Problémák megoldása sebészkés nélkül? Sokszor lehetséges!

Valter Éva kismama és babás jóga oktató

Tüneted van. Elmész orvoshoz. Ez a legjobb, amit tehetsz. De felmerül a kérdés, közben megmozgatod-e te is a saját eszköztáradat?

A Kriston Intim Torna, vagyis a gát környékének és az alhasi területeknek a tornája olyan orvosok által is javasolt módszer, amely számtalan kellemetlen, fájdalmas tünetet enyhít vagy megszüntet. Fontos tudni, hogy sok más mellett az aranyér, az akaratlan vizeletcsepegés, a prosztataproblémák, a nőgyógyászati panaszok például olyan tünetek, amelyeken a Kriston Intim Torna segít!

Szinte nincs olyan, hogy nem gyakorolhatod

Egészen kevés ellenjavallata van, ilyen például a vérző mióma vagy vérző aranyér. Mondhatnánk félig tréfásan, hogy minden másra ott a KIT, és nem is túloznánk, hiszen már az alhasi műtétek után hat héttel – ha az orvos mindent rendben talál – elkezdhető a torna. A várandósság alatt is az első pillanattól az utolsóig végezhetőek a gyakorlatok, hiszen ez egy olyan szelíd öngondoskodó módszer, amely nemcsak megtámogatja az orvosi kezelést, hanem sok esetben ki is válthatja azt!

Egzakt bizonyítékok

Megmérték, hogy 12 hét, vagyis három hónap alatt átlagosan 132 százalékos erőnövekedést lehet elérni a tornával. Arról nem beszélve, hogy amikor a gyakorló megtapasztalja a változást és rájön, hogy ezt saját magának köszönheti, akkor az hatalmas önbizalomfröccs a léleknek. Akár évek óta fennálló, súlyosbodó tehertől szabadulnak meg a tanfolyamokon résztvevők, akiknél a félelem és az esetleges szégyenérzet feloldódik, helyét a ’képes vagyok rá’ érzése veszi át. Mert erre mindenki képes. A módszer kidolgozottságának, alaposságának, az oktatásmódszertani eszköztárnak és a trénerek szaktudásának hála MINDENKI megtanulja, hogyan is kell ezt csinálni.

Ez az egész életedre hatással van

A gyakorlás sikerének megtapasztalása az élet minden szegmensére kihat. Nem elég, hogy fizikailag jobban vagy, de még határozottabb, felszabadultabb, vidámabb is leszel? Sok résztvevő tudna arról mesélni, hogy tényleg átélte és éli azóta is az örömtelibb mindennapokat.

Hagyd hátra a szégyenérzetedet és tegyél az egészségedért!

A szégyenérzet több ponton is megjelenhet, ha tüneted van. Sokan úgy érzik, hogy ők „így jártak”, ezzel nem lehet mit tenni, csak együtt élni vele. És meg is próbálják az együttélést, ami persze nehézségeket okoz, és a mindennapi élet számtalan pillanata elé gördít akadályokat.

Többen úgy érzik, ők ügyetlenek, és biztosan nem tudnák megtanulni a Kriston Intim Torna gyakorlatait. Már az iskolában is azt hallották, hogy kétbalkezesek, miért lenne most másként. Aztán az első foglalkozások után kerek szemekkel csodálkoznak rá a saját ügyességükre.

Arról nem is beszélve, hogy a gáti területekhez kötődő nehéz érzések sokszor régi rossz emlékek lenyomatai. Ha kisgyermekkorban bepisilt valaki és megszégyenítették, ha leminősítő, bántó mondatokat kapott felnőttkorban a partnerétől, akkor olyan blokkok alakulhatnak ki, amelyek nehezítik a gáti tünetek felbukkanásakor az öngondoskodás elindítását. Szerencsére, akik képesek ezen csak annyira túllépni, hogy elmennek egy Kriston Intim Torna tanfolyamra, már rengeteget tettek az egészségükért, és szinte az első pillanatban világos lesz számukra, hogy nagyon jó döntést hoztak. A tanfolyamok oldott, barátságos és segítő légköre hatalmas támaszt nyújt a lelki sebek gyógyulásához is. Így a szégyenérzet lassanként elpárolog, és átveszi helyét a büszkeség: én erre is képes vagyok!

Ha én ezt húsz évesen is tudtam volna!

Ez a mondat minden tanfolyamon elhangzik, nem is egyszer! A torna ugyanis a gyorsaságot, az erőt és az állóképességet egyszerre fejleszti az alhasi-gáti területeken. Ennek az egészségvédelmi módszernek így az egyik fantasztikus mellékhatása a szexuális örömkapás-adás képességének növekedése is. Egyszóval nem elég, hogy a problémáid túlnyomó többségét sebészkés nélkül, a saját erődet előhívva leszel képes megoldani, de még a szexuális életed is kiegyensúlyozottabb és elégedettebb lesz. Kell ennél több? Ezt mindenki válaszolja meg maga.

 

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák!