Barion Pixel
Radics Klaudia

Radics Klaudia

Jógaterapeuta, Kismamajóga Oktató, Jóga Tanárképző

Képzettsége: Alternatív Gyógyászat Doktora, E-RYT, Jógaterapeuta, Kismamajóga Oktató, Jóga Tanárképző

Az ősi kultúrák és filozófiák iránti erős vonzódásom vezette utamba a jóga gyakorlását 2000-ben. Azonnal beleszerettem ebbe a csodálatos gyógyító művészetbe, amivel egész életem megújult. Annyira nagy hatással volt rám a jóga, hogy szerettem volna mélyebben elmerülni a jóga rejtelmeiben, igy 2005-ben elvégeztem a Himalayan Yoga and Meditation Center jógatanár képző tanfolyamát Chicagóban.

Ahogy tudatosabbá váltam, egyre jobban éreztem, hogy meg szeretném mutatni mindenkinek az utat a boldogság és megnyugvás felé, ami a jógával elérhető. Kipròbàltam különbözö formàkat, tanultam szàmos mesternèl, mint Rodney Yee, Gabriel Halpern, Rama Birch, Ronda Gordon, Elesa Commerce, Shirley Walters, Dr Indu Arora és a Dalai Lama; miközben megtanultam hogyan gyógyítható a test, elme és a szellem. 2 hónapig Gabriel Halpern, Iyengar jóga mester mellett tanultam a jógaterápia tudományát.

Alkalmam volt jógaterapeutaként doktorokkal is együtt dolgozni, megtapasztalni a jóga hatalmas gyógyító erejét. 2007 folyamán elvégeztem a Kismama jógaoktató, majd a Power Pilates oktatói képzést is.

2010-ben megkaptam az E-RYT (Tapasztalt-Regisztrált Jóga Oktató) címet a YogaAlliance szervezettől, az akkor 5 éves jógaoktatói tapasztalatom alapján.

Szerettem volna eljuttatni a magas szìnvonalù, ősi tradìciòt követő jògàt mindenki rèszère kortòl ès testfelèpìtèstől függetlenül. Így megalapítottam és vezettem a Reflections Yoga Centert és a 200 óras Jóga Tanárképzőt az Amerikai Egyesült Államokban 2013-ig. Nyolc sikeres YogaAlliance által akkreditált 200-órás Jóga Tanárképzőt, illetve 7 kismama jóga tanárképzőt vezettem ezidáig.

Fontosnak tartom a folyamatos tanulást így elvégeztem Vörös Károly, Reiki Mester vezetésével két Reiki tanfolyamot, és részt vettem egy 100-órás Vipassana Meditációs kurzuson is a közelmúltban, amit azóta is gyakorlok.

Az Indian Board of Alternative Medicine által vezetett doktorátusi képzést az Alternatív Orvostudomanyok területén 2014 novemberében fejeztem be.  Lelkesen osztom meg mindazt a tudást, örömöt, és gyógyulást, amit én magam is átélek a jóga folyamatos gyakorlása eredményeként. Arra ösztönzöm tanítványaimat, hogy tudatosan hajtsanak végre minden pozíciót, és ezt az önmegfigyelést vigyék át a mindennapjaikba is.