Kreativitás és precizitás
az ászana gyakorlásban- és tanításban tanfolyam

2020. január 9-től | CSÜTÖRTÖKÖNKÉNT 17:30-19:00 | 10 alkalmas

Oktató: Zágoni-Prell Noémi, okleveles Iyengar Jóga oktató

A tanfolyam díja: 24.900 Ft / 10 alkalom

Kezdés: 2020. január 9., csütörtök 17:30

Helyszín: AUM Jóga Blaha, Indra terem (1085 Bp., Stáhly u. 13.)

Egy inspiráló és kreatív tanfolyamra hívunk, ahol az ászanákat teljesen új szemszögből fedezheted fel, értheted meg.

Kinek szánjuk a tanfolyamot?

// A tanfolyam bármilyen jógastílust, jógairányzatot gyakorló/oktató/oktatóképzésben résztvevő számára nyitott, aki szeretné mélyíteni tudását az ászanák helyes kivitelezésről egy igazán kreatív és inspiráló módon, az Iyengar-metódus alapján. *

A részvétel feltétele: legalább 1 éves rendszeres jógagyakorlás

Ha már jógázol egy ideje, talán nem ismeretlen számodra B.K.S. Iyengar és az Iyengar jóga neve. Zseniális rendszer, ami nagyon kreatívan segíti elő a pontos ászana kivitelezést.  Célunk, hogy hogy inspiráljunk és gazdagítsuk az ászana gyakorlásodat/oktatásodat.

Használunk jó sok eszközt, de másokat és főleg máshogy, mint egy normál hatha órán. Az eszközökre általban azt mondják, kezdőként segít sérülés nélkül, mégis hatékonyan felvenni a pózt, haladóként pedig mélyebbre mész a segítségükkel. Elárulunk egy “titkot”. Ennél sokkal többet érhetsz el a segítségükkel. Új felismeréseket, új megértéseket, új érzéseket hoznak. A blokkok, hengerpárnák hevederek mellett előkerül a jógaszék és a falról lógó jógakötelek. Az új eszközök mellett a precíz instrukciók is segítenek, hogy tágítsd a horizontot, mélyítsd az ászana ismeretedet és főleg értésedet. Az egyvonalúságnak, a stabilitásnak és a precizitásnak egy új szintjét ismerheted meg kreatív és játékos módon.

A felfedezés, a határok átlépése nyitottságot, türelmet, figyelmet és játékosságot igényel. Hozd magaddal ezeket és vigyél magaddal új felismeréseket, amiket aztán saját gyakorlásod/tanításod részévé tehetsz!

Gyere, ha

  • Saját gyakorlásod akarod színesíteni, mélyíteni
  • Oktatásodhoz keresel új szempontokat, instrukciókat, megértéseket
  • Kíváncsi vagy hogyan segít az eszközhasználat
  • Kreativitásra vágysz
  • A személyre szabhatóság érdekel
  • Felfedeznéd, hogyan hat a gyakorlásodra egy más szemléletű oktatás

*A tanfolyam nem okleveles Iyengar jóga oktatóknak szól.