áraink

Az alábbi szolgáltatásoknál bruttó árak kerültek feltüntetésre.
2021. június 1-től érvényes áraink.

bérletmegújítási kedvezmény


Ha úgy veszed meg a következő bérletedet, hogy az előző még érvényes,
akkor kedvezményt biztosítunk számodra a bérletvásárláshoz!
 

BÉRLETVÁSÁRLÁS
A RECEPCIÓN

10% kedvezményt adunk új bérletedre.

-10%

BÉRLETVÁSÁRLÁS
ONLINE

Vásárold meg online a kiválasztott bérletet, majd a kedvezményes plusz alkalmakat igényeld emailben a [email protected] címen.

10 alkalmashoz + 1 ajándék alkalom

20 alkalmashoz + 2 ajándék alkalom

Támogatói jegyek és bérletek

Köszönjük, ha segítesz bennünket ebben az időszakban!

60 perces órák (Pilates)

(babás jóga árak lejjebb)

normál 90 perces órák

Kombinált bérletek

(60 és 90 perces órákhoz)

Babás foglalkozások árai

Hangtálas foglalkozások árai

TUDNIVALÓK

Bérletek érvényességi idejének hosszabbítása

Betegség vagy utazás esetén meghosszabbíthatod bérleted érvényességi idejét. 5 alkalmas bérletnél egyszer max. 1 héttel, 10 és 20 alkalmas bérlet esetén max. 2 héttel. Kérünk, hogy előtte ill. mielőbb jelezd ezen kérésedet felénk.

A bérlet befagyasztására csak tartós sérülés/betegség esetén van lehetőség.

Tanfolyamok, műhelyek

Helyfoglalásodhoz előzetes befizetés szükséges! Kérjük, hogy figyeld a befizetési határidőt! Tanfolyamra, képzésre, workshopra való jelentkezés kizárólag a részvételi összeg befizetésével válik véglegessé.

Lemondási feltételek

Egy héttel a kurzus kezdete előtti időpontig történő lemondás esetén a teljes részvételi díj, egy héten belül a részvételi díj 50 százaléka kerül visszafizetésre, míg a kurzus indulása előtti 48 órával történő lemondás esetén nem tudjuk visszafizetni a befizetett összeget. Bizonyos esetekben a befizetett összeg egy másik, jövőbeli kurzusra felhasználható. Ez minden esetben a kurzust szervező személy illetve a stúdió jóváhagyásától függ. Amennyiben a kurzus a szervező illetve a stúdió által kerül lemondásra, a kurzus teljes összege visszafizetésre kerül. Amennyiben az esemény helyszíne illetve az időpontja megváltozik, de továbbra is rész kíván venni a képzésen, a befizetett összeg érvényes marad, ellenkező esetben az összeget visszatérítjük. A kihagyott tanfolyami órák pótlására nincs lehetőség. A tanfolyamra való jelentkezéssel a fenti feltételek automatikusan elfogadásra kerülnek.

Számlázás

Személyes befizetésnél azonnal megkapod a nyugtát. Számla igényedet viszont kérjük, előre jelezd. Kártyás fizetés esetén csak a kártyatulajdonos nevére tudjuk kiállítani a számlát.

Online bankkártyás fizetés esetén azonnal küldjük a számlát email-ben.

FIZETÉSI MÓDOK

Készpénz

Készpénzzel stúdióinkban és az irodánkban is van lehetőséged fizetni. Itt tudsz bérletet venni, vagy tanfolyamokra, műhelyekre befizetni.

A recepció nyitvatartása:  AUM Jóga Astoria (Károly krt. 3/A): 17:00-19:15,  AUM Iroda (Károly krt. 1.): 12:00-19:00 AUM Jóga Blaha (Stáhly u. 13.):17:00-19:15

Bankkártya

A bankkártyás fizetésre csak stúdióinkban, a recepció működése idején van lehetőség.
Az AUM irodában (Károly krt. 1.) csak készpénzzel tudsz fizetni.

SZÉP Kártya

Stúdiónkban az OTP, a K&H és az MKB Bank Szép kártyájával tudsz fizetni a recepció nyitvatartási ideje alatt.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel SZÉP kártyával online is tudsz fizetni telefonon keresztül hétköznap 10.00 – 16.00 óra között.

Telefonszám: +36 30 552 30 70

fitness_elfogadohely_sportkartyaSportkártya

FIGYELEM!

2021. január 20-tól ez a fizetési lehetőség megszűnik a Sportkártya megszűnése miatt!

KEDVEZMÉNYEK

Bérletmegújítási kedvezmény

Ha akkor veszed meg a következő bérleted, amikor még van aktív, érvényes bérleted, az új bérletedet 10% kedvezménnyel vásárolhatod meg!

Diák- / nyugdíjas kedvezmény

A fenti árakból 10% kedvezményt adunk a diák- vagy nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező látogatóink részére. (Kedvezmények nem összevonhatók.)