KRISTON INTIMTORNA©

tanfolyam FÉRFIAKNAK

 

Oktató: Bene Zsófia, Kriston Módszer© oktató

A tanfolyam díja: 35.000 Ft / 12 óra

Időtartam:
Szombati tanfolyamoknál:
10:00 -16:00 (2 alkalom)

Pénteki tanfolyamoknál: 18:00-21:00 (4 pénteki napon)

Helyszín: AUM Jóga Astoria

 

A Kriston Módszer© segítségével megóvhatod vagy helyreállíthatod az alhasi szervek (hólyag, prosztata, stb.) egészséges működését, valamint megerősítheted és regenerálhatod a gát izomzatát.

Következő kezdési időpontok:

  • szervezés alatt

A számodra megfelelő időpontot az oldal alján lévő jelentkezési lapon tudod kiválasztani!

 

Miért ajánljuk a Kriston Módszer© tanfolyamot?

Férfiaknál a gáti izomzatuk felelős az erekcióért, annak megtartásáért, a magömlés szabályozásáért és ugyanúgy, ahogyan a nőknél, a vizelet- és székletzáró izomzat erejéért.

A torna nagyon jó hatással van a prosztata egészségére is, életkortól függetlenül. Ha tehát gyulladási hajlamod van, prosztata megnagyobbodást találtak nálad, a KIT segítségével segíthetsz magadon. Amennyiben műtöttek és ennek következményeként vizeletvesztővé váltál, regenerálhatod, újra megerősítheted a záró izomzatodat, gyorsíthatod a felépülésedet. Az aranyér a férfiak nagyon nagy százalékát érinti, a KIT gyakorlásával ez a tünet is nyom nélkül megszűntetető. De nem kell megvárni a tünetek érkezését, a megelőzés is fontos.

Mivel a torna nagyon jó hatással van a szexuális teljesítőképességre, kellemes következménye a nagyobb magabiztosság, a férfias életérzés megerősödése.

Változó kor

A változó kor kiváltotta testi és lelki tünetek megszüntetésére a férfiaknál és nőknél egyaránt kimagasló eredményeket érhetünk el a torna gyakorlásával. Szóval ne mondd, légyszíves, hogy az ilyesmi már nem neked való.

 

A csoportban, ha nem szeretnéd, nem kell megosztanod estleges problémáidat, nem kell levetkőzni és nem kell félni! 

Vélemények Bene Zsófi Kriston Intim Torna Férfiaknak tanfolyamáról

Bár az értékelés megcsúszott egy kicsit, azért a tanfolyamról és az oktatóról is csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni! A Zsófi nagyon alapos volt, és az informális átadás mellett, a tréning gyakorlati részében sem csalódtam! És a tréning mellett “lelkiztünk” is egy kicsit, ami az ellenállásom ellenére helyére billentett dolgokat, így csak annyit mondanék: Zsófi! Köszönöm!

Nagyon hasznosnak találtam, testi-lelki szempontból. Csak pozitívan tudok nyilatkozni, jó a hangulat, megfelelő az oktatói hozzáállás és felkészültség. A gyakorlatok már a tréning ideje alatt is hoztak érezhető változást. Nagyon örülök hogy belevágtam…

Zsofi szakmai felkeszultsege es eloadoi keszsege lenyugozott. Erdekes volt hallgatni a tanulsagos eseteket, inspiralo volt nagyon az eloadasmodja. Talan a gyakorlatok ismetlesere lehetett volna picit tobb idot forditani, de majd ezt begyakorlom a gyakorlo orain. Szeretnek folyamatosan fejlodni majd Zsofi felugyeletevel.

Hétről hétre nagyon vártam a péntek estéket,mert remekül éreztem magam minden egyes órán ! Köszönöm szépen,remek élmény volt ,visszakaptam a magamban való hitet ! 🙂

Nagyon jó hangulatú tréninngek voltak. A kezdeti gátlásokat a kedvességével, rendkivül jó humorával gyorsan feloldotta. Rendkivül jó előadó nemcsak a történetek mesélésekor, hanem a gyakorlatok helyes bemutatásakor is. A tréningek minden percét élveztem.

 

Ha kérdésed van, nyugodtan tedd fel az oktatónak. Bene Zsófi elérhetőségei:

email: [email protected]
telefon: +36 70 368 2795