, az idő és a tér, az anyag, az erő és az értelem, a személyiség, az én és a személytelenség, a sötétség és a világosság, a Természet és a Lélek.

Namasté!

Fotók a stúdiókról