Komplex Szülésfelkészítő Program

Oktató: Valter Éva

Helyszín: ONLINE és AUM Jóga Astoria

Időtartam: 10:00 – 17:00

Komplex szülésfelkészítő díja páronként: 19.900 Ft

KAPCSOLÓDÓ PROGRAM: << Készülj fel a szülés utáni hónapokra – Babafejlesztő műhely >> 12.000Ft

Ha a két programra egy összegben fizetsz be, a kedvezményes ár a kettőre együtt: 28.000 Ft

 

Következő időpontok:

2020. július 05.
2020. augusztus 16.
2020. szeptember 06.
2020. október 04.
2020. november 15.
2020. december 5.

A számodra megfelelő időpontot az oldal aláján lévő jelentkezési lapon tudod kiválsztani. 

 

Tematika:

A szülésfelkészítő hétvégi program egy komplex elméleti és gyakorlati tudásanyagot nyújt át a leendő édesanyáknak és édesapáknak. Párjukkal együtt várjuk a kismamákat a várandósság bármely szakában, hogy együtt járják végig ezen a hétvégi programon a várandósság utolsó hónapjainak teendőitől, az apás szülésen át, a babagondozáson keresztül, a gyermeknevelésig a hamarosan rájuk váró csodálatos utat, melynek során párból – szülővé, családdá válnak.

Ötletbörze, tapasztalatcsere, szülőpozíciók, légzőgyakorlatok, szüléssel kapcsolatos tudnivalók és praktikák, természetes segítő módszerek, szoptatási és babagondozási tudnivalók, az anyává, apává válás pszichológiája, gyermekpszichológia, és amit még tudni szeretnétek.

A programot a várandósság egész ideje alatt ajánljuk, de a legjobb, ha a 33-34. hétig részt veszel, mert olyan szülésre felkészítő gyakorlatokat is megosztunk, amelyeket ettől az időponttól érdemes elkezdeni.Minimális létszám: 2 pár

A tanfolyamot vezeti: Valter Éva

A további tudnivalókról legkésőbb a program hetének első napjaiban (vagyis minimum 4 nappal a foglalkozás előtt) tájékoztatást küldünk a jelentkezők számára.

Kedves Éva,

nagyon jó élmény volt részt venni a szülésfelkészítésen. Online formában is nagyon informatív és élvezhető volt, mindkettőnk számára hasznos dolgok hangoztak el. Külön szimpatikus volt, hogy hangsúlyoztad a B és C tervek fontosságát, mert nekem amúgy is dolgoznom kell a saját rugalmasságom növelésén 🙂
Köszönjük az atküldött ppt-t.

Minden jót kívánunk,

 

Eszter és Attila

KAPCSOLÓDÓ PROGRAM! - KÉSZÜLJ FEL A SZÜLÉS UTÁNI HÓNAPOKRA! - Babafejlesztő műhely

Vajon jól csinálom? Hogyan teszem neki a legjobbat?

A szülővé válás az egész életedet megváltoztatja és hogy ezek a korai napok/hónapok a babáddal csodálatosak, különlegesek, mégis sokszor túl soknak, túl nagynak érezzük a feladatot.  Nem lehet elég korán kezdeni a felkészülést az időszakra, amikor végre érintheted, láthatod és időt tölthetsz a kisbabáddal a pocakodon kívül. Születésük pillanatától kezdve minden mosoly, érintés, mozdulat új idegkapcsolatokat hoz létre agyukban, amely segíti a tanulásukat, növekedésüket és a személyiségük kialakulását.

Miről szól a program?

Babafejlesztő műhelyünk tematikáját úgy alakítottunk ki, hogy anyukaként/apukaként segítsen felkészülni, jól megélni ezt a fontos és érzékeny időszakot. Azt tanuljuk meg, gondoljuk át, hogyan tudunk mindannyiunk számára építő, minőségi időt, élményt, tanítást és tanulást adni és kapni. Megtanuljuk felismerni a fejlődés útjában álló akadályokat. Egyeseket mi magunk is el tudunk majd hárítani, de olykor szakemberek segítségét kell kérnünk – azt is megnézzük, milyen problémákkal, kérdésekkel hová fordulhatunk.

Mikor? Szülés előtt vagy után?

Ha lehet szülés előtt, de szülés utáni pár hónapban sem késő.

Rengeteg leendő anyukával találkozom a Kismama órákon és a Komplex szülésfelkészítő programjaimon. Az anyukák visszajelzései alapján mély meggyőződésem, hogy a friss anyukáknak óriási szüksége lenne erre a tudásra a szülés utáni első 2-3 hónapban, amíg a négy fal közé bezárva, többnyire egyedül küzdenek az újszülött baba körüli teendőkkel: sokszor végtelenül magányosan, elbizonytalanodva, tanácstalanul.

Műhelyünkkel szeretnék inspirációt, gondolat-ébresztőket, eszközöket adni a szülők kezébe.

Rendeld meg a két programot együtt!

Komplex Szülésfelkészítés + Készülj fel a szülés utáni hónapokra! – Babafejlesztő műhely ára egyösszegű befizetésnél együtt: 28.000Ft

Bővebb információért a Babafejlesztő programról << KATTINTS IDE >>