Varga Vivien

Varga Vivien

Képzettsége: Női jóga oktató, Yin jóga oktató

Óratípusai: Női jóga, Stresszoldó Női jóga

Első találkozásom a jógával még egészen fiatalon, 7 éve történt. Az első jóga órám után szinte egyből egy alap Sivananda jóga tanfolyammal indítottam, ahol kezdésként elsajátíthattam a jóga alapelveit, tanításait, és megismerkedhettem számos ászanával is. Már akkor éreztem, hogy milyen jó hatással van rám mind a mozgás, mind a szellemi tanítások és a meditáció gyakorlása is.

Azóta sok idő eltelt, sok helyen jártam és jó pár irányzatot és jóga típust volt szerencsém kipróbálni. 2018 júniusában elhatároztam, hogy már nem csak gyakorolni, de oktatni is szeretném a jógát. Akkoriban ismerkedtem meg mélyebben a Yin Jógával, mely szinte egyből a szívemhez nőtt. Még azon a nyáron oktatóképzést, melyből szintén számtalan csodálatos dolgot tanultam, amelyeket a mai napig előszeretettel alkalmazok az óráimon.

2019 januárjában a szívemből született meg a döntés, hogy szeretnék Nőkkel együtt dolgozni, és segíteni őket a saját életútjukon. így jelentkeztem egy oktatóképzésre, mely nem csak oktatói, de terapeuta szemmel is végig követi a Nők és Jóga közös útját.(Női Egyensúly-Női Jóga és Terapeuta képzés). Választásom egyrészről tudatos volt, másrészről egy megmagyarázhatatlan belső elhívás. Ez az érzés a mai napig segít szem előtt tartanom a célt, melyben szeretnék utat mutatni és gyógyulást hozni a hozzam forduló Nők életébe.

2019 májusában jelentkeztem egy két éves Női Szertartás vezetői képzésre, melynek máig is a részese vagyok, és ami által szintén egyre több tudást és tapasztalást, belső értéket sajátíthatok el.

A másik nagy szenvedélyem a tánc mely 6 éves korom óta az életem része. Jelenleg önismereti, terápiás jellegű táncórákat tartok minden korosztály részére. Szintén a Női utamhoz kapcsolódik, a gyermekekkel való kapcsolódásom, mely mindig is szoros volt, viszont csak nemrégiben fogalmazódott meg bennem, hogy szeretném elmélyíteni ezen területen is a tudásomat. Így 2019 februárjában leadtam az egyetemi jelentkezésemet, csecsemő és kisgyermek nevelői szakra, melyet 2019 szeptemberétől hivatalosan is elkezdhetek tanulni.

Egyik legnagyobb álmom, és küldetésem, hogy a jövőben sok-sok nőnek, kismamának, édesanyának mutassak utat és általuk, gyermekeik életében, fejlődésében is segítséget nyújthassak.

Nyitott Szívvel és Szeretettel várlak óráimon!

 

 Varga Vivien órái: