stresszoldó hangfürdő

Oktató: Tóth Zita

Helyszín: AUM Jóga Astoria (1075 Bp., Károly krt 3/a.)

Időtartam: 60 perc, 19:45-20:45

A program díja: 2.900Ft/fő vagy 1 alkalom a 90 perces jógabérletről

Max. létszám:
20 fő

Következő időpontok:

  • 2022. május. 27

19:45-20:45

A számodra megfelelő időpontra az oldal alján tudsz jelentkezni, de csak az 1 hónapon belüli időpontokat mutatja a rendszer. Ha későbbi időpontra szeretnél jelentkezni, kérlek, nézz vissza később!

Tematika:

A hangfürdő közérzetjavítórelaxáló, tisztító és feltöltő hatással bír. Emeli a rezgésszintet, harmóniát teremt a finom és a fizikai testben.

Elcsendesíti az elmét, illetve a stresszes, feszült állapotokat segíti megnyugtatni, oldani.

A hangfürdő ajánlott akkor is , ha betegségeinken, lelki problémáinkon szeretnénk változtatni, az öngyógyítást beindítani. Továbbá a hangok közvetlenül kapcsolnak össze minket az Egyetemes Intelligenciával.

A tálak rezgései hullámok formájában terjednek el, illetve áramlanak szét az egész testben, mélyen sejt szintig  kifejtik hatásukat. A rezgések a véráramon és a nyirokrendszeren keresztül minden szervre hatnak.

Egyensúlyt teremtenek a két agyfélteke között, továbbá a sejtek szintjéig tisztítják és vitalizálják a test energiáját. A rezgés segíti visszaállítani az egészséges működést (a testi, lelki, szellemi egyensúlyt).  Egyensúlytalanságban az öngyógyító mechanizmust segíti feléleszteni.

A kezelés aura és csakrarendszer tisztító illetve blokkoldó hatású.

Ezen kívül mind  a csoportos, mind  az egyéni kezelésnél is előkerül a koshi, tingsha (néha az esőbot is) ezen alkalmakkor.

Egy ilyen szeánsz 60 percig tart. Ezért érdemes kényelmessé tenni fekhelyünket és betakarózni, mivel melegben könnyebben ellazul az izomzat.

A hangfürdő időtartam 60 perc.

Ár: 2900 Ft/alkalom, vagy 1 alkalom a 90 perces jógabérletről.

A programot vezeti: Tóth Zita

Tibeti hangtálakról, rezgőtálakról bővebben

Régóta használják a keleti kultúrákban gyógyítási, meditációs és egyéb relaxációs célokra. A hangtálak eredete 7000 esztendőre visszanyúl a védikus hagyományokig.

Vibrációjuk felébreszti a sejtek emlékezetét, és gyógyító energiákat szállít a szervezet minden részébe.

Az eredeti tibeti hangtál 7 fém ötvözetéből készül: arany, ezüst, réz, vas, ón, ólom és higany. E hét fém, azonos az alkímia legfőbb hét fémével. Az eredeti 7 fémből készült tálak alkotóelemei mind egy-egy égitesthez rendelhető, a 7 fém energiája megegyezik a hozzá rendelt hét égitest legfőbb tulajdonságaival.

Arany: Nap (életenergia, a tudat és a cselekvő értelem fénye)

Ezüst: Hold (idő, fejlődés, intuitív és lelki energiák)

Higany: Merkúr (a szellem és a test összekapcsolódása, intellektus, gondolkodás, tudás, kommunikáció)

Réz: Vénusz (kreativitás, művészet, szépség, szerelem, szexualitás, harmónia)

Vas: Mars (nemzőerő, háború, nyers energia)

Ón: Jupiter (univerzális tudás, misztikus tapasztalat, kozmikus látás)

Ólom: Szaturnusz (materializmus, befelé ható erők)

Jelentős a különbség hangzásban, rezgés intenzitásban, valamint lecsengés időtartamának hosszában, a tálak között. Minél kisebb tálat szólaltatunk meg, annál magasabb hangot nyerünk ki belőle, melyeknek típusától függően, rövidebb illetve közepesen hosszú lecsengési ideje lehet. Minél nagyobb méretű tálat használunk, annál hosszabb lecsengésű, erős intenzitású rezonanciát bocsájt ki magából, mellyel nagyon kellemes, mély hangot kapunk. Egy tálból 12- 14 különböző hang is kinyerhető. A hangzás függ még a tálak falának vastagságától, illetve az ütő, dörzsfa anyagától, méretétől és keménységétől.

A hangtálakat használjuk víz energetizálására is, mely eljárással, igen jótékony hatású, iható vizet állítunk elő.

Szervezetünk 80%-a vízből áll. Masaru Emoto évekkel ezelőtt végzett kísérleteiben tudományosan bebizonyította, hogy a víz információvevő és -hordozó. Mikroszkóp alatt készült felvételekkel bizonyítja be a víz kristályszerkezetét, és azt, hogy ezek a kristály alakzatok hogy változnak meg különböző információk hatására. Információk, mint pl. a zene, képek, szimbólumok, érzelmek és nem utolsó sorban szavak.

Csak az 1 hónapon belüli időpontokat mutatja a rendszer.
Ha későbbi időpontra szeretnél jelentkezni, kérlek, nézz vissza később!