iyengar jóga tanfolyam –

fókuszban a hát és a gerinc

2019. szeptember 16-tól | HÉTFŐNKÉNT 19:15-20:45 | 10 alkalmas

Oktató: Tolner Mária, okleveles Iyengar Jóga oktató

A tanfolyam díja: 25.900 Ft / 10 alkalom

Kezdés: 2019. szeptember 16. hétfő 19:15

Helyszín: AUM Blaha INDRA terem (1085 Bp., Stáhly u. 13.)

A tanfolyam az Iyengar Jóga metódusa szerint zajlik, az okleveles Iyengar Jóga Oktató – Introductory II., okleveles Hatha Jóga Oktató, Tolner Mária vezetésével.

A tanfolyam fókuszában a hát és a vállak izmainak erősítése, a feszült izmok ellazítása, a gerincoszlop rugalmassá tétele, a helyes tartás kialakítása áll.

Teljesen kezdők is csatlakozhatnak de várunk akkor is, ha már  elvégeztél egy kezdő tanfolyamot vagy más jógametódust gyakoroltál, esetleg hosszabb-rövidebb kihagyás után térnél vissza a jógamatracra.

Kinek szól a tanfolyam?

Napjainkban kevés ember van, akinek még soha nem fájt a háta, nyaka vagy a dereka. Az ülő életmód, a számítógép előtt töltött idő alatt kialakult helytelen testtartás a gerinc megbetegedését okozhatja. A tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik ülő munkát végeznek, sok időt töltenek számítógép előtt, fáj a hátuk, vagy csak szeretnék megelőzni a hát-, és tartásproblémák kialakulását és a jógapózokkal átmozgatni a testüket.

A tanfolyamon az Iyengar Jóga rendszer szerint tanított ászanák (testhelyzetek) segítségével a feszült, merevebb testrészek, így a hát izmai is erősek, rugalmasak és egészségesek lesznek. Az órák relaxációval zárulnak.