Acroyoga Start Program

2018. április 27. | PÉNTEK 18:00-21:00 | VAJNAI MELINDA & UJHELYI PÉTER

Május 4-én még csatlakozhatsz!

Oktató: Vajnai Melinda & Ujhelyi Péter

Létszám: max 15 fő

A tanfolyam díja: 40.000 Ft / 5 alkalom

Időpont: 2018. április 27. péntek 18:00 // Május 4-én még csatlakozhatsz!

Helyszín: AUM Blaha, Brahma terem (1085 Bp. Stáhly u. 13.)

STARTolj velünk kezdő Acroyoga tanfolyamunkkal!

Mozognál, de egyedül nincs is annyira kedved, szívesebben sportolnál társaságban, egy támogató közösségben? Érdekel a jóga? Kipróbálnád az akrobatikát? Mit szólsz a thai masszázshoz? Mert az Acroyoga mindez egyben!

Minden kezdet nehéz, de ha elhatároztad magad a változás mellett, akkor a programunkat Neked találtuk ki! Az 5 hetes AcroYoga Start program segít lendületbe kerülni. Jelentkezz most, hogy biztosítsd helyed az április 27-én STARToló csoportunkba!

Az AcroYoga három alappillére a jóga, az akrobatika és a thai masszázs. Ha gyakorlod, nemcsak erősödsz és hajlékonyabb leszel, hanem fejlődik a testtudatod, a mozgáskoordinációd és a koncentrációs készséged is.

Mit ad még az acroyoga?

Tapasztalataink szerint minden résztvevő előbb-utóbb belelendül a játékba, nemre, korra, súlyra való tekintet nélkül. A foglalkozások végére a csapattagok önismerete, önbizalma is gyarapodik, új dimenziókat fedeznek fel magukban, és nem utolsó sorban látványos a jókedv szintjének emelkedése is. Emellett mindenki átlépi a határait, hiszen olyan dolgokba vágsz bele, amikről eddig elképzelni sem tudtad, hogy képes lennél rájuk.

Az 5 hét alatt ezekre tanítunk meg

  • alap mozdulatok felvétele
  • a mozdulatok összekötése
  • thai masszázs alapok

A Program menete

Minden pénteken az Aum Blaha Jógastúdióban lesznek a háromórás foglalkozások. Érkezz az óra előtt 15 perccel, hogy a kezdés zökkenőmentes és nyugodt lehessen! A foglalkozásokon körceremónia, játék, bemelegítés, acroyoga és thai masszázs lesz.