Barion Pixel
Varga Vivien

Varga Vivien

Képzettsége: Női jóga oktató, Yin jóga oktató

Óratípusai: Női jóga, Stresszoldó Női jóga

Legelső találkozásom a jógával 2014-ben történt, és a mai napig tisztán emlékszem mennyire különleges hatással volt rám. Az első órámon rögtön éreztem, hogy itt nem csak a mozgás élménye, ami a legfontosabb a számomra, hanem a szellemi tanítások és a meditáció gyakorlása is igazán magával ragadott.

Azóta sok idő eltelt, sok helyen jártam és jó pár irányzatot és jóga típust volt szerencsém kipróbálni. 2018 júniusában elhatároztam, hogy már nem csak gyakorolni, de oktatni is szeretném a jógát. Akkoriban ismerkedtem meg mélyebben a Yin Jógával, mely szinte egyből a szívemhez nőtt. Még azon a nyáron oktatóképzést, melyből szintén számtalan csodálatos dolgot tanultam, amelyeket a mai napig előszeretettel alkalmazok az óráimon.

2019 januárjában a szívemből született meg a döntés, hogy szeretnék Nőkkel együtt dolgozni, és segíteni őket a saját életútjukon. Így jelentkeztem a Női Egyensúly oktatóképzésre, mely egy mély és holisztikus szemlélettel támogatja a Nők és Jóga közös útját. Választásom egyrészről tudatos volt, másrészről egy megmagyarázhatatlan belső elhívás. Ez az érzés a mai napig segít szem előtt tartanom a célt, melyben szeretnék utat mutatni és gyógyulást hozni a hozzam forduló Nők életébe.

2019 májusában pedig jelentkeztem egy kétéves Női Szertartás vezetői képzésre, melynek máig is a részese vagyok, és ami által szintén egyre több tudást és tapasztalást, belső értéket sajátíthatok el.

Szándékom és szívből jövő küldetésem Női segítőként, vezetőként és jóga oktatóként, hogy a jövőben számtalan nőnek, kismamának és édesanyának mutassak utat, ezzel támogatva a jövő generációját is.

Nyitott Szívvel és Szeretettel várlak óráimon!

 

 Varga Vivien órái: