Többféle Hangfürdőből választhatsz nálunk. Bercsák Márta havi egyszer vasárnaponként tart foglalkozást, Pócza Barbara és Balogh Orsolya pedig minden második pénteken. Az időpontokat az oldal aljára görgetve találod meg.

Jelentkezés: A bejelentkezés gombra kattintva egy egyszerű űrlappal tudsz bejelentkezni.

 

  1. Hangfürdő zengő tálakkal és gonggal – Hangtál Meditáció
  2. Relaxációs hangfürdő

1. Hangfürdő zengő tálakkal és gonggal – Hangtál Meditáció

A hangfürdő segíti a benned rejlő pozitív erők munkáját. Sound-Therapy-jpg
A hangfürdő során a hangtálak és a gong által keltett hangrezgések hullámaiban végezzük a relaxációt.

A hangrezgések lazítanak, segítenek féken tartani benned a gondolatok áradatát. Ez az idegrendszerre nagyon pozitív hatással van, segít megnyitni és fejleszteni belső énedet.
A hangfürdőt csoportban, kényelmesen fekve vagy meditáló pózban végezheted. Vegyél kényelmes ruhát és fontos, hogy legyen a szervezeted hidratált az aznapi folyadékbeviteltől, hogy a hatás még intenzívebb legyen.
A hangfürdő időtartama  60 perc.

Bercsák Márta bemutatkozása

Bercsák Márta vagyok és projektmenedzserként dolgozom.marta

Tini korom óta ismerem a jóga és a relaxáció jótékony hatását. Segítségükkel és egyéb spirituális módszerekkel próbálom személyiségemet és belső harmóniámat fejleszteni. Az önfejlesztés útján ismerkedtem meg a hangtálak és a gong csodálatos hatásával. Peter Hess-féle hangmasszázst tanultam és igyekszem tapasztalataimat minél jobban elmélyíteni ezen a téren. Erősen hiszek az ember önmegújító képességében, amelynek alapja a lélek, a szellem és a test harmóniájának megteremtése.

Sok szeretettel várok minden érdeklődőt:

Bercsák Márta 

2. Jóga Relaxáció Hangfürdővel

Egy nehéz hét után pihenésre vágysz? Vár rád a hétvége, de fáradtan ébredsz szombat reggel is? A relaxációs hangfürdő péntek este ellazít, felfrissít, stresszmentesít, segít letenni a hét terheit, hogy a hétvége tényleg a pihenésé lehessen. A relaxációs hangfürdőn a jóga terápiás technikáit ötvözzük a tibeti hangtálak és a tao-hárfa ellazító hangjaival.

A relaxáció a jógában bevett gyakorlat a stressz, a testi és a mentális feszültségek oldására. Stresszhelyzetben állandó feszültségben és aktivitásban vannak az izmok és az idegrendszer.  Ez a feszült állapot rengeteg energiát használ el, amelyben elfáradunk, és amelyet egyébként sok más mindenre is használhatnánk. A relaxáció lágy, szelíd, ám hatékony módszere segít elengedni a test (izmok) és lélek (elme) állandó aktivitását. Egy ilyen megpihenés után, amikor valóban szükségünk van az aktivitásukra, sokkal hatékonyabban vehetjük hasznát elménknek és testünknek.

A test teljes ellazítását követően szólalnak meg a tibeti hangtálak, a gongok és tao-hárfa hosszan rezgő, tisztító, lágy és szférikus hangjai. A relaxációs hangélményen fekvő helyzetben, akár hétköznapi, vagy jóga-öltözékben lehet részt venni. A hangoknak nagyon erőteljes gyógyító és rezgésszint emelő hatása van.  A hangfürdő egy élő hangkoncert, egy csodálatos hangélmény, mely során zavartalanul élvezheted a hangok áradását és távol kerülhetsz a mindennapok feszültségeitől.

A hangfürdő során terápiás Peter-Hess hangtálakat és gongokat használunk. Mindegyikük kézi munkával készül, 7-12 fém ötvözetéből kézi kovácsolással. Fair trade kereskedelem útján jutnak el Európába és a kézművesek számára biztos megélhetést jelent ez a nehéz fizikai munka.

A hangtálak készítéséhez 7 bolygó féméhez: arany (Nap), ezüst (Hold), higany (Merkúr), vörösréz (Vénusz), vas (Mars), ón (Jupiter), ólom (Szaturnusz) még további ötöt használnak fel,  melyek: cink (feszült állapotok ellen jótékonyan hat), meteorfém (fokozza az általános aktivitást), bizmut (az emésztőrendszer működését erősíti), galenit (ízületi gyulladások ellen jótékony), és pirit (erősíti a tüdőt.)

Peter Hess-féle tibeti hangtálakkal folytatott munka jól harmonizálható a tao hárfával. A tao-hárfa egy vibroakusztikus hangszer, melyre 48 hang van felfűzve: a „H, A, E, D” hangok 4 oktáv terjedelemben. A hangszer 432-re van hangolva. Szférikus hangjai a magasba emelik testet, lelket, érzelmeinket és gondolatainkat.

A relaxációs hangfürdő időtartam 60 perc és igény szerint záróbeszélgetés, élmények megosztása, és kérdések zárják a foglalkozást.

Oktatók: Pócza Barbara, Balogh Orsolya

Ár: 2400 Ft/alkalom, vagy 1 alkalom a jógabérletről

 

AKTUÁLIS IDŐPONTOK

 

 

CLOSE
CLOSE