Fehérvári Ildikó

Fehérvári Ildikó

Hatha- és Gerincjóga oktató

Képzettsége: Gerincjóga oktató, Hatha Jóga oktató, Sportoktató

Óratípusai: Gerincjóga, Hatha jóga

A jógázással minden nap új csodát értem el. 3 évig főleg sportként és kikapcsolódásként tekintettem rá. Jól éreztem magam, örültem a súlycsökkenésnek, erősödésnek, hogy hajlékonyabb lettem, az egyre csökkenő stresszelésnek, életem jobbá válásának. Megtapasztaltam, hogy a jógázásnak érzelmi és szellemi szinten is mekkora hatása van. 2009. óta valamilyen formában minden nap jógázom. A jóga önmegismerés, folyamatos fejlődés. Az élet minden területén érezhető a pozitív hatása.

Profizmusuk és anatómiai tudásvágyam miatt a Mandala Jógastúdiókat választottam Gerincjóga-oktatói tanulmányaimhoz, illetve itt szereztem Sportoktatói végzettséget. Foglalkozom reikivel és agykontrollal. Az Asram Jóga és Meditációs Központban végeztem Hatha jógaoktatói tanulmányokat Papp József és Kádár Zoltán iránymutatásával.

Örülök, hogy rátaláltam a jógázásra, hálás vagyok tanáraimnak és köszönettel tartozom a nálam és velem jógázóknak a folyamatos tapasztalásért és fejlődésért.

Jógaoktatóként a célom az, hogy segítsek, hogy egészségesebb és boldogabb légy, hogy kihozhasd Magadból a maximumot. A jógával, a testi és lelki korlátokat megismerve, azokat legyőzve, növeljük energiaszintünk, nyugalmunk és örömünk. Javul állapotunk és életminőségünk; elérhetjük, hogy szabadok és sikeresek legyünk testben, szívben és fejben is. Minden tudásommal és szeretetemmel ehhez igyekszem hozzájárulni.

Örülök, hogy tenni akarsz Magadért.

Szeretettel várlak!

Fehárvári Ildikó

 

 Fehérvári Ildikó órái a héten: