Kriston Módszer© tanfolyam NŐKNEK

 

Hétvégi és Péntek esti tanfolyamok

 Oktató: Bene Zsófia, Kriston Módszer© oktató

A tanfolyam díja: 30.000 Ft / 12 óra

Időtartam:
Hétvégi tanfolyamoknál:
10:00 -16:00 (2 alkalom)
Péntek esti tanfolyamoknál:
18:00 – 21:00 (4 alkalom)

Helyszín: AUM Jóga Blaha

A Kriston Módszer© segítségével megóvhatod vagy helyreállíthatod az alhasi szervek (méh, hólyag, petefészek stb.) egészséges működését, valamint megerősítheted és regenerálhatod a gát izomzatát.

Következő kezdési időpontok:

Péntek esti tanfolyam: 

2019. november 8. 18 órától (4 egymást követő péntek)

Hétvégi tanfolyam:

2019. október 19. 10 órától (2 egymást követő szombat)
2019. december 7. 10 órától (2 egymást követő szombat)

A számodra megfelelő időpontot az oldal aláján lévő jelentkezési lapon tudod kiválsztani!

 

 Miért ajánljuk a Kriston Módszer© tanfolyamot?

Az akaratlan vizelet csepegés, az aranyér, az erős menstruációs görcsökszél, széklet megtartási nehézségek, megfoganási és szexuális problémák, PCOS, endometriózis, gyakori gombás és bakteriális fertőzések, egyéb alhasi tünetek bárkinél, bármilyen életkorban jelentkezhetnek.

Közkeletű tévedés, hogy a nevetésre, tüsszentésre, köhögésre esetleg ugrásra, futásra elcseppenő vizelet normális minden nőnél, aki szült. Ez nem igaz, ez csak azt jelenti, hogy a várandósság, a baba súlya és a szülés – főleg, ha a baba nem a saját tempójában, hanem külső beavatkozások mentén érkezett – annyira megterhelte a gátizomzatot, hogy meggyengült a záróizom. Mint ahogyan az, ha levegő, fürdés közben víz jut a hüvelybe, szintén nem természetes. A hüvelynek alaphelyzetben zártnak kell lennie, ha nem így van, az a hüvelyi izomzat gyengülését jelzi. Érdemes azt is szem előtt tartani, hogy a változókor érkezésével az élettani izomgyengülés a záró izomzatot is érinti.

A medencét lezáró izom tudatosan mozgatható és ez által erősíthető. A Kriston Intim Torna megtanulásával fejlesztheted erejét, gyorsaságát és állóképességét, így a szexualitásodat is új szintre emelheted, nagyobb örömöt kaphatsz és adhatsz.

Változó kor

A változó kor kiváltotta testi és lelki tünetek megszüntetésére a férfiaknál és nőknél egyaránt kimagasló eredményeket érhetünk el a torna gyakorlásával. Szóval ne mondd, légyszíves, hogy az ilyesmi már nem neked való.

A csoportban, ha nem szeretnéd, nem kell megosztanod estleges problémáidat, nem kell levetkőzni és nem kell félni! ?

Ha kérdésed van, nyugodtan tedd fel az oktatónak. Bene Zsófi elérhetőségei:

email: [email protected]
telefon: +36 70 368 2795