Barion Pixel
Kriston Adrienn

Kriston Adrienn

Képzettsége: Hatha, Vinyasa flow, Aerial  jóga, Meditáció- és relaxáció oktató (Yoga Alliance RYT-500)

Óratípusai: Vinyasa Flow jóga

A létkérdések, az igazság keresése gyermekkorom óta áthatja az életem. Akárcsak a mozgás és a természet szeretete. Szeretem a kihívásokat, amelyek mind a fizikai testemet, mind a szellemi koncentrációs erőmet egyszerre igénybe veszik.

Személyiségemből adódóan a dinamikus jóga irányzatok felé húz a szívem, de a statikusabb, hatha gyakorlás mélységei is megérintenek, valamit az ayurvéda testre, egyénre szabott gyakorlása is áthatja a jóga szemléletem.

A vinyasa flow sorozatainak változatossága és kreativitása lenyűgöz. Élvezem a ritmusát és a fizikai erőpróbáit. Éberen tart és tanít a nehézségeimről és erősségeimről. Számomra a vinyasa flow olyan, mint az élet: állandóan változik, mindig alakul. Hol benne maradnál még egy-egy helyzetben, hol élvezed a változást.

Találd meg az állandóságot az örök áramlásban! Találd meg a könnyedséget az erőfeszítésben!- számomra ez a vinyasa flow tanítása.

Képzéseim és végzettségeim:

2011: 120 órás Vinyasa flow tanfolyam
2012: 250 órás Hatha jóga oktatóképzés
2013: 25 órás Vinyasa Flow oktatói továbbképzés
2014: 200 órás Ajurvédikus jóga oktatóképzés
60 órás Vinyasa Flow oktatói továbbképzés
Gerincterápia jógával
2015: 160 órás Relaxáció és meditáció oktatóképzés
2016: 52 órás Pranayama oktatóképzés
2017: 160 órás Jógaterápia képzés
2018: Aerial jóga oktatóképzés

Workshopok, inspirációk:

Simon Borg Olivier: Yoga Synergy Workshop, Meghan Currie: Intristic Genious Workshop, Shiva Rea: Elemental Flow/ Prana Vinyasa, Shiva Rea: Art of Lunar Flow/ Prana Vinyasa

 

Kriston Adrienn órái: