Barion Pixel

Komplex Szülésfelkészítő Program

Oktató: Valter Éva

Helyszín: ONLINE és AUM Jóga Astoria

Időtartam: 10:00 – 17:00

Komplex szülésfelkészítő díja páronként: 29.000 Ft

KAPCSOLÓDÓ PROGRAM: << Készülj fel a szülés utáni hónapokra – Babafejlesztő műhely >> 19.000Ft

Ha a két programra egy összegben fizetsz be, a kedvezményes ár a kettőre együtt: 45.000 Ft

Részletes tájékoztató e-mailt a program előtt egy héttel küld az oktató, erre válaszolva tudod jelezni, hogy

  • élőben vagy online szeretnél részt venni a programon
  • készpénzben vagy utalással szeretnél fizetni
  • szeretnél-e élni a kombinált csomag (Komplex Szülésfelkészítő + Babafejlesztő Műhely) kedvezményes lehetőségével.

Számlát ezután kapsz elektronikusan, mellyel készpénzes fizetés esetén nem lesz további teendőd, átutalás esetén ez a számla tartalmazza az utaláshoz szükséges információkat.

Időpontok

A számodra megfelelő időpontot az oldal aláján lévő jelentkezési lapon tudod kiválsztani.

 

Tematika

A szülésfelkészítő hétvégi program egy komplex elméleti és gyakorlati tudásanyagot nyújt át a leendő édesanyáknak és édesapáknak. Párjukkal együtt várjuk a kismamákat a várandósság bármely szakában, hogy együtt járják végig ezen a hétvégi programon a várandósság utolsó hónapjainak teendőitől, az apás szülésen át, a babagondozáson keresztül, a gyermeknevelésig a hamarosan rájuk váró csodálatos utat, melynek során párból – szülővé, családdá válnak.

Ötletbörze, tapasztalatcsere, szülőpozíciók, légzőgyakorlatok, szüléssel kapcsolatos tudnivalók és praktikák, természetes segítő módszerek, szoptatási és babagondozási tudnivalók, az anyává, apává válás pszichológiája, gyermekpszichológia, és amit még tudni szeretnétek.

A programot a várandósság egész ideje alatt ajánljuk, de a legjobb, ha a 33-34. hétig részt veszel, mert olyan szülésre felkészítő gyakorlatokat is megosztunk, amelyeket ettől az időponttól érdemes elkezdeni.

Minimális létszám: 3 pár

A tanfolyamot vezeti: Valter Éva

A további tudnivalókról legkésőbb a program hetének első napjaiban (vagyis minimum 4 nappal a foglalkozás előtt) tájékoztatást küldünk a jelentkezők számára.

A szülésfelkészítő profi munka. A páromnak is óriási élményt nyújtott, hogy együtt készülhettünk a szülésre, ő is halhatta, érezhette, amiket előtte csak tőlem hallott. Teljesen át tudtunk szellemülni, és teljes szívvel jelen lenni. Óriási segítséget nyújtott Éva a tudással, amivel felvértezett minket, és második babánknál még felkészültebbek és magabiztosabbak voltunk, így már oxitocin nélkül született meg rekordidő alatt a kisfiúnk.

Rendkívül hálás vagyok minden segítségnyújtásáért, a lelkiismeretes munkájáért, és azért, hogy ezáltal olyan légkört teremthetek a családomnak és a gyermekeimnek, ami magabiztosságot, kiegyensúlyozottságot, és szeretetet nyújt mindannyiunknak. Véleményem szerint hozzájárul egy jobb világrend létrejöttéhez, hiszen az emberi élet kezdete adja meg azt a lökést, ami elindítja a megfelelő úton a gyermekeinket, és jó lenne, ha mások is elsajátíthatnák, megismerhetnék, amit képvisel, mert úgy vélem követendő példa a hivatásában.

 

A kismama jóga, illetve a szülés felkészítő során mind testileg mind lelkileg is készültem a szülésre. Külön kiemelném, hogy a felkészítőnek köszönhetően a párom is nagyszerűen feltalálta magát és tudta, hogyan tud segíteni, csökkenteni a fájdalmat vajúdás során.

Várandósságom során mindenképpen szerettem volna valamilyen formában rendszeres mozgást beiktatni az életembe, így amint lehetett, elkezdtem kipróbálni a lehetőségeket. Az Éva által tartott kismama jóga előtt egy kismama tornát és egy másik jógát is kipróbáltam, melyek bár fizikailag átmozgattak, de azon túl semmi pluszt nem adtak. Évától már az első óra után rengeteg pozitív élménnyel távoztam és nagyon örülök, hogy a szülés előtti utolsó pillanatig rendszeresen jártam hozzá. Egyértelmű volt, hogy szülésfelkészítőre is hozzá megyünk. Első gyermekes kismamaként nagyon hasznos volt, hogy részletesen átbeszéltük a szülés menetét, valamit az első időszak kihívásai. Sehol máshol  nem kaptunk olyan átfogó képet, mint a foglalkozás során, ahol a hitelességhez és Éva szakmai felkészültségéhez nem férhetett kétség. Itt tanultam meg, hogy mennyire fontos magunkban bízni és nyugodtnak maradni, amit egy pillanatig sem felejtettem el.

Nagyon jó élmény volt részt venni a szülésfelkészítésen. Online formában is nagyon informatív és élvezhető volt, mindkettőnk számára hasznos dolgok hangoztak el. Külön szimpatikus volt, hogy hangsúlyoztad a B és C tervek fontosságát, mert nekem amúgy is dolgoznom kell a saját rugalmasságom növelésén ?
Köszönjük az átküldött ppt-t.

Mindenkinek ajánlom az Éva által tartott Szülésfelkészítőt és Babafejlesztő Műhelyt! Mindkettőn részt vettünk párommal, akit a részvétel napjáig unszoltam babás könyvek olvasásával (mindhiába). A felkészítők viszont felértek több könyv kiolvasásával, nagyon sok rétegű és mély tudást adtak, melyet ezúttal is köszönünk!

A Szülésfelkészítőn nekünk az tetszett a legjobban, hogy páromnak adott egy képet arról, hogyan támogathat a folyamatban. A Babafejlesztő Műhely foglalkozásból pedig a babamasszázs és -úszás témakörét emelném ki külön, hogy nagyon sok új infót adott.

 

KAPCSOLÓDÓ PROGRAM! - KÉSZÜLJ FEL A SZÜLÉS UTÁNI HÓNAPOKRA! - Babafejlesztő műhely

Vajon jól csinálom? Hogyan teszem neki a legjobbat?

A szülővé válás az egész életedet megváltoztatja és hogy ezek a korai napok/hónapok a babáddal csodálatosak, különlegesek, mégis sokszor túl soknak, túl nagynak érezzük a feladatot.  Nem lehet elég korán kezdeni a felkészülést az időszakra, amikor végre érintheted, láthatod és időt tölthetsz a kisbabáddal a pocakodon kívül. Születésük pillanatától kezdve minden mosoly, érintés, mozdulat új idegkapcsolatokat hoz létre agyukban, amely segíti a tanulásukat, növekedésüket és a személyiségük kialakulását.

Miről szól a program?

Babafejlesztő műhelyünk tematikáját úgy alakítottunk ki, hogy anyukaként/apukaként segítsen felkészülni, jól megélni ezt a fontos és érzékeny időszakot. Azt tanuljuk meg, gondoljuk át, hogyan tudunk mindannyiunk számára építő, minőségi időt, élményt, tanítást és tanulást adni és kapni. Megtanuljuk felismerni a fejlődés útjában álló akadályokat. Egyeseket mi magunk is el tudunk majd hárítani, de olykor szakemberek segítségét kell kérnünk – azt is megnézzük, milyen problémákkal, kérdésekkel hová fordulhatunk.

Mikor? Szülés előtt vagy után?

Ha lehet szülés előtt, de szülés utáni pár hónapban sem késő.

Rengeteg leendő anyukával találkozom a Kismama órákon és a Komplex szülésfelkészítő programjaimon. Az anyukák visszajelzései alapján mély meggyőződésem, hogy a friss anyukáknak óriási szüksége lenne erre a tudásra a szülés utáni első 2-3 hónapban, amíg a négy fal közé bezárva, többnyire egyedül küzdenek az újszülött baba körüli teendőkkel: sokszor végtelenül magányosan, elbizonytalanodva, tanácstalanul.

Műhelyünkkel szeretnék inspirációt, gondolat-ébresztőket, eszközöket adni a szülők kezébe.

Rendeld meg a két programot együtt!

Komplex Szülésfelkészítés + Készülj fel a szülés utáni hónapokra! – Babafejlesztő műhely együtt megrendelve jelentős kedvezménnyel.

Bővebb információért a Babafejlesztő programról << KATTINTS IDE >>