Kriston Intim Torna© tanfolyam NŐKNEK

 

Péntek esti és szombati egész napos tanfolyamok

Oktató: Bene Zsófia, Kriston Módszer© oktató

A tanfolyam díja: 35.000 Ft / 12 óra

Időtartam:
Szombati tanfolyamoknál:
10:00 -16:00 (2 alkalom)
Péntek esti tanfolyamoknál:
18:00 – 21:00 (4 alkalom)

Helyszín: AUM Jóga Astoria

A Kriston Módszer© segítségével megóvhatod vagy helyreállíthatod az alhasi szervek (méh, hólyag, petefészek stb.) egészséges működését, valamint megerősítheted és regenerálhatod a gát izomzatát.

Következő kezdési időpontok:

  • Szervezés alatt

Budapest, Károly krt. 3/a. 1075.

Saját matracot is hozhatsz a gyakorláshoz. Gyakran szellőztetünk, ezért kérjük, hogy hozz melegebb ruhát is!

A számodra megfelelő időpontot az oldal alján lévő jelentkezési lapon tudod kiválasztani!

 

 Miért ajánljuk a Kriston Módszer© tanfolyamot?

Az akaratlan vizelet csepegés, az aranyér, az erős menstruációs görcsökszél, széklet megtartási nehézségek, megfoganási és szexuális problémák, PCOS, endometriózis, gyakori gombás és bakteriális fertőzések, egyéb alhasi tünetek bárkinél, bármilyen életkorban jelentkezhetnek.

Közkeletű tévedés, hogy a nevetésre, tüsszentésre, köhögésre esetleg ugrásra, futásra elcseppenő vizelet normális minden nőnél, aki szült. Ez nem igaz, ez csak azt jelenti, hogy a várandósság, a baba súlya és a szülés – főleg, ha a baba nem a saját tempójában, hanem külső beavatkozások mentén érkezett – annyira megterhelte a gátizomzatot, hogy meggyengült a záróizom. Mint ahogyan az, ha levegő, fürdés közben víz jut a hüvelybe, szintén nem természetes. A hüvelynek alaphelyzetben zártnak kell lennie, ha nem így van, az a hüvelyi izomzat gyengülését jelzi. Érdemes azt is szem előtt tartani, hogy a változókor érkezésével az élettani izomgyengülés a záró izomzatot is érinti.

A medencét lezáró izom tudatosan mozgatható és ez által erősíthető. A Kriston Intim Torna megtanulásával fejlesztheted erejét, gyorsaságát és állóképességét, így a szexualitásodat is új szintre emelheted, nagyobb örömöt kaphatsz és adhatsz.

Változó kor

A változó kor kiváltotta testi és lelki tünetek megszüntetésére a férfiaknál és nőknél egyaránt kimagasló eredményeket érhetünk el a torna gyakorlásával. Szóval ne mondd, légyszíves, hogy az ilyesmi már nem neked való.

A csoportban, ha nem szeretnéd, nem kell megosztanod estleges problémáidat, nem kell levetkőzni és nem kell félni! ?

Vélemények Bene Zsófi Kriston Intim Torna Tanfolyamáról

Felismerések sorozata, fantasztikus megtapasztalás, meglepődsz saját testeden, ne add fel soha, ez még csak egy új kezdete.

Nagyon szuper volt, mind fizikailag,mind lelkileg az egész tanfolyam. Mindenkit küldök és küldenék Zsófihoz tanfolyamra

Nagyon köszönöm Zsófinak ezt a tréninget, árad belőle a lelkesedés és a szakmai tudás. Mindenkire nagyon odafigyelt, alapos volt a mozgásanyag tanításában is és az érzelmi háttér megértetésében is. Nagyon hasznos tudást kaptam tőle, köszönöm még egyszer.

A módszerről már hallottam, 15 évvel ezelőtt ajándékba kaptam a könyvet, csak akkor nem voltam kitartó a gyakorlásban. Most, hogy várandós lettem, az elejétől kezdve állandó alhasi fájdalommal küzdöttem, és reméltem, hogy segíteni fog, ha személyesen eljövök a tréningre és valóban megtanulom a gyakorlatokat. Már az első tréning alkalom után, másnapra sokat javult a helyzet, szinte teljesen elmúlt a fájdalom, sokkal jobb lett a közérzetem, ami nagy motiváció a további gyakorláshoz. Zsófival gyakorlatilag repült az idő, hamar megteremtette a befogadáshoz/tanuláshoz szükséges biztonságos légkört és lelkesedése is hamar átragadt. A tréning a komplex testi-lelki szemléletével jóval többet adott, mint számítottam rá. Lehetőség volt személyes problémákra vonatkozó kérdéseket is feltenni, más megvilágításba tudta helyezni a számomra komoly szorongást okozó szülést is, amire végképp nem számítottam. Mindenképpen ajánlom, mindenki meg tudja találni benne azt, ami az élethelyzetére leginkább alkalmazható! Köszönöm!

A tréning nagyon élvezetes volt, és számomra sok újdonságot tartalmazott, új dolgokat tanultam, és egy új fajta szemléletet is szereztem. Zsófi folyamatosan lekötötte a figyelmemet, a lelkesedését rám is “átragasztotta”. Azt gondolom, hogy mindenkinek hasznos lenne elvégeznie a tréninget, függetlenül nemtől, kortól és egészségi állapottól.

 

Ha kérdésed van, nyugodtan tedd fel az oktatónak. Bene Zsófi elérhetőségei:

email: [email protected]
telefon: +36 70 368 2795