HÉTVÉGI Kriston Intim Torna alaptanfolyam NŐKNEK

2018. május 19. és 26. | SZOMBAT 10:00-16:00 | 2 alkalmas

Oktató: Bene Zsófia, Kriston Intim Torna tréner

Létszám: max 15 fő

A tanfolyam díja: 30.000 Ft / 12 óra (2 alkalom)

Kezdés: 2018. május 19.  szombat 10:00

Helyszín: AUM Blaha SHAKTI terem (1085 Bp., Stáhly u. 13.)

Az, hogy a városi, ülő életmód komolyan terheli és deformálhatja a mozgásszerveket, közismert. Abba azonban kevesen gondolnak bele, hogy pont ennyire terheli és gyengíti a medence záróizmát és az altest szerveit. A Kriston Intim Torna segítségével megóvhatod vagy helyreállíthatod az alhasi szervek (méh, hólyag, petefészkek, prosztata stb) egészséges működését, valamint megerősítheted és regenerálhatod a gát izomzatát. 

Kinek ajánljuk a Kriston Intim Torna tanfolyamot?

KIT nőknek

Az akaratlan vizelet csepegés, az aranyér, az erős menstruációs görcsök, szél, széklet megtartási nehézségek, megfoganási és szexuális problémák, PCOS, endometriózis, gyakori gombás és bakteriális fertőzések, egyéb alhasi tünetek bárkinél, bármilyen életkorban jelentkezhetnek.

Közkeletű tévedés, hogy a nevetésre, tüsszentésre, köhögésre esetleg ugrásra, futásra elcseppenő vizelet normális minden nőnél, aki szült. Ez nem igaz, ez csak azt jelenti, hogy a várandósság, a baba súlya és a szülés – főleg, ha a baba nem a saját tempójában, hanem külső beavatkozások mentén érkezett – annyira megterhelte a gátizomzatot, hogy meggyengült a záróizom. Mint ahogyan az, ha levegő, fürdés közben víz jut a hüvelybe, szintén nem természetes. A hüvelynek alaphelyzetben zártnak kell lennie, ha nem így van, az a hüvelyi izomzat gyengülését jelzi. Érdemes azt is szem előtt tartani, hogy a változókor érkezésével az élettani izomgyengülés a záró izomzatot is érinti.

A medencét lezáró izom tudatosan mozgatható és ez által erősíthető. A Kriston Intim Torna megtanulásával fejlesztheted erejét, gyorsaságát és állóképességét, így a szexualitásodat is új szintre emelheted, nagyobb örömöt kaphatsz és adhatsz.

KIT férfiaknak

Az összes Intim Torna tanfolyam időpontjáért (nőknek és férfiaknak) KATTINTS IDE:

Igen, nekik is. A gáti izomzatuk felelős az erekcióért, annak megtartásáért, a magömlés szabályozásáért és ugyanúgy, ahogyan a nőknél, a vizelet- és székletzáró izomzat erejéért.

A torna nagyon jó hatással van a prosztata egészségére is, életkortól függetlenül. Ha tehát gyulladási hajlamod van, prosztata megnagyobbodást találtak nálad, a KIT segítségével segíthetsz magadon. Amennyiben műtöttek és ennek következményeként vizeletvesztővé váltál, regenerálhatod, újra megerősítheted a záró izomzatodat, gyorsíthatod a felépülésedet.  Az aranyér a férfiak nagyon nagy százalékát érinti, a KIT gyakorlásával ez a tünet is nyom nélkül megszűntetető. De nem kell megvárni a tünetek érkezését, a megelőzés is fontos.

Mivel a torna nagyon jó hatással van a szexuális teljesítőképességre, kellemes következménye a nagyobb magabiztosság, a férfias életérzés megerősödése.

Változó kor

A változó kor kiváltotta testi és lelki tünetek megszüntetésére a férfiaknál és nőknél egyaránt kimagasló eredményeket érhetünk el a torna gyakorlásával. Szóval ne mondd, légyszíves, hogy az ilyesmi már nem neked való.

A csoportban, ha nem szeretnéd, nem kell megosztanod estleges problémáidat, nem kell levetkőzni és nem kell félni! 🙂

Ha kérdésed van, nyugodtan tedd fel az oktatónak. Bene Zsófi elérhetőségei:

email: benezsofi@gmail.com
telefon: +36 70 368 2795


CLOSE
CLOSE