Komplex Szülésfelkészítő Program

Oktató: Valter Éva

Helyszín: AUM Jóga Blaha (1085 Bp., Stáhly u. 13.)

Időtartam: 10:00 – 17:00

A program díja páronként: 19.900 Ft

Következő időpontok:

szeptember 22., október 12., november 24., december 15.

A számodra megfelelő időpontot az oldal aláján lévő jelentkezési lapon tudod kiválsztani. 

Tematika:

A szülésfelkészítő hétvégi program egy komplex elméleti és gyakorlati tudásanyagot nyújt át a leendő édesanyáknak és édesapáknak. Párjukkal együtt várjuk a kismamákat a várandósság bármely szakában, hogy együtt járják végig ezen a hétvégi programon a várandósság utolsó hónapjainak teendőitől, az apás szülésen át, a babagondozáson keresztül, a gyermeknevelésig a hamarosan rájuk váró csodálatos utat, melynek során párból – szülővé, családdá válnak.

Ötletbörze, tapasztalatcsere, szülőpozíciók, légzőgyakorlatok, szüléssel kapcsolatos tudnivalók és praktikák, természetes segítő módszerek, szoptatási és babagondozási tudnivalók, az anyává, apává válás pszichológiája, gyermekpszichológia, és amit még tudni szeretnétek.

A programot a várandósság egész ideje alatt ajánljuk, de a legjobb, ha a 33-34. hétig részt veszel, mert olyan szülésre felkészítő gyakorlatokat is megosztunk, amelyeket ettől az időponttól érdemes elkezdeni.Minimális létszám: 2 pár

A tanfolyamot vezeti: Valter Éva

A további tudnivalókról legkésőbb a program hetének első napjaiban (vagyis minimum 4 nappal a foglalkozás előtt) tájékoztatást küldünk a jelentkezők számára.

Fizetés

A helyszínen, készpénzben tudod rendezni a tanfolyam díját!