Barion Pixel

Egyéni fogalkozások és kezelések

Magán és kiscsoportos jógaóra

További részleteket és jelentkezési lapot az alábbi oldalon találsz.

Ócsai Zoltán

Önismereti Konzultáció

Bejelentkezés: + 36 30 930 39 45

Részletek a tanácsadásról

Szolgáltatások: Egyéni és csoportos önismereti tanácsadás, Üzleti vagy családi mediáció ill. coaching, Egyéni és csoportos hatha jóga foglalkozás

Miben tudok segíteni?

Ha szükségét érzed, hogy visszajelzést, tükröt kapj önmagadról vagy ha szeretnéd, hogy egy önismereti szakember ránézzen a jelenlegi élethelyzetedre és a számodra pillanatnyilag legnagyobb kihívást jelentő szituáció(k)ra és visszajelezzen Róla(d).

Kapcsolati problémák, Konfliktuskezelés, Krízisfeldolgozás, Önbizalom, Önismeret, Önértékelés és önelfogadás, Pályamódosítás, Stressz, Szorongás, Destruktív kapcsolati minták, életközepi válság,  Tiszta ill. Asszertív kommunikáció, Kiégés, Lelki egészség megőrzése, Megbocsátás és elengedés, Nehéz döntési helyzetek, Reziliencia (lelki ellenállóképesség) fejlesztése, Stresszkezelés, Szülő-gyermek kapcsolat, Változáskezelés, Vezetői hatékonyság növelése.

Mi fog történni?

Első körben egy 20-30 perces online találkozóra, ismerkedésre hívlak, mely után közösen eldöntjük, hogy hogyan és milyen keretekben tudunk együttműködni. Utána rendszeres időközönként, közösen meghatározott alkalommal találkozunk, melyhez együtt keresünk egy irányt vagy egy életterületet, amire szeretnél ránézni és amin esetleg régóta szeretnél változtatni.

Tegyél egy próbát!
Jelentkezz be hozzám a +36309303945 telefonszámon vagy az űrlapon keresztül.

Képzettség és bemutatkozás

Képzettsége: Mentálhigiénés szakember, Analtikus csoportvezető (folyamatban), MBCT tanár, Hatha jóga oktató, Integrál szemléletű önismereti tanácsadó, Mediátor és Coach

Rövid bemutatkozás

Alapképzettségemet tekintve mérnök-közgazdász végzettséggel rendelkezem, de már a karrierem kezdetétől fogva elsősorban emberek irányítását, motiválását és vezetését tartottam legfontosabb hivatásomnak, mely kapcsán tengernyi lehetőség és helyzet adódott az emberi természet jellegzetességeinek megfigyelésére. Harmincas éveim közepétől fokozatosan lépett az életembe a jóga, melynek során 2009-ben végeztem el az Ashram Jóga Hatha jóga oktatóképzését, majd utána évekig tanítottam is azt. 2012-ben végeztem az Integrál Akadémián, ahol 3 évig integrál pszichológiát tanultam, záródolgozatom témája a Légzés integrál szemléletű elemzése köré épült fel. Tanultam üzleti és párkapcsolati Mediációt (Umathum Mediátor Akadémia), egyéni és üzleti Coach szemléletet is (Pro Bona), mely jócskán tovább finomították és árnyalták a segítő munkám során használt eszközöket. 2018-tól a Csoportanalitikusoknál (CSAKIT) képződöm, mint analitikus szemléletű csoportvezető (jelenleg szupervíziós résznél tartok), 2019-ben szereztem MBCT tanári végzettséget, 2022-ben pedig  a BGE mentálhigiénés szakember mesterképzésén szereztem oklevelet. A diplomamunkám témája a Krízis, Trauma és a Légzés kapcsolata volt

Terápiás alapvetéseim

Egy dolgot tartok rendkívül fontosnak, amit én is gyakorlok minden nap: nem akarni elérni a válaszokat, hanem elcsendesedve megengedni, hogy a felszínre jöjjenek. Ehhez igyekszem eszközöket, irányokat, nézőpontokat és kereteket adni a segítő munkám során is.

A másik ilyen alapelv: mégha időnként meg is kll haladnunk a vélt vagy valós határainkat, Önmagad és mások elfogadása a legtermékenyebb táptalaj és legbiztosabb alap a változáshoz. Bár a tapasztalatom az, hogy ez az elfogadást időnként kitartó, következetes munka kiművelni önmagunkban, azonban az együttérzéshez hasonlóan kikerülhetetlen szakasza az önismereti útnak.

Tegyél egy próbát!
Jelentkezz be hozzám a +36309303945 telefonszámon vagy az alábbi űrlapon keresztül.

Valter Éva

Gyógymasszőr, asztrológus

Bejelentkezés: +36 20 383 91 99

Részletek a kezelésről

Valter Éva vagyok, az AUM Jógaközpont Kismama és Babás jóga oktatója, Komplex Szülésfelkészítő Programjának, Babafejlesztő Műhelyének és Kismama és Babás Jóga Oktatóképzésének vezető oktatója.

2010-ben szereztem meg gyógymasszőri oklevelemet. Mivel – akkortájt és azóta is – nagyon sokat mozgok a kismamák és anyukák körében, gyorsan megszületett az igény, hogy gyógymasszőrként, svédmasszázs alapokon, a kismamáknak segítsek édes terhük könnyedebb viselésében.

A Kismama masszázs nagyon sok kismamámat segítette hozzá, hogy várandósságuk harmonikusabb és örömtelibb legyen. Nem sokkal később jöttek az anyukák is hozzám, és kiderült, a friss anyukáknak az első egy-két évben hihetetlen szükségük van a masszázsra, mert a baba cipelése, dajkálása óriási fizikai igénybevételt jelent. A kismamák és anyukák azután küldték hozzám a férjeiket és gyermekeiket, így az egész családnak tudtam segíteni.

A masszázs:

 • harmonizálja, feltölti a fáradt, túlterhelt testet,
 • gyógyítja a mozgásszervi problémákat,
 • oldja a stresszt.

Nagyon nagy elhivatottságot érzek aziránt, hogy a kismamák, anyukák és babáik, a családok minél boldogabb, harmonikusabb és teljesebb életet élhessenek, és ezáltal a felnövekvő új generációk kevesebb teherrel, több bölcsességgel juthassanak tovább. Hálás vagyok a sorsnak, hogy ilyen sok hasznos eszközt adott a kezembe, amivel a gyermeket váró és gyermeket nevelő nők segítségére tudok lenni. 2015-ben egy családsegítő alapítványt is létrehoztam ennek a célkitűzésnek a támogatására.

Keress bizalommal az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

+36 20 383 91 99

[email protected]

Az asztrológia:

1996 óta foglalkozom asztrológiával, 2000 óta okleveles asztrológusként. Az asztrológia segítségével minden kérdésre megtalálható a válasz. Várlak szeretettel élőben vagy online:

 • ha szeretnéd a babádat a lehető legjobban vezetgetni az életben és igazán mélyen megismerni akár rögtön a születése után (baba horoszkópok)
 • ha meg szeretnéd érteni a kapcsolatodat a pároddal, gyermekeddel, kollegáddal, szüleiddel stb. (kapcsolati horoszkópok)
 • ha bármilyen testi vagy lelki problémával küzdesz (egészség betegség kibontása)
 • ha bármilyen krízisbe kerültél (krízis elemzés)
 • ha bármilyen elakadást érzékelsz az életedben (progresszió tanácsadás)
 • vagy csak szeretnéd önmagadat, a személyiségedet és a sorstendenciáidat mélyebben megérteni (pszichológiai asztrológia)

 

 

Képzettsége

Valter Éva vagyok.

2010-ben szereztem meg gyógymasszőri oklevelemet. Mivel – akkortájt és azóta is – nagyon sokat mozgok a kismamák és anyukák körében, gyorsan megszületett az igény, hogy gyógymasszőrként, svédmasszázs alapokon, a kismamáknak segítsek édes terhük könnyedebb viselésében.

A Kismama masszázs nagyon sok kismamámat segítette hozzá, hogy várandósságuk harmonikusabb és örömtelibb legyen. Nem sokkal később jöttek az anyukák is hozzám, és kiderült, a friss anyukáknak az első egy-két évben hihetetlen szükségük van a masszázsra, mert a baba cipelése, dajkálása óriási fizikai igénybevételt jelent. A kismamák és anyukák azután küldték hozzám a férjeiket és gyermekeiket, így az egész családnak tudtam segíteni.

Közben pedig, szerteágazó képzésemnek és szakmai tapasztalatomnak köszönhetően (jóga, életmódtanácsadás, kineziológia, asztrológia, várandósság kísérés, szülésfelkészítés, szoptatási tanácsadás, babagondozás -és fejlesztés) gyógyító, megoldást hozó beszélgetések születnek.

Nagyon nagy elhivatottságot érzek aziránt, hogy a kismamák, anyukák és babáik, a családok minél boldogabb, harmonikusabb és teljesebb életet élhessenek, és ezáltal a felnövekvő új generációk kevesebb teherrel, több bölcsességgel juthassanak tovább.

Hálás vagyok a sorsnak, hogy ilyen sok hasznos eszközt adott a kezembe, amivel a gyermeket váró és gyermeket nevelő nők segítségére tudok lenni.

2015-ben egy családsegítő alapítványt is létrehoztam ennek a célkitűzésnek a támogatására.

Az AUM Jógaközpont Kismama és Babás jóga oktatója, Komplex Szülésfelkészítő Programjának, Babafejlesztő Műhelyének és Kismama és Babás Jóga Oktatóképzésének vezető oktatója, holisztikus természetgyógyász. 1996. óta foglalkozok asztrológiával, 2000 óta okleveles asztrológusként.

Szabó Gábor

Jikiden Reiki Kezelések

Bejelentkezés: + 36 70 414 05 08

Részletek a kezelésről

Miben tud a Jikiden Reiki neked segíteni?

 • A stressz, kimerültség, dekoncentráció tüneteinek enyhítése, megszüntetése
 • Bármilyen fizikai és pszichoszomatikus tünetek kezelésére
 • Jól kombinálható a hagyományos és más alternatív gyógymódokkal
 • Izommerevség, fájdalmak enyhítése, megszüntetése
 • Támogatja a test méregtelenítő és öngyógyító folyamatait
 • Segít lenyugtatni a zakatoló elmét, a hullámzó érzelmeket
 • Hozzásegít a belső harmónia megteremtéséhez a mindennapokban
 • Támogatja a tudatosságod növekedését, a spirituális fejlődésed, intuíciós képességed
 • Hozzájárul a kívánt változáshoz az életben, önmagad megismeréséhez

Jikiden Reiki tanfolyam: ha szeretnéd elsajátítani önmagad és mások kezelésének módját

Időpont: meghirdetett hétvégi időpontokban, 9:30-17:30-ig

Helyszín: AUM Jógaközpont, Astoria

Időtartam: 2×8 óra, 50-50% elmélet és gyakorlat

Bővebb tájékoztató és jelentkezés az alábbi linkre kattintva:

https://jikidenreiki.hu/tanfolyam/

Reiki kezelés: ha valamilyen panaszodra szeretnél gyors segítséget

Időpont: hétvégénként, 10-20:00-ig, foglalással tudsz időpontot egyeztetni

Helyszín: AUM Jógaközpont, Astoria

Időtartam: 1,5 óra

Bővebb tájékoztató és jelentkezés az alábbi linkre kattintva:

https://jikidenreiki.hu/hogyan-hat-a-reiki-kezeles/

Elérhetőségek:

Szabó Gábor

Email: [email protected]

Telefon: + 36-70/414-0508

Weboldal: jikidenreiki.hu

Képzettsége

A Japán székhelyű Jikiden Reiki Intézet shihan (tanár) fokozatú oktatója

Óratípusai: Jikiden Reiki tanfolyam és reiki kezelés

2000-ben találkoztam a Reiki módszerével, és ennek köszönhetem a több éve tartó asztmám és allergiám elmúlását. Így e módszer megtanulásával és gyakorlásával elindultam a testi-lelki egészséghez vezető úton.

Az eltelt évek során sokféle nézőpontból ismertem meg ezt a módszert és egyfajta életmóddá vált a Reiki gyakorlása a rendszeres használaton, a meditáció gyakorlásán, a vendégek kezelésén és a tanításon keresztül.

Tapasztalatom szerint a Reiki nem csak egy erőteljes energia kezelés, hanem az elme elcsendesítésének, a kiegyensúlyozottság és a belső béke megteremtésének hatékony módja is.

Ezt a szemléletmódot és a japán tradicionális tanítást leltem meg a Jikiden Reiki rendszerében, melynek 2012 júniusa óta vagyok regisztrált shihan fokozatú tanára.

2019-ben tovább mélyítettem a tudásom Frank Arjava Petter nemzetközi szemináriumán és reikis szakmai életem fontos lépcsője volt a Reiki A-tól Z-ig című könyvem megjelenése szintén ebben az évben.

Csomor Katalin

svédmasszázs, irodai masszázs és frissítő talpmasszázs

Bejelentkezés: +36 70 427 82 81

Részletek a kezelésről

Irodában dolgozik, ülőmunkát végez, esetleg egész nap jön-megy? Stresszes, fáradt? Nálam felfrissülhet, megpihenhet, míg az izmait fellazítom.

Kellemes környezetben, halk zenével várom teljes testes svédmasszázsra, mely 60 perces, igény esetén 90 perces.

Továbbá várom 30 perces láb-, talp- vagy hátmasszázsra is a kedves érdeklődőket.

Házhoz is megyek. 

Irodai masszázshoz masszázsszékkel rendelkezem. 

Időpont egyeztetés : 704278281 vagy [email protected]

Képzettsége

Csomor Katalin vagyok, 2019-ben végeztem svédmasszázs, irodai masszázs és frissítő talpmasszázs tanfolyamot.