Integrál Flow Képzés

A flow maga az áramlás, a megengedés, az alkalmazkodás, a nem-ragaszkodás és a tudatos jelenlét művészete. Ennek művelése során rendelkeznünk kell a biztos alapokkal: egy erős és szinte kimozdíthatatlan középponttal, amely tudatos jelenlétünk megalapozottságát adja és egy feszültségtől, ellenállástól mentes nyílt és befogadó lágysággal, amely lehetővé teszi az élet intenzitásával történő együttáramlást.

A 80 órás képzésen olyan flow koncepcióval dolgozunk, amely jóga alapokra épül, mégis túlmutat a klasszikus jóga eszköztárán. Harmónikusan integrálja a jóga mellett a taichi – chikung, bodywork és meditációs technikák gyakorlati és elméleti módszertanát, ezzel támogatva a flow állapotának minél szélesebbkörű megismerését és gyakorlati alkalmazását.

A jóga és tai chi tudatos jelenlétet, áramlás-élményt, test-tudatosságot és önismeretet fejlesztő gyakorlatai olyan világba vezetnek be, ahol életedet, illetve saját és oktatói praxisodat gazdagíthatod. Hangsúlyosan kezeljük a Test és Tudat kapcsolatát. Foglalkozunk a tartás- és mozgásbéli alapelvek hatásával tudatunk állapotára, megnézzük hogyan segíti elő a test áramoltatása jelenlétünk és tudatunk áramlás élményét a hétköznapokban.

Kinek ajánljuk a képzést?

A tanfolyamot már végzett, vagy éppen képzésen résztvevő jógaoktatóknak, és olyan tapasztaltabb gyakorlóknak ajánljuk, akik e témakörben szeretnék mélyíteni ismereteiket és tapasztalataikat.

Mitől formabontó és hiánypótló a képzés? 

<<Inspiráló INTERJÚ az oktatókkal>>

Tematika

  • általános flow elmélet és alkalmazás
  • 50% jóga (flow alkalmazása és szerepe a jógában, statikus és dinamikus gyakorlás alapelvei, flow órafelépítés és óratematikák, szekvencia és mátrixelmélet, vinyasa, mozgás és légzés kapcsolata – a harmónia alapelvei, légzés mint tudatos és szabad áramlás)
  • 30% taichi – chikung (struktúra, energetika, mozgáskultúra) yin és yang, erő és lágyság, stabilitás és áramlás, földeltség és struktúra, test és energetika és figyelem, erőfeszítés és
  • nemcselekvés, nyugalom a mozgásban, középpont és periféria, merev és lágy erő, konfrontáció és együttműködés, stressz és
  • ellazultság, akadályaink az áramlásban
  • 10% bodywork (önismeretet és testtudatosságot fejlesztő páros és csoportos gyakorlatok)
  • 10% meditáció (flow mint tudatállapot: mindfulness, jelenlét, pillanatbanlét)
  • flow a mindennapokban
  • oktatáspedagógia, a flow terápiás alkalmazása

A továbbképzés elvégzéséről oklevelet állítunk ki. 

IDŐBEOSZTÁS

A képzést három péntekkel kiegészített hétvégén (péntek, szombat, vasárnap) 9:00 – 18:00-ig tartjuk.

május 10-12
május 17-19
május 31 – június 2. (3 napos vidéki tábor, amelynek költségeit a részvételi díj tartalmazza)

RÉSZVÉTELI DÍJ ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

Early Bird ár (március 12-ig történő jelentkezéssel) 10% kedvezményt adunk a teljes összegből:126.000 Ft. Jelentkezéskor a IF0Early kuponkódot használd!

Normál ár: 140.000 Ft (amely tartalmazza az oktatást, a tanfolyami jegyzeteket, és egy 3 napos tábor szállás-, és napi háromszori étkezés költségeit)

A képzésre a helyedet 50.000Ft regisztrációs díj ellenében tudod biztosítani. A fennmaradó összeget, személyesen készpénzben fizetheted be az irodánkban (1075 Budapest, Károly krt. 1. 2.emelet).

Tovább információ

[email protected][email protected]

A KÉPZÉS VEZETŐI - CZEIZLER KRISZTINA & SÁPI ÁDÁM

A képzést Czeizler Krisztina RYT-500 (Hatha, Vinyasa Flow és meditáció oktató) és Sápi Ádám (jóga, tai chi, qi gong oktató, mozgásterapeuta, buddhista tanító) vezeti. 

Az oktatókról bővebben: 

Krisztina

https://www.facebook.com/jogaesflow/ 
https://pest.aumjoga.hu/czeizler-krisztina/

Ádám

http://adamkadmon.hu/
https://www.facebook.com/sAdamKadmon/
https://www.facebook.com/Tai-Chi-Flow-983128915169852/