Barion Pixel
Varga László

Varga László

Képzettsége: Hatha jóga oktató, (Gerincjóga oktató folyamatban)

Óratípusa: Hatha jóga

Különböző sportok mindig is részei voltak, és most is részei az életemnek, de ami biztos: a jóga mindig velem marad.

5 éve mentem el az első gyakorlásomra, és akkor még fogalmam sem volt, milyen világba csöppentem. Akkor egy érzelmileg nehéz időszakban nagyon erős támaszom volt a jóga, az azóta eltelt években pedig sok másik élethelyzetben tudtam segítségül hívni.

A jóga számomra egy gyakorlati, önismereti eszköz, megmutatja a viszonyulásainkat, mintázatainkat. A viszonyulásom a testemhez, a szokásaimhoz, az életmódomhoz, a kapcsolataimhoz, a munkámhoz.

2020-ra érett bennem a gondolat cselekvéssé, és vágtam bele az első jógaoktató képzésembe (200 órás Hatha jógaoktató), amit azóta a második is követett (Gerincjóga haladó oktatóképzés).

Szeretném magam folyamatosan továbbképzeni, hogy az óráimat a lehető legmagasabb színvonalon tudjam megtartani, a gyakorlóim szellemi és fizikai jólétét ezáltal elősegíteni.

A pozitív életszemlélet mindig is jellemző volt rám, és ez az, amit szeretnék átadni az óráimon amellett, hogy sikerüljön a gyakorlásod alatt teljesen kikapcsolni, elengedni a napi teendőket, feladatokat és csak magadra figyelned.

Nagyon hálás vagyok, hogy megoszthatom másokkal azt az élményt és energiákat, amit a jóga ad, így ha velem tartanál ezen az úton, akkor várlak szeretettel a közös gyakorlásokon!

 

 

Varga László órái a héten: