ELHATÁROZÁS (SANKALPA) MŰHELY

2019. január 5. | SZOMBAT 14:00-17:00 

Oktató: Czeizler Krisztina

Létszám: max 14 fő

A műhely díja: 4.900 Ft

Kezdés: 2019. január 5. szombat 14:00

Helyszín: AUM Jóga BLAHA  (1085 Bp., Stáhly u 13.)

Egy új év kezdete mindig magában hordozza a lehetőséget az újrakezdésre. A január sokak számára a fogadalmak és az elhatározások ideje.
“Elhatározom, hogy jobb leszek, egészségesebb és higgadtabb. Hogy tenni fogok magamért és másokért. Januártól nem iszom, dohányzom, lefogyok és munkahelyet váltok. Hű leszek önmagamhoz és másokhoz. Eljárok úszni, megmászom ezt a hegyet, tanulok…..” ugye ismerős?
Minden gondolatunk energia, minden cselekedetünk magában hordozza ezt az energiát, és tetteink következményei is újabb energiahullámokat hoznak létre. Idén használd ezt az erős, teremtő energiát arra, hogy megismerd és elérd kitűzött céljaidat!

Mire számíthatsz?

  • A workshop során dolgozunk majd fizikai szinten: a különböző ászanákkal ébresztjük, tisztítjuk és ellazítjuk a test különböző területeit – hogy elhatározásunk erős és tiszta legyen, kioldódjanak a fizikai szinten létrejött hátráltató tényezők.
  • Energetikai szinten tudatosítjuk az ászanák finomabb hatásait, megfigyeljük, mire is van szükségünk igazából. Tisztítjuk, pihentetjük és kiegyensúlyozzuk a testet és elmét.
  • Végül mentális szinten is dolgozunk majd egy hosszabb, ősi technikával: megrázzuk-leporoljuk magunkról a külső, felénk irányuló elvárások terhét. Megvizsgáljuk, mi van bennünk legbelül, melyek lényünk igazi, mélyről jövő, valós céljai és motivációi.
A workshopon olyan technikákat fogunk használni, amelyek hosszú távon képesek támogatni terveid megvalósulását. Kialakítunk egy célrendszert, amellyel tudatosan indulhatsz el az új év kezdetén, és nagyobb betekintést nyerhetsz a céljaid mögöttes tartalmába. Felismerések, önismeret, célok és jóga – könnyed, frissítő, áramló formában.