Virág Zsuzsi

Virág Zsuzsi

Yin jóga és Hatha jóga oktató

Képzettsége: Hatha jóga, Yin jóga, Vinyasa Flow jóga, Kismama jóga

Óratípusai: Yin jóga, Kismama jóga

BEMUTATKOZÁS

 A jóga számomra az élet minden pillanatát átható folyamatos jelenlét és tudatosság. Jóga, ahogy kapcsolódok önmagamhoz, a környezetemhez, az érzelmeimhez és a gondolataimhoz. Ahogy szeretek, ahogy felelősséget vállalok és döntéseket hozok.

Amikor 2008 márciusában, Indiában a jógaoktatói diplomát megkaptam, a tanáraink azzal engedtek utunkra, hogy a béke áldását őrizzük meg szívünkben, és osszuk meg ezt mindazokkal, akik hozzánk fordulnak. Ezután évekig hatha órákat tartottam. Számos jógastílust kipróbáltam, kedvencem a hatha, a vinyásza flow és a yin jóga. A dinamikus jógával könnyedén áramlok, a yin jóga pedig mély megtapasztalásokat, elfogadást és megértést hoz számomra. Hol intenzívebb, hol kevésbé markáns volt a jóga a találkozásunk óta, de mindig ott volt és várt, hogy megérkezzek a jógaszőnyegre. A jóga mellett a Theta Healing is meghatározó része az életemnek: az önismeret és a tudatosság útján kísér engem, felszabadító folyamatokat és csodás teremtéseket tapasztalok általa.

Mély hála van szívemben a jóga és a meditáció által elérkezett tanításokért és átalakító folyamatokért, melyek fizikai és lelki szinten is fejlődésben tartanak.

Kívánok sok-sok örömöt a jógagyakorlásodhoz 🙂

„Azért jöttél a földre, hogy megleld a legmagasabb rendű boldogságot! Az emberi születés célja az isteni tudat elérése. Az élet célja az Önmegvalósítás. Az emberi természet lényege egy örökké szabad, örökké tiszta, tökéletes, halhatatlan, spirituális lény. Érezd meg, hogy Te vagy a Halhatatlan Önvaló, az Én. Te vagy a Sat-Chid-Ananda. Ha ebben az emelkedett tudatban élsz, életed minden pillanatában leírhatatlan öröm vár rád, mert a Lélek határtalan szabadságát tapasztalod. Erre jogosít fel születésed, ez életed értelme, a végső cél.”

(Swami Sivananda üzenete a spirituális keresőknek)

Jóga és holisztikus témában tanulmányaim:

Yoga Siromani (200hr), Sivananda Yoga Teacher Training Class, Vrindavan, India, 2008
Kismama jógaoktató, Padma Jógastúdió, 2010
Metafizikai tréner/tanácsadó, Nyugat-Magyarországi Egyetem, 2011
Vinyasza Flow jógaoktatói továbbképzés Varga Judittal – Asram Jógaközpont, 2013
Bach Virág Terapeuta, Ulmus-Bach Kft, 2014
Theta Healing konzulens, Anahita Jógaközpont, 2014
Yin jóga oktatói továbbképzés Bir Akaal Kaurral-Tengerdy Ágival, Yogin, 2017

 

Virág Zsuzsi órái a héten:

[events_list paging=1 limit=0 category=161 scope=this_week showperiod=daily]