Barion Pixel

Önmagadnap

Nincs kutakodás, keresgélés, utazás a városon keresztül-kasul, egy helyre meghívtunk tucatnyi szakembert, hogy egyszerűbben megismerkedhess önfejlesztő megoldásokkal, utakkal, megközelítésekkel.

10 előadással és bemutatóval,

12 gyakorlattal és műhellyel valamint

15 egyéni foglalkozással, kezeléssel várunk,

hogy felfedezd az önismeret világát!

Ha a megoldásokat keresed, nálunk könnyedén rátalálhatsz a Tiédre!

Az a jó ebben a napban, hogy számtalan lehetőséggel ismerkedhetsz meg 1 helyen.

Tapasztalt előadóktól kaphatsz szuper tanácsokat, tippeket és egyéni, kipróbált megoldásokat belső folyamataid felismerésére, megértésére és elakadásaid feloldására.

Kell ennél jobb lehetőség? Görgess tovább és nézz körül!

Jegyvásárlás

A 7 előadásra és a 12 gyakorlati foglalkozásra a napijegy
November 30-ig mindössze 3900 Ft,
December 1-től és a helyszínen 4900 Ft

Egyéni kezelésekre/tanácsadásra a kezelőjegy: +990 Ft/alkalom

ELŐADÁSOK

A részletekért kattints a címre vagy a (+) gombra jobb oldalon.
Bejelentkezni nem kell az előadásokra.

10:00 Előadás a Reikiről - Szabó Gábor

Bevezető

Szabó Gábor

Előadás a reikiről: 
A kb. 30 perces előadás során betekintést nyerhetsz a reiki legfontosabb témaköreibe, választ kaphatsz olyan elméleti és gyakorlati kérdésekre, mint:
   – Mi és mi nem a reiki? A reiki, mint japán spirituális gyógyító rendszer
   – Honnan ered a reiki és néhány történeti érdekesség
   – Hogyan működik a reiki, milyen gyakorlatai, technikái vannak? Mit jelent a reiki gyakorlása? Hogy sajátítható el a reiki?
   – Miben segíthet téged a reiki, az elsajátítása, gyakorlása, pl. hogyan segít oldani a stresszt, felszabadítani a blokkokat, hogyan csendesítheted el az elmét, javíthatod a fókuszod, miként támogathatod saját és családod egészségét, miként erősítheted az immunrendszered és gyorsíthatod fel az öngyógyító folyamatokat?

Szabó Gábor vagyok a Japán székhelyű Jikiden Reiki Intézet shihan (tanár) fokozatú oktatója és reiki kezelő.

2000-ben találkoztam a Reiki módszerével, és ennek köszönhetem a több éve tartó asztmám és allergiám elmúlását. Így e módszer megtanulásával és gyakorlásával elindultam a testi-lelki egészséghez vezető úton. Az eltelt évek során sokféle nézőpontból ismertem meg ezt a módszert és egyfajta életmóddá vált a Reiki gyakorlása a rendszeres használaton, a meditáció gyakorlásán, a vendégek kezelésén és a tanításon keresztül. Tapasztalatom szerint a Reiki nem csak egy erőteljes energia kezelés, hanem az elme elcsendesítésének, a kiegyensúlyozottság és a belső béke megteremtésének hatékony módja is. Ezt a szemléletmódot és a japán tradicionális tanítást leltem meg a Jikiden Reiki rendszerében, melynek 2012 júniusa óta vagyok regisztrált shihan fokozatú tanára. 2019-ben tovább mélyítettem a tudásom Frank Arjava Petter nemzetközi szemináriumán és reikis szakmai életem fontos lépcsője volt a Reiki A-tól Z-ig című könyvem megjelenése szintén ebben az évben.

Szeretettel várom a jelentkezésed, ha szeretnél reiki tanfolyamra, kezelésre jelentkezni.
Ezekről bővebb információt és elérhetőségeimet a honlapomon találod:   jikidenreiki.hu

11:00 Trauma, légzés és a jelenlét - Ócsai Zoltán

Bevezető

Ócsai Zoltán

Már Buddha is megmondta, hogy az emberi élet lényegében szenvedéssel teli. Szóval szinte kikerülhetetlen. De mitől válik traumává egy fájdalmas élmény, történet és hogyan segithet ebben a légzés és a jelenlét? Gyakorlati példák segítségével mutatom be azokat a megoldásokat, melyek segíthetnek megengedni, átengedni, majd elengedni a múlt emlékeinek fájdalmát.

Tarts velem!

 

Mentálhigiénés szakember, Analitikus csoportvezető, Hatha jóga oktató, Integrál szemléletű önismereti tanácsadó, Mediátor és Coach

„Egy dolgot tartok rendkívül fontosnak, amit én is gyakorlok minden nap: nem akarni elérni a válaszokat, hanem elcsendesedve megengedni, hogy a felszínre jöjjenek. Ehhez igyekszem eszközöket, irányokat, nézőpontokat és kereteket adni a segítő munkám során is.”

Weboldal, elérhetőség

 

11.30 A veszteség, mint erőforrás - Zákonyi Henriett

Bevezető

Zákonyi Henriett

Szeretném személyes tapasztalataimat megosztva bemutatni nektek, hogy a veszteségeink miképpen tudnak hozzájárulni a személyiségünk fejlődéséhez.

Hogyan vagyunk képesek a gyászfolyamatot túlélve a fájdalmaink feldolgozásával újraépíteni Önmagunkat, belső gyermekünket megvigasztalva továbblépni, és életünket felvirágoztatni, megtalálva a saját utunkat.

Tarts velem!

Mentálhigiénés szakember

„Mint mentálhigiénés szakember a legfontosabb területtel törődöm a legmélyebben, ez pedig a lelki békénk megteremtése. A külvilágban az érzelmi és emocionális megéléseink asszertív kommunikációs technikák segítségével.”

Weboldal, elérhetőség

 

12:00 A saját portám - Nemet mondás, határtartás - Renta Csilla

Bevezető

Renta Csilla

Előadásomban bemutatom, hogyan kapcsolódhat a nemet mondás és határtartás az önismereti folyamathoz. Néhány példával kitérek arra, hogy miért olyan nehéz nemet mondani, valamint hogy milyen eszközök állhatnak a rendelkezésünkre ennek megváltoztatásához. Beszélek arról, hogy milyen lépések segíthetnek az egészséges határok felállításában és ezek szerepéről a kapcsolatainkban.

Tarts velem!

Kommunikációs, életvezetési és munkahelyi mentálhigiénés szakember

„Kommunikációs, életvezetési és munkahelyi mentálhigiénés szakember vagyok, a MentálManna® tulajdonosa. Célom, hogy a hozzám fordulóknak, a mindennapjaikban elakadással szembesülőknek, az önmagukat fejleszteni vágyóknak támogatást nyújtsak egyéni konzultációkkal és szakmai tevékenységemmel.

Weboldal, elérhetőség

 

 

 

12:30 Válás, mint jelenkorunk kihívása - Molnár Ildi

Bevezető

Molnár Ildi

Jelen korunk értékválságának része, a régen biztosnak hitt házasságok szétbomlása. Mely számunkra új, eddig nem ismert kihívások elé állít minket.

 • Hogyan tudjuk feldolgozni a kapcsolati veszteségeinket?
 • Hogyan tartsuk egyensúlyban magunkat úgy, hogy közben a gyerek, mint kötelék összetart minket?
 • Hogyan tudunk új kapcsolatokat kiépíteni úgy, hogy közben az ismerkedési szokások is teljesen átalakultak?

Tarts velem!

Integrál tanácsadó

Integrál tanácsadóként elváltak támogatására specializálódtam. Speciális gyakorlatsoron viszem végig a hozzám érkezőket, hogy támogassam őket a feldolgozásban és az újra kezdésükben. Rólam érdemes tudni, hogy 2009-ben szintén elváltam úgy, hogy számomra a válás hirtelen és váratlanul érkezett. Így úgy gondolom, hogy saját tapasztalatom és megszerzett tudásom révén hitelesen tudom támogatni a hozzám érkezőket.

Weboldal, elérhetőség

 

 

13:00 Állj bele a sorsodba! – Térhoroszkóp előadás - Velencei Móni

Bevezető

Velencei Móni

Az asztrológiai világkép szerint születésünk pillanatában kódolva vannak személyiségünk és sorsunk lehetőségei. Semmi sem történik velünk véletlenül, de van lehetőségünk a horoszkópunk, mint térkép segítségével tájékozódni és választani lehetőségek közül, legyen szó belső vagy külső világunkról. Saját módszerem, a térhoroszkóp, pedig abban segít Neked, hogy a saját térképedet Te magad vehesd általa a kezedbe, hogy olvass benne. Élményként megtapasztalhatod, hogy hogyan is tudhatsz harmóniába kerülni önmagaddal és a világgal, miként láthatsz lehetőségeket a problémákban, és hogyan tehetsz le régi terheket.

Az egyéni változat intimebb terében önmagad kutathatod a saját horoszkópod segítségével a feltett kérdésedre a válaszod. Aki a csoportos változatát próbálja ki, annak a társak érzelmileg sokat segíthetnek problémája feldolgozásában és megtapasztalhatja azt az érthetetlen „csodát”, hogy bársenki nem ismeri az ő életét, gondjait és hozott problémáját, a foglalkozáson elhangzó szavak és mondatok mégis "csapnak" és ülnek az ő életére. Bár a módszer rendszeres munkában a leghatékonyabb, már egyetlen foglalkozás után is gyakran távoznak a résztvevők valamilyen felszabadító élménnyel és számukra értékelhető információval a végén.

Tarts velem!

asztrológus, szociális munkás, mentálhigiénés szakember

Mindig is segítő szakembernek készültem, első diplomámat szociális munkásként szereztem meg. 20 éve foglalkozom asztrológiával és 10 éve fejlesztgetem saját sors- és önismereti módszerem, a térhoroszkópot.

Számomra az asztrológiai világkép lett az – sok keresgélés után -, ami a legtökéletesebben képes leírni a körülöttünk és bennünk zajló világ történéseit, az emberek egyedi személyiségét és életútját.

Segített rendet látni a káoszban és segített elfogadóbbá válni magam és mások sokszínű személyiségei iránt. Mindig érdekelt, hogy az asztrológia szokásos szóbeli tanácsadási formájánál valahogyan hatékonyabban tudjam eljuttatni az asztrológia bölcsességét a hozzám tanácsért fordulóknak. Így kezdtem el foglalkozni a horoszkópok térbeli megjelenítésének módszerével, a térhoroszkóppal. A módszer segítségével a horoszkópod élménnyé válik, Te magad tudod megélni-átélni a személyiséged, sorsod mögöttes mozgató rugóit, és a problémáid okait és megoldásait. A térhoroszkóp segítségével teret tudok Neked biztosítani, hogy Te magad találj az önmagaddal és a sorsoddal kapcsolatos kérdéseidre saját magad által érvényesnek talált válaszokat.

Nézz körül nálam!

 

 

13:30 Szín és harmónia - a színek jelentősége az életünkben - Munkácsi Noémi

Bevezető

Munkácsi Noémi

Az előadásommal szeretnék ízelítőt adni a színek ránk gyakorolt hatásáról, kitérve arra, hogy mely színeket válasszuk magunkon vagy a környezetünkben különböző hatások eléréséhez, mint a kreativitás, nyugalom vagy magabiztosság.Az előadásom során kiemelem életünk legfőbb színeit, annak jellemzőit és hatásait, valamint kitérek a színterápia fogalmára is. 30 percnyi színpompával készülök.

Tarts velem!

Szín-, stílus és mentálhigiénés tanácsadó

Magamról annyit, hogy letérve a korábbi kereskedelmi pályáról szín- és stílus- ill. mentálhigiénés tanácsadóként tevékenykedek. Célom, hogy a hozzám bizalommal fordulókat külső megjelenésükben és belső harmóniára törekvésükben támogatni tudjam.

Weboldal, elérhetőség

 

 

14:00 Ultrarövid terápiás konzultáció - Kovács Erzsébet Liza

 

Bevezető

Kovács Erzsébet Liza

ULTRARÖVID TERÁPIÁS KONZULTÁCIÓ

Dr. Buda László pszichoterepeuta ajánlásával és módszertana alapján.

Mély, gyors hatékony konzultációs módszer. Feltárja a problémák rejtett mozgató rugóit.  A cél hogy megtaláljuk azokat az összefüggéseket, melyek az adott feszültség, elakadás mögött húzódnak meg.  Továbblépés felé mozdítja a folyamatokat. Központi témára való fókuszálás. Terápia a lehető legrövidebb idő alatt, mélyen hatékonyan.  Biztonságos, szeretetteljes elfogadó empátiával.

Tarts velem!

terápiás konzulens, személyiségfejlesztő, életvezetési  trèner

Dr. Buda László pszichiáter,pszichoterapeuta iskolájában végeztem tanulmányaimat. Dr. Buda László módszertana   SZOMATODRÁMA felnőtt, Szomatodráma Gyógyító játék gyermek konzulens. ULTRA RÖVID terápiás konzulens, személyiségfejlesztő, életvezetési  trèner.

Fontos szerepet tölt be az életemben mások segítése.  Szeretem az embereket, gyerekeket, érdekel belső, érzelmi világuk. Közel 25 éve foglalkozom és tanulmányozom a módszert, miként tudok hatékonyan, a lehető legrövidebb idő alatt segítséget nyújtani a hozzámfordulóknak. Önismereti tanulmányok, meditációk, tibeti hangtálak, természetes emberi empátia, alázat, ami segítséget nyújt nekem, hogy minél mélyebben tárjam fel a problémák mozgatórugóit. Nem én gyógyítok, csupán a szervezet öngyógyító folyamatához kísérlek.  Biztonságos, szeretetteljes környezetet teremtve hangolodom a hozzám fordulókhoz.

Kovács Erzsébet Liza 0670 327 6017

 

 

14:30 Szomatodráma előadás - Kovács Erzsébet Liza

Bevezető

Kovács Erzsébet Liza

Szomatodráma egyéni és csoportos foglalkozás Felnőtteknek: 

Jelenben lévő érzésekkel foglalkozunk. A drámajáték során oldjuk a bennünk lévő feszültséget, rálátunk az érzelmi elakadás okaira. A rálátás megértéshez vezet, a megértés segíthet elindulni egy új irány felé. Testi tünetek gyógyítása a lelki gátak feloldásán keresztül.

Szomatodráma Gyógyító játék

Milyen problémáknál tud segítséget nyújtani a gyógyító játék? 

Megkeressük az összefüggéseket a gyermek testében, lelkében viselkedésében zajló folyamatok között.  A gyógyító játék során rálátunk  a gyermek viselkedésének okaira, hogy mi foglalkoztatja. Szeretteljes, megnyugtató empátiával elfogadó környezetet teremtve számára. 

Az egyéni változat intimebb terében önmagad kutathatod a saját horoszkópod segítségével a feltett kérdésedre a válaszod. Aki a csoportos változatát próbálja ki, annak a társak érzelmileg sokat segíthetnek problémája feldolgozásában és megtapasztalhatja azt az érthetetlen „csodát”, hogy bár senki nem ismeri az ő életét, gondjait és hozott problémáját, a foglalkozáson elhangzó szavak és mondatok mégis „csapnak” és ülnek az ő életére. Bár a módszer rendszeres munkában a leghatékonyabb, már egyetlen foglalkozás után is gyakran távoznak a résztvevők valamilyen felszabadító élménnyel és számukra értékelhető információval.

Tarts velem!

Dr. Buda László pszichiáter, pszichoterapeuta iskolájában végeztem tanulmányaimat. Dr. Buda László módszertana   SZOMATODRÁMA felnőtt, Szomatodráma Gyógyító játék gyermek konzulens. ULTRA RÖVID terápiás konzulens, személyiségfejlesztő, életvezetési tréner vagyok. 

Fontos szerepet tölt be az életemben mások segítése. Szeretem az embereket, gyerekeket, érdekel belső érzelmi világuk. Közel 25 éve foglalkozom és tanulmányozom a módszert,  miként tudok hatékonyan a lehető legrövidebb idő alatt segítséget nyújtani a hozzám fordulóknak.  Önismereti tanulmányok, meditációk, tibeti hangtálak, természetes emberi empátia, alázat, ami segítséget nyújt nekem, hogy minél mélyebben tárjam fel a problémák mozgatórugóit. Nem én gyógyítok, a szeretet.  Én a szervezet öngyógyító folyamatához kísérlek.  Biztonságos, szeretetteljes környezetet teremtve hangolódom a hozzám fordulókhoz.

Szomatodráma Egyéni Konzultáció

Kovács Erzsébet Liza 

Telefon 0670 327 6017 

Csoportos szomatodráma gyógyító játék;

Kovács Erzsébet Liza 

Telefon 0670 327 6017 

Kóka Izabella

Telefon 06203690848

 

 

15:30 Előadás a Chikung-ról - Molnár Csilla

Bevezető

Molnár Csilla

Chikung – az energia fejlesztése és művelése előadás

Mit jelent az egészség a keleti kultúrákban?

Hogyan termelődik az energia?

Hogyan alakítható ki és tartható fenn a testi-lelki-szellemi egyensúly, valamint a harmónia?

Ezekre a kérdésekre találunk választ a chikung előadás során.

Tarts velem!

Molnár Csilla, nemzetközileg elismert Yang stílusú taichi és chikung oktató

Nézz körül weboldalamon!

 

 

GYAKORLATI ÓRÁK

A részletekért kattints a címre vagy a (+) gombra jobb oldalon.
Az órákra bejelentkezni a lenti órarendben tudsz. Amíg be nem telik. 🙂

10:00 Acroyoga - egyensúly magamban és másokkal - Vajnai Melinda

Bevezető

Vajnai Melinda

Az egyensúly önmagunkban és a másokkal való kapcsolódásban elengedhetetlen a harmóniához. Ezen a foglalkozáson játékos eszközökkel, lépésről-lépésre teremtjük meg a bizalom alapjait. A bizalom tapasztalaton alapul, és nem a hiten. De hogyan tudjuk megtapasztalni ezt az érzést, ha a mintáink, a múlt mást adnak? A válasz az, hogy egészen egyszerűen.

Ha olyan légkörben próbálod ki magad, ami biztonságos és megtart (metta), ahol a lépések megnyugtatóan követik egymást, ahol ízelítőt kapsz abból, hogyan érdemes kiépíteni önmagadban ezt az érzést magaddal és másokkal.

Az acroyoga egy páros mozgásforma, ahol az együttműködés lehetetlen a bizalom nélkül.

Páros egyensúly gyakorlatok, játékok, bizalomépítők várnak rád!

Tarts velem!

Acroyoga International oktató

„2019-ben végeztem el Görögországban az Acroyoga International oktatóképzését. 6 éve tartok rendszeresen órákat, táborokat azoknak, akik szeretnének megismerkedni és elmélyedni ebben a különleges és csodálatos mozgásformában. 2020-ban jelent meg könyvünk az acroyogáról a Bioenergetic kiadó gondozásában. Címe: Akrojóga – Elméleti és gyakorlati útmutató az alapokhoz.”

Weboldal, elérhetőség

10:30 Meditáció a Reikivel - Szabó Gábor

Bevezető

Szabó Gábor

A  rövid ismertetőt követően, lehetőséged van próbálni és velem együtt végezni a zen alapú légzésfigyelés reiki meditáció gyakorlatot, ami segít megtanítani fókuszált állapotba kerülni, lecsendesíteni az elmét és így oldani a stresszt.
Rendszeresen gyakorolva ez a technika a belső egyensúly megteremtésének igen hatékony eszköze.

Szabó Gábor vagyok a Japán székhelyű Jikiden Reiki Intézet shihan (tanár) fokozatú oktatója és reiki kezelő.

2000-ben találkoztam a Reiki módszerével, és ennek köszönhetem a több éve tartó asztmám és allergiám elmúlását. Így e módszer megtanulásával és gyakorlásával elindultam a testi-lelki egészséghez vezető úton. Az eltelt évek során sokféle nézőpontból ismertem meg ezt a módszert és egyfajta életmóddá vált a Reiki gyakorlása a rendszeres használaton, a meditáció gyakorlásán, a vendégek kezelésén és a tanításon keresztül. Tapasztalatom szerint a Reiki nem csak egy erőteljes energia kezelés, hanem az elme elcsendesítésének, a kiegyensúlyozottság és a belső béke megteremtésének hatékony módja is. Ezt a szemléletmódot és a japán tradicionális tanítást leltem meg a Jikiden Reiki rendszerében, melynek 2012 júniusa óta vagyok regisztrált shihan fokozatú tanára. 2019-ben tovább mélyítettem a tudásom Frank Arjava Petter nemzetközi szemináriumán és reikis szakmai életem fontos lépcsője volt a Reiki A-tól Z-ig című könyvem megjelenése szintén ebben az évben.

Szeretettel várom a jelentkezésed, ha szeretnél reiki tanfolyamra, kezelésre jelentkezni.
Ezekről bővebb információt és elérhetőségeimet a honlapomon találod:   jikidenreiki.hu

11:00 Reiki gyakorlati bemutató - Szabó Gábor

Bevezető

Szabó Gábor

Egy kb. 55. perces időtartamban van lehetőség kipróbálni a reiki kezelés technikáit, illetve bemutatom számodra, hogy milyen technikákat alkalmazok és hogy végzem a reiki kezelést.
Lehetőség lesz kérdezz-felelekre, ahol felteheted a reiki kezeléssel, e japán módszerrel kapcsolatos összes kérdésed.
A reiki kezelés kipróbálása a jelentkezők / kezelők számától függ, túl nagy létszám esetén nem tudjuk garantálni, hogy mindenki kap ilyen rövid bemutató kezelést.

Szabó Gábor vagyok a Japán székhelyű Jikiden Reiki Intézet shihan (tanár) fokozatú oktatója és reiki kezelő.

2000-ben találkoztam a Reiki módszerével, és ennek köszönhetem a több éve tartó asztmám és allergiám elmúlását. Így e módszer megtanulásával és gyakorlásával elindultam a testi-lelki egészséghez vezető úton. Az eltelt évek során sokféle nézőpontból ismertem meg ezt a módszert és egyfajta életmóddá vált a Reiki gyakorlása a rendszeres használaton, a meditáció gyakorlásán, a vendégek kezelésén és a tanításon keresztül. Tapasztalatom szerint a Reiki nem csak egy erőteljes energia kezelés, hanem az elme elcsendesítésének, a kiegyensúlyozottság és a belső béke megteremtésének hatékony módja is. Ezt a szemléletmódot és a japán tradicionális tanítást leltem meg a Jikiden Reiki rendszerében, melynek 2012 júniusa óta vagyok regisztrált shihan fokozatú tanára. 2019-ben tovább mélyítettem a tudásom Frank Arjava Petter nemzetközi szemináriumán és reikis szakmai életem fontos lépcsője volt a Reiki A-tól Z-ig című könyvem megjelenése szintén ebben az évben.

Szeretettel várom a jelentkezésed, ha szeretnél reiki tanfolyamra, kezelésre jelentkezni.
Ezekről bővebb információt és elérhetőségeimet a honlapomon találod:   jikidenreiki.hu

12:00 Sebzett gyermek - Zákonyi Henriett

Bevezető

Zákonyi Henriett

Él bennünk egy sebzett és egy napsugár gyermek.

A sebzett gyermek a kora gyermekkorban átélt érzelmi elhanyagolásra adott fals vagy reális rögzült válaszreakciónk. Amikor innen reagálunk, általában a szegény én állapotában vagyunk, de amíg ezt a gyermeket nem helyezzük magunkban biztonságba és nem vigasztaljuk, szeretgetjük, amikor szüksége van rá, addig folyamatosan olyan élethelyzeteket teremtünk magunk körül, ahol neki teret adva képesek leszünk újra és újra találkozni sebzett énünkkel. Amíg ez nincs a helyén addig, igazi Ősbizalomról nem beszélhetünk, és sajnos állandósulhatnak a harcaink a külvilágban. Napsugár gyermek a kíváncsi, nyitott az új élmények megismerésére, könnyed és boldog.

Erre építhetünk csak stabil Önbecsülést, Önelfogadást, Önszeretetet.

Így érhetjük el a vágyott Pozitív Énképet.

Tarts velem!

Mentálhigiénés szakember

„Mint mentálhigiénés szakember a legfontosabb területtel törődöm a legmélyebben, ez pedig a lelki békénk megteremtése. A külvilágban az érzelmi és emocionális megéléseink asszertív kommunikációs technikák segítségével.”

Weboldal, elérhetőség

 

 

12:30 TestOlvasás - TestSzobrász műhely

Bevezető

Név

A TestOlvasás egy szabad szemmel végezhető testtartás elemző módszer. Ezt alkalmazzuk a TestSzobrász kezelések felméréseként, amely manuális kezelések stratégiáját hivatott meghatározni. A TestSzobrász képzésben résztvevő TestSzobrász Segédek vezetik ezt a páratlan workshopot. Segítségükkel rövid időn belül képessé válhat bárki felismerni a testtartás főbb jegyeit és saját testtartását is jobban megérteni. Ez a gyors tempójú és izgalmas foglalkozás hasznos lehet az önismereti úton járók számára, illetve edzők, jógaoktatók, masszőrök, vagy egyéb terápiás területen dolgozók számára. Olyan szemüvegen keresztüli bepillantást ad, amely objektív és anatómiailag megalapozott. 

A workshopon való részvételhez jóga ruházat, testhezálló öltözék illik, hogy minél pontosabb legyen a TestOlvasás eredménye.

Tarts velünk!

 

Weboldal, Facebook oldal

 

 

13:30 Állj bele a sorsodba! – Térhoroszkóp csoportbemutató - Velencei Móni

Bevezető

Velencei Móni

Sors- és önismeret: horoszkópunk élményszintű megtapasztalása csoportos formában.

Gyere el, ha érdekel, hogy hogyan kerülhetsz a horoszkópod rejtette információkkal, a saját személyiségrészeiddel és sorsoddal közvetlenül Te magad kapcsolatba!

Gyere el, ha kíváncsi vagy rá, hogy milyen élmény az, amikor egy horoszkópról nem az asztrológus nyilvánít véleményt, hanem maga a horoszkóp válik egy élő, érző, aktív valamivé, és így végső soron a horoszkóp maga közli, amit éppen tudnod kell!

Gyere el, ha szeretnél aktív része lenni a “játéknak”! Ha éppen nem a Te horoszkópoddal foglalkozunk, akkor is mindig Rólad szól, hogy miért éppen az a szerep jutott Neked aznap.

Egy módszer, ami abban segít, hogy megtalálhasd a saját problémáidra a saját megoldásaid.

Tarts velem!

asztrológus

Mindig is segítő szakembernek készültem, első diplomámat szociális munkásként szereztem meg. 20 éve foglalkozom asztrológiával és 10 éve fejlesztgetem saját sors- és önismereti módszerem, a térhoroszkópot.

Számomra az asztrológiai világkép lett az – sok keresgélés után -, ami a legtökéletesebben képes leírni a körülöttünk és bennünk zajló világ történéseit, az emberek egyedi személyiségét és életútját.

Segített rendet látni a káoszban és segített elfogadóbbá válni magam és mások sokszínű személyiségei iránt.

Mindig érdekelt, hogy az asztrológia szokásos szóbeli tanácsadási formájánál valahogyan hatékonyabban tudjam eljuttatni az asztrológia bölcsességét a hozzám tanácsért fordulóknak. Így kezdtem el foglalkozni a horoszkópok térbeli megjelenítésének módszerével, a térhoroszkóppal. A módszer segítségével a horoszkópod élménnyé válik, Te magad tudod megélni-átélni a személyiséged, sorsod mögöttes mozgató rugóit, és a problémáid okait és megoldásait. A térhoroszkóp segítségével teret tudok Neked biztosítani, hogy Te magad találj az önmagaddal és a sorsoddal kapcsolatos kérdéseidre saját magad által érvényesnek talált válaszokat.

Nézz körül nálam!

 

 

15:00 Feldenkrais módszer - Sándor István

Bevezető

Sándor István

Önismeret mozgáson keresztül – Feldenkrais módszer

Mindannyiunkban van egy belső erő, intelligencia, ami a rendezettség irányába
visz minket. Ez agyunk csodálatos önjavító képessége, ami mozgáson és
érzékelésen keresztül hozzáférhető. A Feldenkrais-módszerben speciálisan
összeállított gyakorlatsorok és vezetett figyelem segítségével ennek az erőnek
a nyomára bukkanhatsz. Segítségével:

– kényelmesebbé teheted a mindennapokat (ülőmunka, stb.)
– túlléphetsz régi sérüléseken
– megszabadulhatsz fájdalmaktól és korlátoktól
– javíthatod a közérzetedet
– megtanulhatsz igazán magadra figyelni

Tarts velem!

Feldenkrais oktató

Eredeti végzettségem szerint műszaki informatikus vagyok, hosszú ideig Németországban dolgoztam szoftverfejlesztőként. Itt kezdtem el a
Feldenkrais-módszerrel foglalkozni, most már több, mint 12 éve.

A Feldenkrais oktatói képzést 2013-2017 között végeztem a Chiemseen, Jerry Karzennel. 2017 óta tanítom a módszert, esti csoportokban, egyéni órákon,
workshopokon, és 3 évig tartottam Feldenkrais-órákat a Nürnbergi Zeneművészeti Főiskolán kiegészítő tantárgyként, amit nagyon élveztem. 2021 óta újra Magyarországon élek, Budakeszin lakok feleségemmel,
3 gyermekemmel és 2 macskánkkal.
Számomra a Feldenkrais-módszer újra és újra a felfedezés örömét nyújtja. Remek kiegészítés a hétköznapokhoz, irodai munkához, illetve sporthoz és kreatív tevékenységekhez, de valójában ennél sokkal több: Rajta keresztül megtanulhatsz igazán jól bánni magaddal, visszaszerezheted a spontaneitásodat felfedezheted az ezidáig szunnyadó lehetőségeidet. Ez az, ami engem továbbra is lenyűgöz és inspirál.

Weboldal, elérhetőség

 

 

16:00 Meseterápiás minifoglalkozás a slow life jegyében - Bánosi Eszter

Bevezető

Bánosi Eszter

Tengernyi feladat, áradásnyi gondolat, érzelemi hullámok. Bevállaljuk, mert muszáj, mert jó lehetőségnek tűnik, vagy egyszerűen belesodródunk, és mire észbe kapunk, már azt se tudjuk, hol áll a fejünk, hogy keveredhetnénk ki a csávából. De hogyan tudnánk megtalálni az egyensúlyunkat a mindennapi rohanásban, hajszoltságban, túlvállalásban? Hogyan tudnánk lassulni? Bemutató mini meseterápiás foglalkozásunkon ehhez keresünk eszközöket egy népmese segítségével.

Tarts velem!

női jóga oktató, meseszakpedagógus

„Mindig hittem a történetek erejében, ezért lettem eredetileg újságíró. 2015-ben fedeztem fel újra a mesék erejét egy kifejezetten női meséket összegyűjtő kötet kapcsán. A meseterápia lehetőségébe 2018-ban nyertem bepillantást, amikor megjelent Boldizsár Ildikó Hamupipőke Facebook-profilja című könyve. Az olvasottak annyira lenyűgöztek, hogy 2019-ben alkotó-fejlesztő mese szakpedagógus lettem.”

Nézz körül weboldalamon!

 

 

 

16:00 Chikung gyakorlat és bemutató - Molnár Csilla

Bevezető

Molnár Csilla

A test megtisztítása és a 8 brokát tekercs egészségmegőrző chikung mozdulatsor

A test fizikai megerősítésére, az állóképesség növelésére, és a belső szervek működésének javítására és a lelki béke megteremtésére irányuló fiatalságot megőrző chikung gyakorlatok.

Tarts velem!

Molnár Csilla, nemzetközileg elismert Yang stílusú taichi és chikung oktató

Nézz körül weboldalamon!

 

 

16:30 Babára várva bemutatkozó női kör - Puskás Anikó

Bevezető

Puskás Anikó

A foglalkozáson beszélünk a nehezített fogantatás mibenlétéről, hogy mikor érdemes orvosi segítséget kérni és röviden, hogy milyen asszisztált reprodukciós lehetőségek vannak. Önismereti foglalkozásként termékenységi kártyát húzunk és arról beszélgetünk, valamint ismertetem a januárban induló csoport részleteit.

Tarts velem!

hatha, nőijóga és kismamajóga oktató

„Nehezített fogantatásban érintett nőket kísérek és segítek a nőijóga és az önismeret eszközeivel.”

Nézz körül a oldalamon!

17:00 Holisztikus fascia tréning, előadás + gyakorlat - Szilágyi Enikő

Bevezető

Szilágyi Enikő

A fascia tréning rövid elméleti és gyakorlati bemutatása az érdeklődők számára. Az egyik legnagyobb felfedezése a modernkori egészségtudománynak az, hogy mennyire fontos szerepe van a test myofasciális (izom-kötőszöveti) rendszerének a mozgásban, a sérülések megelőzésében, a teljesítmény fokozásában (hatékonyságában), az egészségben és a felépülésben (gyógyulás, regeneráció, rehabilitáció).

A holisztikus fascia tréning alapelemei:

 • holisztikus testszemlélet
 • könnyen elsajátítható egyszerű gyakorlatok, amelyeknek egyik fő célja, hogy hogyan tehetjük egészségesebbé testünket, mozgásunkat a fasciarendszerünk (kötőszöveti rendszerünk) tréningezésével
 • a fascia mozgásalapú megközelítése és alapvető funkciói
 • myofasciális vonalak (mozgás és a test holisztikus rendszere)
 • szomatikus (testtudati módszerek) alapelveinek megismerése
 • az egészséges, rugalmas fasciarendszer és a harmonikus mozgás közötti összefüggés
 • fascia stretching új, innovatív formái

Az elmúlt több, mint tíz évben a Fascial Fitness® tréning egyre ismertebbé vált, mint a legelső tudományos kutatás-alapú/megközelítésű fascia-fókuszú tréning, amely megteremtette az alapokat a ma létező számos fascia-tréninghez.

Egy nemzetközi, nagy ismertségű szakemberekből álló csoport fejlesztette ki (sporttudósok, mozgástrénerek és fascia-terapeuták, együttműködve a Dr.Robert Schleip által vezetett fasciakutatók csoportjával

A Fascial Fitness® gyakorlati, tudományos kutatási alapokkal ellátott keretet ad harmonizálni, optimalizálni a fasciarendszer fontos szerepét az emberi mozgásban.

Előnyei:

 • fejleszti a rugalmasságot, a flexibilitást és a mozgástartományt
 • fejlettebb egyensúlyérzék, térbeli tudatosság, stabilitás
 • megnövekedett sport-és mozgásteljesítmény
 • gyorsabb felépülés, regeneráció
 • csökkent myofasciális fájdalom-szindrómák (hát-és medencefájdalom)
 • megnövekedett folyadékáramlás (fluid flow) és egészségesebb anyagcsere
 • nagyobb jól-lét (wellbeing), vitalitás
 • fejleszti a testtudatosságot és az érzékelés finomodásához vezet

Tarts velem!

Szilágyi Enikő Fascial Fitness® tréner, TestSzobrász® Segéd, testtudati oktató, kontakt improvizáció tanár, gyógytestnevelő, edző.

Elérhetőségek:

Szilágyi Enikő – [email protected]

FluidBody

18:00 A hangok szárnyán - Hangtálas foglalkozás - Tóth Zita

Bevezető

Tóth Zita

A hangfürdő közérzetjavító, relaxáló, tisztító és feltöltő hatással bír. Emeli a rezgésszintetharmóniát teremt a finom és a fizikai testben.

Elcsendesíti az elmét, illetve a stresszes, feszült állapotokat, segíti megnyugtatni, oldani.

A hangfürdő ajánlott akkor is , ha betegségeinken, lelki problémáinkon szeretnénk változtatni, az öngyógyítást beindítani. Továbbá a hangok közvetlenül kapcsolnak össze minket az Egyetemes Intelligenciával.

A tálak rezgései hullámok formájában terjednek el, illetve áramlanak szét az egész testben, mélyen sejt szintig  kifejtik hatásukat. A rezgések a véráramon és a nyirokrendszeren keresztül minden szervre hatnak.

Tarts velem!

yin és hatha jóga oktató,  hangtál kezelő

„2012-ben a buddhista főiskolára kezdtem el járni, na nem buddhista tanoncnak, hanem a szabadidős tevékenységekre (integrál taichi, meditáció, qigong és jóga gyakorlásokra). “Látám hogy ez milyen jó”, a közösség/környezet is nagyon emelő, fellelkesedtem, s egyre több helyszínen végeztem már a gyakorlásom.

Később az a megtiszteltetés ért, hogy felkértek, helyettesítsek egy jóga óra vezetést a főiskolán. Utána kezdetét vették az oktató és egyéb képzések, tanfolyamok. Hatha jóga, yin jóga oktatói, pranayama és meditáció továbbképzés, itc instuktor képzés, természetgyógyász- mozgás- és masszázsterápia, nada jóga (hangok jógája), gyerekjóga, tengri hagyományok stb.

Nekem a gyakorlás egy terápia mely több szinten hat s a tanítás az életvezetési iránytűm.”

Weboldal, elérhetőség

 

 

18:00 Babaváró meditáció - Puskás Anikó

Bevezető

Puskás Anikó

Babaváró meditáció

Tarts velem!

hatha, nőijóga és kismamajóga oktató

„Nehezített fogantatásban érintett nőket kísérek és segítek a nőijóga és az önismeret eszközeivel.”

Nézz körül a oldalamon!

EGYÉNI FOGLALKOZÁSOK

A részletekért kattints a címre vagy a (+) gombra jobb oldalon.
Az egyéni alkalmakra bejelentkezni a lenti órarendben tudsz. Amíg be nem telik. 🙂

Aromaterápiás relaxációs masszázs - egyéni kezelés - Ónodi Reni

Bevezető

Ónodi Reni

Aromaterápiás relaxáló masszázs-kezelés

A finom olajok és gyengéd érintések az érzékelés új dimenzióit nyitják meg.

A fokozatosan ébredő sejtekben, mint egy-egy nyíló virág befogadó kelyhe, út nyílik a finomabb energiák, és érzetek tapasztalására. Gyengédség, lágyság, figyelem és jelenlét lép szövetségre az esszenciális olajok fizikai hatóanyagaival, és szubtilis rezgéseivel.

Ezek az olajok valójában esszenciák. Egy-egy különleges minőség hordozói, amik megérintik a lelket. A folyamat során utazhatsz ezekkel a minőségekkel, melyek hol a relaxált, jelenben való békés ellazulást, hol az érintés hűsítő vagy épp élénkítő energiáit hozzák. Minden érintés, minden olajcsepp téged dicsér, téged táplál és emel önátélésed magasabb dimenzióiba.

Várlak sok szeretettel!

Tarts velem!

Ónodi Renátának hívnak. A látható világban – Veres Kriszta Avalon papnője barátságával, inspirálásával – 2008. november 12-én indultam el az Istennő felé és másnap születésnapomon újjá szült engem. Papnővé. Újból megszülettem szent méhében. Tudom, hogy Te, Én vagyok ez az Isten-Nő, hogy Mi mind Egyek vagyunk. Az Egy Isteni részei, fényei.

Különböző masszász – kezeléseket, meditációs hangolásokat, szertartásokat tartok, hogy a neked legmegfelelőbb módon tudd megtapasztalni, megélni, hogy Isteni, Halhatatlan, Végtelen, Gyönyörű Létező vagy. Olyan Isteni Létező, aki szabadon jött ide erre a Földre embert játszani és szabadon választott magának testet, kelyhet ahhoz, hogy Isteni fényét testén, az anyagon keresztül elhozza ide ebbe a dimenzióba és általa szabadon olyan Életet Álmodjon Magja körül, ami szívből neki a legjobb, legszebb és Mindazoknak, akik körülötte vannak, az útjába kerülnek. Meg szeretném mutatni Neked, hogy Te vagy az az Áldás, amit oly nagyon vársz, vágysz.

2012 októberben fejeztem be a Lélek gyógyító kurzust, ezzel megnyílva és beavatódva Életem egy új fejezete előtt.

2015-2017-ben pedig elvégeztem a Kristályfény – Merlin iskolát is dr. Vaktor Orsolya vezetésével, ahol még mélyebb Önismeretet, szellemi, alkímiai tanításokat kaptam. Mély kapcsolatot kialakítva Fénymesterekkel és az Arkangyalokkal.

 1. januárban – Ízisz papnője lettem, Egyiptomban kaptam avatást Veres Kriszta vezetésével
 2. október – Szakrális női jóga oktató és női kör vezető képzést végeztem Nádas Anna Sacred Woman Healing oktatónál
 3. november – Intuitív Aroma terapeuta képzést végeztem Nádas Anna Sacred Woman Healing oktatónál
Teljesség (Pūrṇatā) Masszázs - egyéni kezelés - Szász Márk

Bevezető

Szász Márk

Bevezető:
„Ez nem csupán masszázs, hanem az izmaim oldódásán keresztül
imaginációs út önmagamhoz.” – írják a kezelésemről.

Tarts velem!

Masszázsomban intuitíven ötvözöm a relaxáló, svéd, ayurvédikus és
lomi-lomi technikákat, ezért nevezem a Teljesség (Pūrṇatā)
masszázsának. Alapvetően olajat használok, de ha szeretnéd, ebben a
20-25 percben masszírozhatok olaj nélkül is.

Nézd meg a Facebook oldalamat!

Önismereti terápia - egyéni kezelés - Zákonyi Henrietta

Bevezető

Zákonyi Henriett

13 év belső munka után azt gondolom, mindannyiunkban ott van a forrás és a fény, az én feladatom az, hogy ennek aktiválásában segítselek. Az egyéni folyamatok és közösség megtartó és fejlesztő erejében hiszek.

Mentálhigiénés szakember

„Mint mentálhigiénés szakember a legfontosabb területtel törődöm a legmélyebben, ez pedig a lelki békénk megteremtése. A külvilágban az érzelmi és emocionális megéléseink asszertív kommunikációs technikák segítségével.”

Weboldal, elérhetőség

 

 

Reiki kezelés ízelítő - egyéni kezelés - Szabó Gábor

Bevezető

Szabó Gábor

Az eltelt évek során sokféle nézőpontból ismertem meg ezt a módszert és egyfajta életmóddá vált a Reiki gyakorlása a rendszeres használaton, a meditáció gyakorlásán, a vendégek kezelésén és a tanításon keresztül.

Tapasztalatom szerint a Reiki nem csak egy erőteljes energia kezelés, hanem az elme elcsendesítésének, a kiegyensúlyozottság és a belső béke megteremtésének hatékony módja is.

Ezt a szemléletmódot és a japán tradicionális tanítást leltem meg a Jikiden Reiki rendszerében, melynek 2012 júniusa óta vagyok regisztrált shihan fokozatú tanára.

Japán székhelyű Jikiden Reiki Intézet shihan (tanár) fokozatú oktatója

„2000-ben találkoztam a Reiki módszerével, és ennek köszönhetem a több éve tartó asztmám és allergiám elmúlását. Így e módszer megtanulásával és gyakorlásával elindultam a testi-lelki egészséghez vezető úton.

2019-ben tovább mélyítettem a tudásom Frank Arjava Petter nemzetközi szemináriumán és reikis szakmai életem fontos lépcsője volt a Reiki A-tól Z-ig című könyvem megjelenése szintén ebben az évben.”

Nézz körül a weboldalamon!

Önismereti terápia - egyéni kezelés - Ócsai Zoltán

Bevezető

Ócsai Zoltán

Gyakorlati példák segítségével kísérlek végig azokon a néző- és érzéspontokon, melyek segíthetnek megengedni, átengedni, majd elengedni a múlt emlékeinek fájdalmát.

Mentálhigiénés szakember, Analitikus csoportvezető, Hatha jóga oktató, Integrál szemléletű önismereti tanácsadó, Mediátor és Coach

„Egy dolgot tartok rendkívül fontosnak, amit én is gyakorlok minden nap: nem akarni elérni a válaszokat, hanem elcsendesedve megengedni, hogy a felszínre jöjjenek. Ehhez igyekszem eszközöket, irányokat, nézőpontokat és kereteket adni a segítő munkám során is.”

Nézz körül a weboldalamon!

 

 

Önismereti coaching - egyéni kezelés - Zám Zoltán

Bevezető

Zám Zoltán

Shift – váltás, amiben segítek

 • Erőtlenségből az erőbe: eljutni a nyers erőtől a finom érintésig vagy fordítva
 • Tehetetlenségből – a cselekvésbe
 • Rejtőzésből a önfelvállalás felé
 • Érzelmek elnyomásából és felvállalásig
 • A hozott, tanult, szenvedős mintákból az önazonos működés felé hivatásban, párkapcsolatban

 Egyéni foglalkozás – Shift coaching

25 perc, ami rólad szól. Célom, hogy tisztább képet kapj a helyzetről, amiben épp vagy! Megtartó térben elmondhasd, ami fontos most neked. Közelebb kerülj magadhoz, meghalld a belső hangod és beállj a helyedre. Ez a lehetőség lehet egy egyszeri alkalom, egy impulzus hogy megérezd, hogy tudunk együttműködni, és lehet egy közös folyamat első lépcsője. Várlak szeretettel!

Tarts velem!

integrált szemléletű coach, önismereti csoportvezető, haka erő tréner, képződő családállító. Munkám során intuitíven ötvözöm az energetikai munkát és önismeretet. Abban segítelek, hogy rátalálj önmagadra, őszintén tudj szembenézni a helyzettel, a különböző szerepekkel, amikbe beleragadtál korábban. Ezek korlátozhatnak az erődben, a teremtő képességedben, önfelvállalásban, abban, hogy tovább lépj egy élethelyzetben, konfliktus megoldásában. Támogatlak, hogy rátalálj a belső erőforrásra, ami segít a váltásban, változásban.

Weboldal: http://zoltanzam.wix.com/lighthouse-healing

Facebook: https://www.facebook.com/lighthousez/

 

ÓRAREND ÉS BEJELENTKEZÉS

1. Kattints a (Bejelentkezés) gombra a lenti órarendben
és az e-mail címedet megadva jelentkezz be a kiszemelt gyakorlati órákra vagy egyéni alkalmakra.
Az előadásokra nem kell.

2. A kapott email alján kattints a {megerősítés} gombra és
egy új jelszót megadva jelenkezz be a Motibroba.

3. Ha még nem tetted meg korábban,
a Motibroban is megvásárolhatod a napijegyedet
elővételben, 11.30-ig kedvezménnyel.

Az alábbi órarendbe jelentkezz be!

Elakadtál? Kérdésed van?

Írj a [email protected] email címre vagy

hívd a +36 30 552 30 70 számot és örömmel segítünk.

„Soha sem késő, hogy boldog gyermekkorod legyen.”

Gilbert Renaud

?

Kész is vagy
Várunk szeretettel vasárnap!

?