Kezdő Vinyasa Flow tanfolyam

2018. január 23-tól | KEDDENKÉNT 19:30-21:00 |7 alkalmas 

Oktató: Czeizler Krisztina

Létszám: max 15 fő

A tanfolyam díja: 15.900 Ft / 7 alkalom

Kezdés: 2018. január 23. kedd 19:30

Helyszín: AUM Blaha INDRA terem (1085 Bp., Stáhly u. 13.)

“A flow olyan állapotot jelent, amikor az ember teljesen elmélyül abban a tevékenységben, amit csinál.”

(Csíkszentmihályi Mihály)

A vinyasa jelentése ehhez képest egy tudatosan összeállított folyamat, így a vinyasa flow órák tökéltesen ötvözik a jóga ászanáiban tapasztalható tudatosságot, a könnyed és folytonos változással.

Dinamikus irányzat, ami kevésbbé a lendületből, mint inkább egy belső ösztönből, a lélegzetből és a tudatosságból dolgozik. Minden mozgást, minden ászanát saját légzésünk ritmusával végezzük, ezért ez is az, amivel kezdünk. Megtanulunk lélegezni, majd a mozgásunkat a légzéssel összehangolni.

Kinek ajánljuk a tanfolyamot?

Ha már jógáztál, és kicsit dinamikusabb gyakorlásra vágysz vagy csak elmélyítenéd az ismereteiket egy új szemszögből, ez a tanfolyam tökéletes neked.

Mire számíthatsz?

  • Fogalalkozunk az ebben a stílusban oly sokszor alkalmazott vinyasa sorozattal, a napüdvözlet elemeivel – mibenlétével.
  • Átvesszük az alap ászanákat, hogy mindezekre teljes szekvenciákat tudjunk építeni.
  • Szó lesz a helyes (és sérülésmentes) gyakorlás, ritmus megtalálásáról. Az ászanák mélyítéséről: helyes felvételéről, tudatosításáról és elengedéséről (továbbindulni egy másik ászanába), és persze arról, hogy hogyan hat a flow gyakorlás mentálisan. 
A folyamatosan végzett mozgás megtanít a felkészülésre, megélésre és elengedésre. Minden óra elcsendesedéssel kezdődik, és relaxációval zárul, teljes egészében a hatha jóga eszköztárával dolgozunk.


CLOSE
CLOSE