Barion Pixel

áraink

2023. augusztus 10-től érvényes bruttó áraink.

bérletmegújítási kedvezmény


Vedd meg a következő bérletedet, akkor amikor az előző még érvényes,
és kedvezményt biztosítunk számodra az új bérletvásárlásakor!
 

BÉRLETVÁSÁRLÁS
A RECEPCIÓN

10% kedvezményt adunk új bérletedre.

-10%

BÉRLETVÁSÁRLÁS
ONLINE

Vásárold meg online a kiválasztott bérletet, majd a kedvezményes plusz alkalmakat igényeld emailben a [email protected] címen.

10 alkalmashoz + 1 ajándék alkalom

20 alkalmashoz + 2 ajándék alkalom

 START Csomag

 90 perces, Babás jóga és Hangtál 

Pilates, AYURVÉDIKUS JÓGA

Kombinált bérletek

(60 és 90 perces órákhoz)

TUDNIVALÓK

Bérletek érvényességi idejének hosszabbítása

Betegség vagy utazás esetén meghosszabbíthatod bérleted érvényességi idejét. 5 alkalmas bérletnél egyszer max. 1 héttel, 10 és 20 alkalmas bérlet esetén max. 2 héttel. Kérünk, hogy előtte ill. mielőbb jelezd ezen kérésedet felénk.

A bérlet befagyasztására csak tartós sérülés/betegség esetén van lehetőség.

Tanfolyamok, műhelyek

Helyfoglalásodhoz előzetes befizetés szükséges! Kérjük, hogy figyeld a befizetési határidőt! Tanfolyamra, képzésre, workshopra való jelentkezés kizárólag a részvételi összeg befizetésével válik véglegessé.

Lemondási feltételek

Egy héttel a kurzus/tanfolyam kezdete előtti időpontig történő lemondás esetén a teljes részvételi díj, egy héten belül a részvételi díj 50 százaléka kerül visszafizetésre, míg a kurzus indulása előtti 48 órával történő lemondás esetén nem tudjuk visszafizetni a befizetett összeget. Bizonyos esetekben a befizetett összeg egy másik, jövőbeli kurzusra felhasználható. Ez minden esetben a kurzust szervező személy illetve a stúdió jóváhagyásától függ. Amennyiben a kurzus a szervező illetve a stúdió által kerül lemondásra, a kurzus teljes összege visszafizetésre kerül. Amennyiben az esemény helyszíne illetve az időpontja megváltozik, de továbbra is rész kíván venni a képzésen, a befizetett összeg érvényes marad, ellenkező esetben az összeget visszatérítjük. A kihagyott tanfolyami órák pótlására nincs lehetőség. A tanfolyamra való jelentkezéssel a fenti feltételek automatikusan elfogadásra kerülnek.

Kijelentkezés óráról: Az adott alkalom kezdete előtt maximum 2 órával lehetséges a Motibro felületén keresztül! Amennyiben a kijelentkezés nem történik meg a fenti időpontig, a rendszer automatikusan résztvevőként kezeli a jelentkezőt és az alkalmat levonja az érvényes órajegyből/bérletből illetve az így keletkezett tartozást a következő látogatáskor, órakezdés előtt lehet a recepción kiegyenlíteni.

Számlázás

Személyes befizetésnél azonnal megkapod a nyugtát. Számla igényedet viszont kérjük, előre jelezd. Kártyás fizetés esetén csak a kártyatulajdonos nevére tudjuk kiállítani a számlát.

Online bankkártyás fizetés esetén azonnal küldjük a számlát email-ben.

FIZETÉSI MÓDOK

Készpénz

Készpénzzel stúdióinkban és az irodánkban is van lehetőséged fizetni. Itt tudsz bérletet venni vagy tanfolyamokra, műhelyekre befizetni.

A recepció nyitvatartása: 
AUM Jóga Astoria (Károly krt. 3/A): 17:00-19:00
AUM Iroda (Károly krt. 1.): 12:00-19:00

Bankkártya

A bankkártyás fizetésre csak stúdióinkban (Károly krt. 3/A), a recepció működése idején van lehetőség. Az AUM irodában (Károly krt. 1.) csak készpénzzel tudsz fizetni.

SZÉP Kártya

Stúdiónkban az OTP, a K&H és az MKB Bank Szép kártyájával tudsz fizetni Az alábbi módokon:

Személyesen: a recepció nyitvatartási ideje (H-Cs 17:00-19:00) alatt.

Telefonon: Hívd a +36 30 552 30 70 számot hétköznap (H-P 10.00 – 17.00) óra között vagy küldj egy üzenetet és visszahívunk (SMS, messenger, email)

Online fizetéssel: A kártyakibocsájtód webes felületén elindított fizetéssel az alábbi módon:

  • OTP: Lépj be a AUM Jógastúdió Szép kártya oldalára, kattints az Előlegfizetés gombra és a fizetési folyamat során add meg azmotibroban használt email cimedet. Utána dobj egy email-t a [email protected]-ra és ha megérkezik hozzánk az OTP utalási értesítője is, aktiváljuk a bérletedet, melyről e-mailben értesítést küldünk.
  • K&H: Küldd el nekünk email-ben a [email protected]-ra a bérlet típusát, email cimedet, K&H SZÉP Kártyád számát. Ezután elindítjuk az előlegfizetést. Ha megérkezik hozzánk az elfogadási értesítő, aktiváljuk a bérletedet, melyről e-mailben értesítést küldünk.
  • MKB: Küldd el nekünk email-ben a [email protected]-ra a bérlet típusát, email cimedet, kártyabirtokos azonosítószámát és nevét. Ezután elkészítünk egy előrefizetést és elküldjük neked a kérvény azonosító számát. Ezután a kapott előrefizetési azonosítóval érvényesítened kell a MKB Szépkártya webes felületén az előrefizetési kérésünket. Ha megérkezik hozzánk a kifizetési értesítő, aktiváljuk a bérletedet, melyről e-mailben értesítést küldünk.

KEDVEZMÉNYEK

Bérletmegújítási kedvezmény

Ha akkor veszed meg a következő bérleted, amikor még van aktív, érvényes bérleted, az új bérletedet a stúdióban 10% kedvezménnyel vásárolhatod meg, ONLINE pedig a 10 alkalmas bérletedből 1, a 20 alkalmas bérletedből 2 órát jóváírunk, ha jelzed a vásárlásodat felénk (email, SMS, telefon, személyen)!

Diák- / nyugdíjas kedvezmény

A fenti árakból 10% kedvezményt adunk a diák- vagy nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező látogatóink részére. (Kedvezmények nem összevonhatók.)