Barion Pixel
Bencze Attila

Bencze Attila

Iyengar Jóga oktató

 

 

 

Képzettsége: Okleveles Iyengar Jóga Oktató – Introductory II.

Óratípusai: Iyengar Jóga

Szeretem feszegetni a korlátokat – sajátjaimat és a körülöttem élőkét is 😀 Hiszem, hogy a fejlődés az élet valódi mércéje. Az az élmény, hogy holnap egy folyamat picivel olajozottabban működik, hogy néhány embernek a munkám hatására könnyebb az élete, mint korábban, évek óta bearanyozza a szakmai és privát ténykedésemet is.

A jóga tanítása a legszebb értelemben vett SZOLGÁLAT. Szeretem a tanítványokon látni a csendességet, amit a gyakorlás hoz, a tiszta mosolyt, amikor óra végén elköszönnek. Szeretem átadni a zseniális Iyengar mester jógametódusát, ami egyszerre gyakorlatias és spirituális.

A jógától a belső középponthoz visszatalálás lehetőségét kaptam – hajlamos vagyok túlhajtani magam, a belső balansz fenntartása olyan kihívás, aminek szívesen vágok neki nap mint nap.

 

Előélet

Az Iyengar jógával való megismerkedés előtt tizenöt évig Shaolin kung-fut gyakoroltam és harcművészeti világversenyek szervezésében-lebonyolításában segédkeztem. Jóga mellett szenvedélyem minden, amiben mélységet látok (zene, könyvek, moralizálós filmek). A három éves oktatóképzőt lezáró sikeres Iyengar jóga oktatói vizsga után egy hónapos indiai úton csiszoltam a gyakorlásomon.

Vélemények

„Akárhány ember is volt az óráján, mindig nagyon odafigyelt a legapróbb részletekre mindenkinél. Azon felül viszont, hogy a részletek fontosak, segít koncepcióban látni és csinálni a gyakorlatokat. És nem utolsó sorban az egyedi humorának köszönhetően még a legnehezebb gyakorlatok is könnyebbek lesznek  :D”  
/Emese

„Attila kedves, figyelmes. Biztos lehetsz benne, hogy segít kihozni magadból a maximumot! Bátran ajánlom mindenkinek az óráit!
/Orsi

„Attila a legértékesebb dolgokat adja a gyakorlóinak: teljes figyelmét és tudását – humorral fűszerezve 🙂 Az elkötelezettsége és hitelessége motivál a mélyebb megismerésre, komolysága munkára ösztönöz, humora pedig lazaságra 🙂 Csak ajánlani tudom!” 
/Viki

„Attila óráin mindenkinek kijár a kellő figyelem. Alaposan, megfelelő gondoskodással igazítja ki az ászanákat, de amit a legjobban szeretek, hogy mindig új tapasztalással gazdagodom az óráin.”
/Brigi

„Attila figyelmes, kedves és láthatóan nagyon elkötelezett oktató, aki szereti amit csinál és fontos számára az is, hogy a másik is pontosan és jól sajátítsa el az egyes gyakorlatokat. Mindig odafigyel mindenkire, ösztönöz humorával és szavaival egyaránt. 🙂 Óráit csak ajánlani tudom!”
/Reni

 

Bencze Attila órái a héten: