Barion Pixel

Stresszkezelés jógával – légzés, emésztés, relax videós tanfolyam

Valter Éva kismama és babás jóga oktató
Csomagban:

4 lecke, 4×120 perc, 25% elmélet – 75% gyakorlat, + jegyzet, 9.900Ft

Leírás:

A modul célja, hogy a stresszkezelés lehetséges élettani területein ismeretet és gyakorlati módszereket nyújtson egy egészséges stresszmenedzsment megvalósításához. Emésztési problémák, rossz táplálkozás, alvási problémák, egészségügyi szövődmények, szövetek savasodása, ingerlékenység, teljesítmény csökkenés, értelmi fókusz romlása, szexuális problémák, életöröm, elégedettség hiánya? Ezek nagyrészt helyre állíthatóak korrekt stresszmenedzsment révén. Gyere nézzük meg mit tehetünk érted!

Tematika:

légzés és idegrendszer

emésztés és táplálkozás

relaxáció és ellazultság

test és tudat, pszichoszomatikus modell

 

 

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák!

 

 

 

Tanfolyami bevezető:

 

 

Ingyenes betekintő – Progresszív relaxáció és földelés gyakorlat

 

 

 

 

Ingyenes betekintő – Emésztési, táplálkozási problémák és stressz – elmélet

 

Oktató:

Sápi Ádám – ÚjTest, a radikális TestTudat
jóga, tai chi, chi kung oktató, mozgásterapeuta, buddhista tanító

20 évnyi tapasztalat jógában, meditációban, ájurvédában és 15 évnyi chi kungban, tai chiban. Ennek gyümölcseit foglaltam tanfolyami keretbe mind gyakorlatban, mind elméletben és integrál szemléletben igyekeztem megvilágítani a gyakorlás testi, energetikai és tudati aspektusait is, mindegy, hogy jógáról vagy tai chiról van szó. Mozgásterapeutaként sok átfedést látok egymástól eltérő rendszerek közös alkalmazási területeit és céljait illetően: egészségmegőrzés, prevenció, terápia, stresszkezelés, testtudat fejlesztés és önismereti aspektusok megvilágítása. A tanfolyamok hosszabb képzések részeiként egy-egy témát ölelnek fel, amelyek kiegészítik egymást, de önmagukban is teljesek.

2001 óta foglalkozom jógával, tantrával és buddhizmussal, 2007 óta foglalkozom a tai chi szellemiséggel és harcművészettel.

2011 óta tanítok, jógát, tai chit, chi kungot, illetve vezetek önismereti csoportokat, tartok bodywork programokat, tisztítókúrákat, táborokat, elvonulásokat. Rendszeres tanfolyamaim, workshopjaim online is elérhetőek. Egyéni kezelések során integrál jóga terápiát végzek, amely magába foglal TestTudat(osság) fejlesztést, bodyworkot, illetve jóga-, chi kung-, légzés-, és mozgásterápiát.

Jóga kapcsán:  A jógámat többféle hatás formálta az elmúlt 20 évben (hatha, tantra, himalaya, kundalini, ashtanga, vinyasa, integral), nagyjából 10 éve tanítom és még mindig változik, mint az Élet. A címkékkel mindig is bajban voltam, mostanában Vinyásza vagy Integrál jógának hívom, amelyben a légzéstechnika és a test-tudati fókusz hangsúlyos. Mivel a rizskeksz látvány nem csillapítja az éhséget, legjobb ha kipróbálod. Az órákon lesz részed kihívásokban, erőfeszítésekben, belső hőben, dinamizmusban, áramlásban, izzadásban, nyújtásban, felszabadultságban, egyensúlybakerülésben és relaxban. Fejlődsz és jobb leszel stresszkezelésben, vitalitásban, jól-létben, egészségben, megtestesültségben, fókuszban, kreativitásban, jelenlétben, elégedettségben, belső Csendben.