áraink

PRÓBABÉRLET

60 perces órák
90 perces órák

Kombinált bérletek
(60 és 90 perces órákhoz)

Babás foglalkozások árai
Hangtálas foglalkozások árai
Lebegő Pilates foglalkozások árai

A fenti szolgáltatásoknál bruttó árak kerültek feltüntetésre.

2017. szeptember 4-től érvényes áraink

A bérletedet plasztik kártyára töltjük fel, amelynek letétdíja 1000Ft. Amikor visszaadod a kártyát, ezt a díjat visszatérítjük.

 

TUDNIVALÓK

Bérletek érvényességi idejének hosszabbítása

Betegség vagy utazás esetén meghosszabbíthatod bérleted érvényességi idejét. 5 alkalmas bérletnél egyszer max. 1 héttel, 10 és 20 alkalmas bérlet esetén max. 2 héttel. Kérünk, hogy előtte ill. mielőbb jelezd ezen kérésedet felénk.

Tanfolyamok, műhelyek

Helyfoglalásodhoz előzetes befizetés szükséges! Kérjük, hogy figyeld a befizetési határidőt! Tanfolyamra, képzésre, workshopra való jelentkezés kizárólag a részvételi összeg befizetésével válik véglegessé. A tanfolyami bérletedet plasztik kártyára töltjük fel, amelynek letétdíja 1000Ft. Amikor visszaadod a kártyát, ezt a díjat visszatérítjük.

Lemondási feltételek

Egy héttel a kurzus kezdete előtti időpontig történő lemondás esetén a teljes részvételi díj, egy héten belül a részvételi díj 50%-a kerül visszafizetésre, míg a kurzus indulása előtti 48 órával történő lemondás esetén nem tudjuk visszafizetni a befizetett összeget. Bizonyos esetekben a befizetett összeg egy másik, jövőbeli kurzusra felhasználható. Ez minden esetben a kurzust szervező személy illetve a stúdió jóváhagyásától függ. Amennyiben a kurzus a szervező illetve a stúdió által kerül lemondásra, a kurzus teljes összege visszafizetésre kerül. Amennyiben az esemény helyszíne illetve az időpontja megváltozik, de továbbra is rész kíván venni a képzésen, a befizetett összeg érvényes marad, ellenkező esetben az összeget visszatérítjük. A kihagyott tanfolyami órák pótlására nincs lehetőség. A tanfolyamra való jelentkezéssel a fenti feltételek automatikusan elfogadásra kerülnek.

Számlázás

Személyes befizetésnél azonnal megkapod a nyugtát, vagy névre szóló számlát. Átutalásos, vagy kártyás fizetésnél az első alkalommal, amikor jössz az adott tanfolyamra, vagy órára, a recepción fogod megtalálni a számlát (ha korábban van rá szükséged, jelezd nekünk emailben!) Ha cégnévre szeretnél számlát, kérjük, hogy a pest@aumjoga.hu címre küldd el a számlázási adatokat, de fontos, hogy átutalás és kártyás fizetés esetén csak az átutaló nevére tudjuk kiállítani a számlát.

FIZETÉSI MÓDOK

Készpénz

A recepción készpénzzel tudsz fizetni. Itt tudsz bérletet venni, vagy tanfolyamokra, műhelyekre befizetni. A recepció nyitvatartása:  AUM Astoria (Károly krt. 3/A): 17:00-19:15 AUM Iroda (Károly krt. 1.): 12:00-19:00 AUM Blaha (Stáhly u. 13.):17:00-19:15

Bankkártya

A bankkártyás fizetésre csak a recepció működése idején van lehetőség. Kérjük, hogy egyéb időpontokban, amikor az oktatók adminisztrálnak, hozz magaddal készpénzt. Köszönjük!

OTP SZÉP kártya

SZÉP Kártya

Stúdiónkban az OTP, a K&H és az MKB Bank Szép kártyájával tudsz fizetni a recepció nytivatartási ideje alatt.

fitness_elfogadohely_sportkartyaSportkártya

A  gyakorló órák Sportkártyával +600Ft fizetésével látogathatók. A műhelyek és tanfolyamok befizetésére nem használható fel a kártya.

All You Can Move kártya

Az órák befizetésénél XL-es és XXL-es All You Can Move csomagot tudunk elfogadni. A műhelyek és tanfolyamok befizetésére nem használható fel a kártya.

KEDVEZMÉNYEK

Bérletmegújítási kedvezmény

Ha akkor veszed meg a következő bérleted, amikor még van aktív, érvényes bérleted, az új bérletedet 10% kedvezménnyel vásárolhatod meg!

Hírlevél kedvezmény

Ha regisztrálsz hírlevelünkre, egy kuponnal ajándékozunk meg, amellyel egyszeri alkalommal 10% kedvezménnyel tudsz 5, 10 vagy 20 alkalmas bérletet venni.

Diák- / nyugdíjas kedvezmény

A fenti árakból 10% kedvezményt adunk a diák- vagy nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező látogatóink részére. (Kedvezmények nem összevonhatók.)