áraink

Az alábbi szolgáltatásoknál bruttó árak kerültek feltüntetésre. 2017. szeptember 4-től érvényes áraink

A bérletedet plasztik kártyára töltjük fel, amelynek letétdíja 1000Ft. Amikor visszaadod a kártyát, ezt a díjat visszatérítjük. 

60 perces órák

90 perces órák

Kombinált bérletek
(60 és 90 perces órákhoz)

Babás foglalkozások árai

Hangtálas foglalkozások árai

TUDNIVALÓK

Bérletek érvényességi idejének hosszabbítása

Betegség vagy utazás esetén meghosszabbíthatod bérleted érvényességi idejét. 5 alkalmas bérletnél egyszer max. 1 héttel, 10 és 20 alkalmas bérlet esetén max. 2 héttel. Kérünk, hogy előtte ill. mielőbb jelezd ezen kérésedet felénk.

Tanfolyamok, műhelyek

Helyfoglalásodhoz előzetes befizetés szükséges! Kérjük, hogy figyeld a befizetési határidőt! Tanfolyamra, képzésre, workshopra való jelentkezés kizárólag a részvételi összeg befizetésével válik véglegessé. A tanfolyami bérletedet plasztik kártyára töltjük fel, amelynek letétdíja 1000Ft. Amikor visszaadod a kártyát, ezt a díjat visszatérítjük.

Lemondási feltételek

Egy héttel a kurzus kezdete előtti időpontig történő lemondás esetén a teljes részvételi díj, egy héten belül a részvételi díj 50%-a kerül visszafizetésre, míg a kurzus indulása előtti 48 órával történő lemondás esetén nem tudjuk visszafizetni a befizetett összeget. Bizonyos esetekben a befizetett összeg egy másik, jövőbeli kurzusra felhasználható. Ez minden esetben a kurzust szervező személy illetve a stúdió jóváhagyásától függ. Amennyiben a kurzus a szervező illetve a stúdió által kerül lemondásra, a kurzus teljes összege visszafizetésre kerül. Amennyiben az esemény helyszíne illetve az időpontja megváltozik, de továbbra is rész kíván venni a képzésen, a befizetett összeg érvényes marad, ellenkező esetben az összeget visszatérítjük. A kihagyott tanfolyami órák pótlására nincs lehetőség. A tanfolyamra való jelentkezéssel a fenti feltételek automatikusan elfogadásra kerülnek.

Számlázás

Személyes befizetésnél azonnal megkapod a nyugtát, vagy névre szóló számlát. Átutalásos, vagy kártyás fizetésnél az első alkalommal, amikor jössz az adott tanfolyamra, vagy órára, a recepción fogod megtalálni a számlát (ha korábban van rá szükséged, jelezd nekünk emailben!) Ha cégnévre szeretnél számlát, kérjük, hogy a pest@aumjoga.hu címre küldd el a számlázási adatokat, de fontos, hogy átutalás és kártyás fizetés esetén csak az átutaló nevére tudjuk kiállítani a számlát.

FIZETÉSI MÓDOK

Készpénz

A recepción készpénzzel tudsz fizetni. Itt tudsz bérletet venni, vagy tanfolyamokra, műhelyekre befizetni. A recepció nyitvatartása:  AUM Astoria (Károly krt. 3/A): 17:00-19:15 AUM Iroda (Károly krt. 1.): 12:00-19:00 AUM Blaha (Stáhly u. 13.):17:00-19:15

Bankkártya

A bankkártyás fizetésre csak a recepció működése idején van lehetőség. Kérjük, hogy egyéb időpontokban, amikor az oktatók adminisztrálnak, hozz magaddal készpénzt. Köszönjük!

OTP SZÉP kártya

SZÉP Kártya

Stúdiónkban az OTP, a K&H és az MKB Bank Szép kártyájával tudsz fizetni a recepció nytivatartási ideje alatt.

fitness_elfogadohely_sportkartyaSportkártya

A  gyakorló órák Sportkártyával +600Ft fizetésével látogathatók. A műhelyek és tanfolyamok befizetésére nem használható fel a kártya.

All You Can Move kártya

Az órák befizetésénél XL-es és XXL-es All You Can Move csomagot tudunk elfogadni. A műhelyek és tanfolyamok befizetésére nem használható fel a kártya.

KEDVEZMÉNYEK

Bérletmegújítási kedvezmény

Ha akkor veszed meg a következő bérleted, amikor még van aktív, érvényes bérleted, az új bérletedet 10% kedvezménnyel vásárolhatod meg!

Hírlevél kedvezmény

Ha regisztrálsz hírlevelünkre, egy kuponnal ajándékozunk meg, amellyel egyszeri alkalommal 10% kedvezménnyel tudsz 5, 10 vagy 20 alkalmas bérletet venni.

Diák- / nyugdíjas kedvezmény

A fenti árakból 10% kedvezményt adunk a diák- vagy nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező látogatóink részére. (Kedvezmények nem összevonhatók.)