Jóga és relaxáció illóolajokkal

Oktató:
Horváth Flóra – Hatha, vinyásza flow, és kismama jogaoktató, doTerra  wellness advocate

Helyszín: AUM Jóga Astoria (1075 Bp., Károly krt 3/a.)

Időtartam: 90 perc,  17:30 – 19:00

A program díja: 2.600Ft/fő vagy 1 alkalom a 90 perces jógabérletről

Max. létszám:
15 fő

Következő időpontok:

Február 14., Március 20., Április 10., Május 15., Június 12.

A számodra megfelelő időpontra az oldal alján tudsz jelentkezni, de csak az 1 hónapon belüli időpontokat mutatja a rendszer. Ha későbbi időpontra szeretnél jelentkezni, kérlek, nézz vissza később!

Miről szól az illatjóga- és illatrelaxáció?

Ezeken a péntek esti alkalmakon különböző esszenciákkal fogunk dolgozni, hogy segítségükkel megtámogassuk az ászanagyakorlást fizikai és mentális síkon, és könnyebben, mélyebben tudjunk relaxációs gyakorlatokat végezni. Az aromaterápia nagyon hatékony eszköz. A mély, tiszta és szakrális olajok hatására sokkal könnyebb az ellazulás. Egészen más minőségben engedik láttatni problémáinkat, személyiségünket és a környezetet.

Mire számíthatsz?

Minden foglalkozáson egy újabb illattal vagy több illat keverékével ismerkedünk meg. Először röviden átbeszéljük, hogyan alkalmazható az adott olaj, milyen folyamatokat indít el bennünk testi-lelki-energetikai szinten. Ezután az aktuális esszenciát bemasszírozzuk magunkba, illetve belélegezzük, esetleg diffúzor segítségével finoman betöltjük vele a teret. Az ászanagyakorlás után újabb olajat vagy olajkeveréket inhalálunk, mely a relaxáció alatti ellazulást segíti majd testi-lelki szinten egyaránt.

Az órák tematikája

Az óra tematikája mindig változik; egyes esszenciák a légzésfunkciókat segítik, mások különböző érzelmeket szabadíthatnak fel bennünk. Dolgozunk majd emésztést segítő és méregtelenítő hatású olajokkal, és olyanokkal is, melyek fokozzák a fizikai teljesítőképességet. Az órát mindig hosszabb relaxációval zárjuk, hogy elengedjük a hét fáradalmait és ráhangolódjunk a hétvégi pihenésre.

Milyen aromaterápiás olajakat használunk?

A foglalkozásokon a doTerra cég 100 %-os tisztaságú, egyedülálló CPTG minősítésű esszenciáit alkalmazzuk. Az esszenciákkal az órát követő doTERRA Illatbemutató című programunkon is meg lehet ismerkedni, melyre a workshopon jógázók térítés nélkül maradhatnak vendégeink.

Az óra végén a résztvevők hazavihetnek az aznap használt esszenciából egy kis üvegcsével.

A jóga óra ára: 2600 Ft/alkalom, vagy 1 alkalom a 90 perces jógabérletről.

+ 1 ajándék

Az óra után DoTerra illatbemutatót tartok, ezen, ha szeretnél ingyenesen részt tudsz venni.

A programot tartja:

HORVÁTH FLÓRA
Hatha-, Vinyásza Flow-, és Kismama jogaoktató – AUM Jógaközpontok,
doTerra – wellness advocate, a Jóga Bazár segítő tanácsadója
https://www.facebook.com/groups/doTerraFlora/

YogaFl-órák
 
Aromaterápiás megjelenésem a Facebook-on:
Illat Rímek