Barion Pixel
Czeizler Krisztina

Czeizler Krisztina

Hatha és Vinyasa Flow jóga oktató

 

Képzettsége: RYT-500, Hatha és Vinyasa Flow Jóga, meditáció és relaxáció oktató

Óratípusai: Hatha és Vinyasa Flow Jóga

A jóga a mindennapjaim szerves részévé vált, bár nem volt ez mindig így, mégis kisebb-nagyobb kihagyásokkal, de jelen volt. Iyengar jógával kezdtem, majd kíváncsiságból elmentem egy Kundalini órára, ahol meglepetésszerűen ért mindaz a belső tartalom, amire ez az óra épült. Lenyűgözött, hogy egy-egy mozdulatnak milyen mentális és energetikai hatásai lehetnek. Hogy mindaz, amiben élünk, ahogy a napjainkat, mozdulatainkat, gondolatainkat alakítjuk, sokkal több annál, mint csupán fizikai forma. Ez elindított a keresésben, sokféle órát és oktatót kipróbáltam, amíg biztos szívvel mondhatom, hogy megtaláltam a tanáraimat Bálint János és Regősvölgyi Regina személyében. Végtelenül hálás vagyok nekik, hogy rajtuk keresztül betekintés kaptam a jóga világába, a saját világomba.

Hatha és Vinyasa Flow oktatóként végeztem. A tudatosság keresése volt az, ami elvezetett az oktatóképzésre, ahol a Vinyasa Flow-val olyan ajándékot kaptam, amire nem is számítottam.

Nehéz lenne kiemelni bármit is abból az egységből, amit a jóga tartogat magában, ezért mindenkit csak bátorítani tudok arra, hogy induljon el ezen az úton és legyen bátor, kitartó! Vegyél részt egy órán és tapasztald meg saját magadat, ismerkedj és találd meg azt, amit a jóga számodra jelent!

 

Az óráimról:

Bemutatkozom: a nevem vinyasa flow, és szeretek mozogni. Minden mozgásomat belülről építem fel, mint a tenger úgy ringatózom a belégzés és a kilégzés hullámain. Ha csendben vagyok, a mozgásom – a figyelmem – méginkább befelé fordul és szemlélődöm. Szemlélem ezt a belső halk ringatózást, amely elcsendesít két mozdulat, két gondolat, két cselekvés között.
Úgyan így van ez a vinyasa flow gyakorlása közben is. Ha figyelmedet befelé irányítod, nincs határ a mozdulatok és a gondolat között. Nem ászanákat gyakorolsz, hanem hullámzol, ahogyan azt a tenger is teszi. Nem gondolkodik, nem tervez, egyszerüen csak van. Önmaga.

 

 

Czeizler Kriszta tanfolyamai:

Meseterápiás Női jóga Műhely – Türelem

Meseterápiás Női jóga Műhely – Türelem

Ha szeretnél többet megtudni arról, hogyan segíthetnek a mesék és a női jóga abban, hogy megerősítsd a nőiességedet és így magabiztosabbá válj, akkor csatlakozz hozzánk ehhez az 5 órás, szuperintenzív műhelyhez!

MBCT – A praktikus mindfulness

MBCT – A praktikus mindfulness

8 alkalmas, 2 órás önismereti csoport, PÉNTEKENKÉNT 17:30-től. Csatlakozz Te is a praktikus mindfulness világához! Kattints ide az időpontért és a részletekért >>