Barion Pixel

Önmagadnap

Előadás és bemutató

Gyakorlat és műhely

Egyéni tanácsadás

Nincs kutakodás, keresgélés, utazás a városon keresztül-kasul, egy helyre meghívtunk tucatnyi szakembert, hogy egyszerűen megismerkedhess nagyszerűen egyszerű önfejlesztő megoldásokkal, utakkal, megközelítésekkel.

Előadások és bemutatók,

Gyakorlatok és műhelyek valamint

Egyéni foglalkozásokkal, kezelésekkel várunk,

hogy felfedezd az önismeret világát!

Ha a megoldásokat keresed, nálunk könnyedén rátalálhatsz a Tiédre!

Az a jó ebben a napban, hogy számtalan lehetőséggel ismerkedhetsz meg 1 helyen.

Tapasztalt előadóktól kaphatsz szuper tanácsokat, tippeket és egyéni, kipróbált megoldásokat belső folyamataid felismerésére, megértésére és elakadásaid feloldására.

Kell ennél jobb lehetőség? Görgess tovább és nézz körül!

ELŐADÁSOK

Napijeggyel látogathatók.
Az előadásokra nem kell bejelentkezni.

11:00 Reiki: japán szellemi gyógymód lehetőségei a XXI. században - Szabó Gábor

Miben segíthet téged a reiki, az elsajátítása, gyakorlása, pl. hogyan segít oldani a stresszt, felszabadítani a blokkokat, hogyan csendesítheted el az elmét, javíthatod a fókuszod, miként támogathatod saját és családod egészségét, miként erősítheted az immunrendszered és gyorsíthatod fel az öngyógyító folyamatokat?

Az előadás során betekintést nyerhetsz a reiki legfontosabb témaköreibe, választ kaphatsz olyan elméleti és gyakorlati kérdésekre is, mint: Mi és mi nem a reiki? Honnan ered a reiki? Hogyan működik a reiki, milyen gyakorlatai, technikái vannak? Mit jelent a reiki gyakorlása? Hogy sajátítható el a reiki?

 

További info Gáborról >>

11:00 Az evészavarok és a párkapcsolati problémák összefüggései - Krcsik Brigi

Ahhoz, hogy megértsük, az evési problémák, hogyan függnek össze a párkapcsolati zavarokkal, fontos megvizsgálni, hogy a származási családunkban milyen kötődési minták, hajlamosító tényezők, biztonságélmény, önérvényesítési lehetőségek, kommunikációs stílusok a jellemzőek.

 

A családi diszfunkcionális minták ugyanis sokszor kiváltó, hajlamosító vagy fenntartó tényezőként húzódnak meg a háttérben és befolyásolják a párválasztásunkat és azt, hogy hogyan funkcionálunk abban. Gyakori, hogy e minták alapján választunk párt, hogy fenntartsuk ezt a problémás működést, vagy lehet olyan is, hogy nem érti ezt a működést a választott társunk és ezért konfliktusok, krízisek alakulnak ki.

 

A családi működés hatással lehet a személyiségünk alakulására is, sok más tényező együttes jelenléte az, ami a kialakuláshoz vezet. Tehát önmagában csak a családi diszfunkcionális működés nem okolható az evészavarok kialakulásában, mert ennél jóval összetettebb a folyamat.

 

Hogyan függnek össze a párkapcsolati nehézségek és az evési problémák? Párkapcsolatban nehezebb gyógyulni? Hogyan tudunk jól segíteni?Az előadáson ezeket a kérdéseket járjuk körbe.

 

További info Gittáról >>

12:00 Nemet mondás és a személyes határokkal kapcsolatos kommunikáció - Renta Csilla

Előadásomban bemutatom, hogyan kapcsolódhat a nemet mondás és határtartás az önismereti folyamathoz.
Néhány példával kitérek arra, hogy miért olyan nehéz nemet mondani, valamint hogy milyen eszközök állhatnak a rendelkezésünkre ennek megváltoztatásához. Beszélek arról, hogy milyen lépések segíthetnek az egészséges határok
felállításában és ezek szerepéről a kapcsolatainkban. Az előadásom második felében a résztvevők a téma
kommunikációs vonatkozásával ismerkedhetnek meg.

 

További info Csilláról >>

12:30 A veszteségeink gyümölcsei - Zákonyi Henriett

Hogyan vagyunk képesek a gyászfolyamatot túlélve a fájdalmaink feldolgozásával újraépíteni Önmagunkat, belső gyermekünket megvigasztalva továbblépni, és életünket felvirágoztatni, megtalálva a saját utunkat.

Szeretném személyes tapasztalataimat megosztva bemutatni nektek, hogy a veszteségeink miképpen tudnak hozzájárulni a személyiségünk fejlődéséhez.

 

További info Heniről >>

13:00 Függőségek és a jóga - Előadás és gyakorlat - Bors Krisztián

Nem titok, hogy józan alkoholista vagyok. 10 éven át voltam szerhasználó, 2016 óta vagyok absztinens. Azért is tartom fontosnak életem ezen szeletét kiemelni, mert felépülésemet nagyrészt a Jógának köszönhetem. A Jóga által kezdett felnyílni a szemem a valóságra, hogy az alkohollal álomban tartom magam, és hogy ebből az álomból muszáj felébrednem, különben végleg elveszek benne, és az válik valósággá. Felébredésem nem volt könnyű, de megérte: azóta érzem, hogy élek. Ez persze csak az első lépés volt a felépülés útján.

 

Ez az ébredés hatja át a gyakorlásomat és ezt szeretném átadni a tanítványaimnak is, mert így-vagy úgy, de mindenkinek fel kell ébrednie, még ha nem is feltétlenül valamilyen függőségből. Ez az átadásom központi gondolata.

 

További info Krisztiánról >>

14:00 Térhoroszkóp - Sorstörténetek - Velencei Móni

A térhoroszkóp olyan sors- és önismereti módszer, ami segít, hogy személyes, élmény szintű választ kaphass egy-egy problémádra, sorskérdésedre. Használja az asztrológia sok ezer éves bölcsességét, miközben átélhetővé teszi a horoszkópábrából kinyerhető információkat. Előadásomban elsősorban az elmúlt évek gyakorlatából szeretnék egyéni- és csoportos térhoroszkópos történeteket elmesélni. Azaz sztorikat arról, kinek milyen módon tudott segíteni a módszer, rávilágítani egy-egy élethelyzetre, külső vagy belső történésre.

 

További infó Móniról >>

15:00 A Praktikus mindfulness - Ócsai Zoltán

A tudatos jelenlét lényege, hogy megéljük és megfigyelük a külvilágot, saját magunkat valamint a kettő között folyamatosan áramló és változó kapcsolatot. Na jó, de hogyan jutok el eddig a ponra? Mit és hogyan gyakoroljak? Gyere és keressünk együtt válaszokat.

 

További infó Zoliról >>

15:30 - Ajurvédikus öntámogatás a mindennapokban - Előadás - Stráhl Kati

Az ájurvéda, a jóga testvértudományaként, a test-szellem-lélek hármas egységét tartja az egészségmegőrzés és a jóllét elsődleges szempontjának. Egy olyan gyógyaszati, ősi bölcselet, mely szerint az életmódunkat és a teendőinket az évszakokhoz és az őselemek megfigyeléséhez érdemes igazítanunk nap mint nap. Ennek megfelelően megnézzük, mire kell figyelnünk ebben a mostani őszi időszakban, hogy összhangban legyünk a természettel és jól érezzük magunkat a bőrünkben.

 

Továbbá szó lesz pár olyan holisztikus módszerről is, amelyek az egész év során megkönnyítik az életünket és hosszútávon hozzájárulnak a harmonikus működéshez.

 

Kati olyan egyszerű ájurvedikus és jógikus praktikákat oszt meg veletek, amelyeket saját maga is alkalmaz, és könnyen beépíthető a hétköznapokba.

 

További info Katiról >>

GYAKORLATI ÓRÁK, MŰHELYEK 

Napijeggyel látogathatók.
Ezekre a foglalkozásokra a lenti órarendben tudsz bejelentkezni. Amíg be nem telik. 🙂

10:00 és 16:00 Feldenkrais módszer - Sándor István

Önismeret mozgáson keresztül

Mindannyiunkban van egy belső erő, intelligencia, ami a rendezettség irányába visz minket. Ez agyunk csodálatos önjavító képessége, ami mozgáson és érzékelésen keresztül hozzáférhető. A Feldenkrais-módszerben speciálisan összeállított gyakorlatsorok és vezetett figyelem segítségével ennek az erőnek a nyomára bukkanhatsz.

 

Miben segíthet a Feldenkrais?

– kényelmesebbé teheted a mindennapokat (ülőmunka, stb.)
– túlléphetsz régi sérüléseken
– megszabadulhatsz fájdalmaktól és korlátoktól
– javíthatod a közérzetedet
– megtanulhatsz igazán magadra figyelni

 

További info Istvánról >>

bene zsófia intimtorna oktató

10:00 Mi is az a Kriston intim torna? - Bene Zsófi

Miért kell egy tanfolyam ahhoz, hogy intim tornázz, pedig csak „szorítgatni” kell? Gondolkodtál azon, hogy hogyan támogathatnád a medencei szerveid egészséges működését? Töprengtél rajta, hogy vajon a férfiak mit csinálnak egy intim torna tanfolyamon?
Megoldást keresel PCOS, endometriózis, prosztata megnagyobbodás, aranyér, inkontinencia megszüntetésére:
Csatlakozz az alkalomra és én bemutatom neked a Kriston Módszert™ az évtizedek óta fejlesztett intim tornát, amit az öngondoskodásod fontos elemévé tehetsz.
Az előadás után két fő részére egyéni konzultációt is tudok biztosítani. Erre az oldal alján található órarendben tudsz bejelentkezni.
 

13:00 Sebzett gyermek - Zákonyi Henriett

Él bennünk egy sebzett és egy napsugár gyermek.

A sebzett gyermek a kora gyermekkorban átélt érzelmi elhanyagolásra adott fals vagy reális rögzült válaszreakciónk.

 

 

Amikor innen reagálunk, általában a szegény én állapotában vagyunk, de amíg ezt a gyermeket nem helyezzük magunkban biztonságba és nem vigasztaljuk, szeretgetjük, amikor szüksége van rá, addig folyamatosan olyan élethelyzeteket teremtünk magunk körül, ahol neki teret adva képesek leszünk újra és újra találkozni sebzett énünkkel. Amíg ez nincs a helyén addig, igazi Ősbizalomról nem beszélhetünk, és sajnos állandósulhatnak a harcaink a külvilágban. Napsugár gyermek a kíváncsi, nyitott az új élmények megismerésére, könnyed és boldog.

Erre építhetünk csak stabil Önbecsülést, Önelfogadást, Önszeretetet.

 

Így érhetjük el a vágyott Pozitív Énképet.

 

Tarts velem!

 

További info Heniről >>

14:00 - Ajurvédikus jógagyakorlás - Stráhl Kati

Az ájurvéda és a jóga kéz a kézben járnak, egy tőről fakadnak, mindkettő alapja a Szánkhja teremtésfilozófia. Ezen a gyakorlóórán Katival megtapasztalhatod, hogyan lehet az ájurvédikus tudást alkalmazni a jógagyakorlás során.

 

Az ájurvéda szerint az őszi évszakváltás alatt például érdemes olyan módon változtatni a gyakorlásunkon, hogy visszaveszünk a tempóból és nagyobb hangsúlyt fektetünk a földelő, befelé fordító, idegnyugtató ászanákra.

 

Meditatívabb jellegű, mégis kellemesen, teljes testet átmozgató, könnyed jógázásra lehet számítani, melynek eredményeként egyensúlyba kerülnek az elemek a testben, lecsendesedik az elme és fellélegzik a lélek.

 

További info Katiról >>

15:00 - Kell egy kis áramszünet...? - Aroma yoga - Onozó Emese

Hogyan őrizd meg az energiaszinted a nap során, hogyan őrizd meg a vitalitásodat az évek előrehaladtával is?
Ha most azonnal alkalmazható könnyű szokásokat bevezetsz, akkor könnyebb lesz az életed!
Az előadás az aroma yoga(R) módszere, a jógikus életmód és a természetgyógyászat eszközeivel közelíti meg a témát, néhány eszközt azonnal a kezedbe is adok.

 

További info Emeséről >>

16:00 Légzésünk tükrében - Önismereti csoportélmény - Ócsai Zoltán

Belegondoltál má abba, hogy a légzés a testünk és az éltünk azon ritka és egyben fantasztikus megnyilvánulása, mely egyszerre tud akaratlagosan, vagyis saját magunk által befolyásoltan működni de ha magára hagyjuk, megtalálja saját ritmusát és teljes önállóvá válik és úgy támogatja életünket, életben maradásunkat.

 

Gyere és fedezzük fel együtt ezt a csodálatos kaput, amely a tudatosságon keresztül, akár elvezethet a tudatalattinkba is. 

 

További infó Zoliról >> 

12:00 Yin jóga és meditáció - Dömötör Édua

Ismerd meg a yin jóga meditatív világát az ÖnmagadNap-on! Megtartva a figyelmet az ellazított fizikai testben, társként használva ehhez a légzést, hosszan benne maradva az ászanákban, légzőgyakorlatokkal, hangtálas relaxációval és koncentrációs gyakorlatokkal várlak ezen az alkalmon.

 

Állj meg, érkezz meg a jelen pillanatba és csak szemlélődj! 🙂

 

Szeretettel várlak!

 

További info Éduáról >>

17:00 Relaxáció tibeti hangtálakkal - Nagy Anna

Zárd az önismereti napod tibeti hangtálak hangjait hallgatva. Figyeld a rezgések hatását a saját testeden, figyelj az érzetekre, amit kiváltanak.
Minden alkalom, minden hang máshogy érint meg. Lehet feljön egy régen elfelejtett emlék, egy kedves pillanat, amit újraélhetsz. Érezd meg a mozdulatlanság erejét. Engedd, hogy az energia szabadon áramoljon, a gondolataid kitisztuljanak, a tested megpihenjen. Hunyd le a szemed és relaxálj a hangok segítségével.

 

További info Annáról >>

EGYÉNI FOGLALKOZÁSOK

Egyéni jeggyel látogatható.
Bejelentkezni szintén a lenti órarendben tudsz.
Amíg be nem telik. 🙂

10:30, 13:00 és 13:30 Egyéni önismereti konzultáció - Ócsai Zoltán

Gyakorlati példák segítségével kísérlek végig azokon a néző- és érzéspontokon, melyek segíthetnek megengedni, átengedni, majd elengedni a múlt emlékeinek fájdalmát.

 

További infó Zoliról >> 

bene zsófia intimtorna oktató

11:00 és 11:30 Kriston intim torna - Bene Zsófi

Egyén konzultáció.

 

További info Zsófiról >> 

12:00 és 12:30 Önismereti segítő beszélgetés - Krcsik Brigi

Ezekben a témákban lehet választani, hogy mivel jön hozzám Önismereti segítő beszélgetésre:

1. Fókuszvesztés – Én és a problémáim- Önismereti segítő beszélgetés: Amikor azt érezzük, hogy minden ránk zúdul, és elveszünk a problémáink sokaságában, sokszor segít, ha más perspektívából tekintünk rájuk, hogy újra megtaláljuk a fókuszt.

2. (Pár) kapcsolati elakadások– (Pár) kapcsolati térkép kipróbálása- Önismereti segítő beszélgetés: Sokszor okoz bennünk rossz érzést,ha úgy érezzük,hogy már nem vagyunk egy hullámhosszon, a régi együtt rezdülések megváltoznak és ez zavart kelt bennünk. Ha ránézünk arra, hogyan is hullámzik egy kapcsolat, sokat segíthet a saját (pár) kapcsolatunk megértésében.

További info Gittáról >>

15:00 és 15:30 Önismereti terápia - Zákonyi Henriett

13 év belső munka után azt gondolom, mindannyiunkban ott van a forrás és a fény, az én feladatom az, hogy ennek aktiválásában segítselek. Az egyéni folyamatok és közösség megtartó és fejlesztő erejében hiszek.

 

További info Heniről >>

14:00 és 14:30 Ajurvédikus tanácsadás - Bors Krisztián

Az ajurvédikus állapotfelmérés és tanácsadás során feltérképezem az illető személyes ajurvédikus alkattípusát, valamint a fennálló kibillentségeket. Ezt követően célzott és személyre szabott módszereket kínálok fel, hogy rövid-és hosszútávon is megtörténhessen az egyensúlyi állapotba való visszatérés. Ezt külső (ajurvédikus gyógynövények, terápiák, kezelések, diéta, életmód), valamint belső (jógatechnikák) eszközökkel valósítjuk meg, figyelembe véve az egyén életkorát, életvitelét, céljait és aktuális egészségi állapotát.

 

További info Krisztiánról >>

16:00 és 16:30 Aroma Yoga tanácsadás - Onozó Emese

Melyik elem (föld, víz, tűz, levegő, tér) kiegyensúlyozása segítene most neked a legtöbbet? Merüljünk el az illatok világában az aroma yoga módszerével!

 

További info Emeséről >>

Mit érdemes tudni?

1. Ehhez az eseményre csak személyesen tudsz csatlakozni.

2. Gyere kényelmes öltözékben (vagy hozz magaddal és szükség esetén át is tudsz öltözni), ha szeretnél a gyakorlati órákon is részt venni!

3. És persze ne felejsd otthon a kíváncsiságodat! 😉

Találkozzunk október 1-én!

ÓRAREND ÉS BEJELENTKEZÉS

1. Kattints a (Bejelentkezés) gombra a lenti órarendben
és az e-mail címedet megadva jelentkezz be a kiszemelt gyakorlati órákra vagy egyéni alkalmakra.
Az előadásokra nem kell.

2. A kapott email alján kattints a {megerősítés} gombra és
ha még nem használtad a Motibro rendszerét,
egy új jelszót megadva jelenkezz be.

3. Ha szeretnéd a lap alján vagy a Motibroban is megvásárolhatod
 kezelőjegyedet és a napijegyedet is.

Az alábbi órarendbe jelentkezz be!

 Gyakori kérdések és válaszok

 

Hol lesz az ÖnmagadNap?

Nálunk az AUM Jógaközpontban, Budapest, Károly krt. 3/A 1/10. Kattints ide a térképhez és egyéb infóhoz.

Mikor kezdődik és meddig tart az ÖnmagadNap?

2023. október 1-én 10:00-kor kezdünk és tervek szerint 18:00 fejeződnek be a programok.

Érdemes előre jelentkeznem?

A gyakorlati foglalkozásokra mindenképpen, mert helyszíntől és mozgásformától függően csak limitált, 8 és 15 közötti létszám tud csatlakozni. Az egyénikre meg végképp, mert ott szoktak elfogyni a helyek leggyorsabban.

Online is lehet csatlakozni?

Nem. Ezen a program most személyes jelenléthez kötött. De hidd el megéri kimozdulni a képernyő mögül. 😉

Nem tudok minden programon részt venni a tanfolyamon. Jöhetek-e így is?

Persze annyi programhoz csatlakozhatsz amennyi jólesik vagy szeretnél. A napijeggyel bármelyik és bármennyi előadáson és műhelyen részt vehetsz.

Fog készülni felvétel az előadásokról?

Nem tervezzük rögzíteni a programot, ezért is érdemes eljönnöd és megmerítkezned személyesen az (saját)élményben. 😉

 

Maradt még kérdésed? Küldd el nekünk és válaszolunk!

Jegyvásárlás

A 8 előadásra és a 12 gyakorlati foglalkozásra a napijegy

Szeptember 27-ig 5900 helyett mindössze 4900 Ft

Szeptember 28-től és a helyszínen 5900 Ft

Egyéni kezelésekre/tanácsadásra a kezelőjegy: +1290 Ft/alkalom

Gratulálunk, hogy eddig eljutottál.

Megvan a jegyed és bejelentkeztél az órákra?

Akkor kész is vagy!

?

Várunk szeretettel 10.01-én vasárnap az ÖnmagadNap-on!

„Soha sem késő, hogy boldog gyermekkorod legyen.”

Gilbert Renaud