Bene Zsófia

Bene Zsófia

Kriston Intim Torna Tréner

Képzettsége: Kriston Intim Torna Tréner

Óratípusai: Kriston Intim Torna – Gyakorló Óra

Szerencsés vagyok, mert egy válságos helyzetben olyan döntést hozhattam, amit addig nem tudtam megtenni. Átgondolhattam, hogy mi az, ami hiányzik az életemből, mi az, ami nélkül mindig lesz bennem egy kis sóvárgás.

A saját tanfolyami élményem, valamint egy jókor, jó helyen lévő könyv hatásárára jelentkeztem Kriston Andrea Intim Torna trénerképzésére.  Andrea több mint harminc éve fejlesztett módszere, ami az alhasi szervek egészségét, a gáti izomzat erejét szolgálja fantasztikus lehetőség, hogy a test edzése során, a működtetésén keresztül elinduljunk önmagunk mélyebb megismerésére és megértésére.

A képzés során először csak a női módszertan, a női torna érdekelt, de nagyon gyorsan magával húzott a férfiak világa is és megszereztem a férfiaknak szóló, őket támogató ismereteket is.  A tanulmányaimat záró dolgozatot végül a változókorban lévő férfiak érzelmi és testi változásaiból, valamint az Intimtorna ezekre gyakorolt hatásáról írtam. A későbbiekben pedig egy még komolyabb kutatást tervezek, ugyanebben a témában.  Nagyon hálás vagyok Andreának, hogy maximalizmusával és folyamatos támogatásával terel, bátorít, bíztat.

Trénerként tapasztaltam meg igazán, hogy jelen lehetek a mostban, miközben nyitott vagyok a jövőre és látom, hogy a múltból milyen élmények és tapasztalatok vezettek ide.

 

Bene Zsófi órái a héten: