Yin jóga tanfolyam

Fókuszban a csakrák

2018. május 24-től | CSÜTÖRTÖKÖNKÉNT 17:30-19:00 | VIRÁG ZSUZSI

Oktató: Virág Zsuzsi

Létszám: max 14 fő

A tanfolyam díja: 17 900 Ft / 7 alkalom

Időpont: 2018. május 24., csütörtök 17:30

Helyszín: AUM Blaha SHAKTI terem (1085 Bp., Stáhly u. 13.)

A yin jógagyakorlás fizikai szinten elsősorban a csontokra, izületekre, a kötőszövetekre és az abban futó meridiánokra van kiemelkedő hatással. Általában hosszabban, 3-5-7 percig maradunk benne az adott jógapózban, kreatívan és aktívan használva a jóga segédeszközöket.

Ez a tanfolyam a yin jógagyakorlásba vezet minket a csakra energiaközpontok mentén. Minden alkalommal egy-egy csakra, energiaközpont kerül a gyakorlásunk fókuszába. Megvizsgáljuk az adott csakra minőségeit, mely belső elválasztású miriggyel és szervekkel van kapcsolatban, harmonizáljuk ezek működését a yin jógasorozatunkkal. A csakrafókuszt erősítjük mantrákkal, légzőgyakorlatokkal, illóolajokkal, ezzel támogatva a megnyílást, felismerést és befogadást.

Lelki és érzelmi szinten az adott energiaközponthoz tartozó, tudatalattiban futó korlátozó hitrendszereket elengedjük, és pozitív betöltésekkel töltjük és energetizáljuk az adott területet. Teret engedünk annak, ami az adott pillanatban képes megmutatkozni.

Kinek ajánljuk a tanfolyamot?

A tanfolyam elmélyülést, mélyebb megtapasztalást kereső jógagyakorlóknak ajánlott, akik bátrak szembenézni a felszínre törő érzésekkel, testük üzeneteivel és a fejlődést, a tudatosságot választják.

Előképzettség nem szükséges, ha érzed a hívást, várlak!

Virág Zsuzsi


CLOSE
CLOSE