Barion Pixel
Romvári Gabi

Romvári Gabi

Képzettsége: Vinyasa Flow jóga oktató, Hatha jóga oktató

Óratípusai: Flow jóga

„Nem kél olyan vágy benned,melyhez ne kelne erő is benned,valóra váltani. Meglehet,hogy azért meg kell dolgoznod érte.” (Richard Bach)

A mozgás gyermekkorom óta meghatározó részét képezi az életemnek. Mindig is szerettem a kihívásokat mind fizikai mind szellemi téren. Hiszem, hogy a fejlődés kulcsa az újabb és újabb célok kitűzése, megvalósitása.
Évekig élsportoló voltam, majd edzőként dolgoztam.

2013-ban kezdtem el jógázni, majd a Purnam Nemzetközi Jógaoktató Akadémia számos tanfolyamának elvégzése után (Hatha jóga oktatói, Jógaterápia, Haladó ászanak, Meditáció, Vinyasa Flow oktatói)
2016-ban kezdtem el Hatha jóga órákat tartani, amit nagyon szerettem de éreztem, hogy valami más lenne az, amit igazán át tudnék adni a tanitásaim során.

Gyakorlásaim alatt több irányzatot is kipróbáltam,mire rátaláltam a Vinyasza Flow-ra, amelyben megtaláltam azt, amit kerestem, megtaláltam Önmagam.
A sorozatokban rejlő változatosság,kreativitás már első alkalommal csodálattal töltött el és tölt el azóta is.
Élvezem az áramlást,könnyedséget és egyben a fizikai erőkifejtést is, amelyeknek végrehajtása komoly koncentrációt igényel.

A koncentráció fejlesztése rendkivűl pozitív hatást gyakorol személyiségünkre, egészségünkre és az egész életünkre. Általa meglátjuk a dolgok mögött rejlő mély igazságot, mely a jó döntések meghozatalában segitségünkre lesz.

Gyere és add át Magad az áramlásnak, engedd, hogy általa elcsendesedjenek a folyamatosan áramló gondolatok az elmédben.

 

 Romvári Gabi órái:

[events_list paging=1 limit=0 category=172 scope=this_week showperiod=daily]