Jóga és relaxáció illóolajokkal

Oktató:
Horváth Flóra – Hatha, vinyásza flow, és kismama jogaoktató, doTerra  wellness advocate

Helyszín: AUM Jóga Corvin (1085 Bp., József krt 78.)

Időtartam: 90 perc,  17:30 – 19:00

A program díja: 2.600Ft/fő vagy 1 alkalom a 90 perces jógabérletről

Max. létszám:
15 fő

Következő időpontok:

  • 2021. május 21.
  • 2021. június 18.
  • 2021. július 16.
  • 2021. augusztus 13. 

A számodra megfelelő időpontra az oldal alján tudsz jelentkezni, de csak a 4 héten belüli időpontokat mutatja a rendszer. Ha későbbi időpontra szeretnél jelentkezni, kérlek, nézz vissza később!

 

Miről szól az illatjóga- és illatrelaxáció?

Ez a péntek esti workshop a gyakorlatokat tekintve egy szokásos hatha jóga óra, melynek végén egy hosszabb relaxációs gyakorlat áll.  Egy rövid ráhangolódás után leginkább statikus, néhol dinamikus gyakorlatok követik egymást, majd hosszabb relaxációval zárjuk az órát, annak érdekében, hogy lerakjuk a heti gondokat és rákészüljünk a hétvégi pihenésre. A különbség abban áll, hogy az ászanázás közben többször lélegzünk-, vagy dörzsölünk be illóolajat és diffúzorból is párologtatunk esszenciát, hogy az adott célt (koncentráció, ellazulás, mélyrelaxációs állapot elérése) az illatok által is segítsük. Így könnyebben tud végighaladni a gyakorló egy intenzív tisztító és harmonizáló folyamaton.

Mire számíthatsz?

Az óra fő céljának megfelelő különböző olajokkal folyik a munka. Az esszenciák keretbe foglalják az óra ritmusát, végig segítik a gyakorlót a fizikális és mentális gyakorlatok végrehajtásában, a jóga gyakorlásban való elmélyülésben.

Milyen aromaterápiás olajakat használunk?

Az illóolajok – azon túl, hogy fizikai szinten hatnak ránk-, befolyásolják hangulatunkat, légzésünk minőségét, vagy akár anyagcsere folyamatainkat. Az illóolajokkal folytatott munka egy életforma, mely az olajok következetes használatára épít. Így élhetünk teljesebb életet, ha a megfelelő kvalitású esszenciákat választjuk. Számomra ezek az olajok a doTERRA illóolajai, amik 100 %-os tisztaságú, CPTG minősítést szerzett termékek. Friss illatok, melyek gyorsan és hatékonyan dolgoznak testünkön-lelkünkön.

Amennyiben egészségügyi problémával érkezik valaki a workshopra, fokozottan ügyeljen arra, hogy erről tájékoztasson, lehetőséget adva arra, hogy 1-1 esszenciát a megfelelőre cseréljek.

+ 1 ajándék

Az óra után ugyanazon a helyszínen doTERRA Illatbemutató lesz, melynek részvételi díja nincs. Az Illatbemutató részleteiről ide kattintva tájékozódhatsz.

A programot tartja:

HORVÁTH FLÓRA

Hatha-, kismama-, és vinyása flow jógaoktató
doTERRA wellness tanácsadó

Hivatalos Facebook oldal:
Horváth Flóra Illatszertár

Hozzá tartozó zárt csoportom:
Illaberek – Illat Rímek