Fehérvári Ildikó

Fehérvári Ildikó

Hatha- és Gerincjóga oktató

Képzettsége: Gerincjóga oktató, Hatha Jóga oktató, Sportoktató, Gyermekjóga oktató (Meditáció és Kismama jógaoktató képzések folyamatban)

Óratípusai: Gerincjóga

A jógázással minden nap új csodát értem el. 3 évig főleg sportként és kikapcsolódásként tekintettem rá. Jól éreztem magam, örültem a súlycsökkenésnek, erősödésnek, hogy hajlékonyabb lettem, az egyre csökkenő stresszelésnek, életem jobbá válásának. Megtapasztaltam, hogy a jógázásnak érzelmi és szellemi szinten is mekkora hatása van. 2009. óta valamilyen formában minden nap jógázom. A jóga önmegismerés, folyamatos fejlődés. Az élet minden területén érezhető a pozitív hatása.

Örülök, hogy rátaláltam a jógázásra, hálás vagyok tanáraimnak és köszönettel tartozom a nálam és velem jógázóknak a folyamatos tapasztalásért és fejlődésért.

Csoportos, céges és magánórákat tartok, egyénre szabott videós és fotós gyakorlatsorokat készítek.

A tanítás során felhasználom a saját gyakorlásomban, valamint az oktatóképzéseimen tanultakat, mindenki személyre szabott figyelmet és gyakorlatokat kap, kihasználjuk a segédeszközök adta lehetőségeket a hatékonyabb és precízebb jógázáshoz.

Tanulmányaim:

2020 – Kismama jóga jógaoktató képzés (Halmos Júlia) folyamatban

2020 – Meditáció jógaoktató képzés (Malik-Tóth István és Márk Tamás) folyamatban

2019 Gyermekjóga jógaoktató képzés(Csíki Mariann)

2017 Hatha jóga jógaoktató képzés (Papp József és Kádár Zoltán

2014 Gerincjóga jógaoktató képzés (Mandala)

2014 Sportoktató képzés (Mandala)

Jógaoktatóként a célom az, hogy segítsek, hogy egészségesebb és boldogabb légy, hogy kihozhasd Magadból a maximumot. A jógával, a testi és lelki korlátokat megismerve, azokat legyőzve, növeljük energiaszintünk, nyugalmunk és örömünk. Javul állapotunk és életminőségünk; elérhetjük, hogy szabadok és sikeresek legyünk testben, szívben és fejben is. Minden tudásommal és szeretetemmel ehhez igyekszem hozzájárulni.

Örülök, hogy tenni akarsz Magadért.

Szeretettel várlak!

Fehérvári Ildikó

 

 Fehérvári Ildikó órái a héten: