126 órás Kismama és Babás Jógaoktató Képzés

YOGA ALLIANCE ÁLTAL AKKREDITÁLT OKTATÓKÉPZÉS

A program ajánlott mindenkinek, aki szeretné megismerni a jóga megfelelő gyakorlását a terhesség ideje és a szülés utáni időszak alatt. Egy új élet kialakulásának és eljövetelének időszaka nagyon különleges alkalom mindenki számára, így kimagasló figyelmet és odaadást érdemelnek  mind a mamák, mind a babák a természetes szülés elősegítése és az egészséges, harmonikus testi és lelki fejlődésük érdekében. A kismamajóga egy könnyü és hasznos módszer a terhesség idején, hogy a 9 hónap folyamatos változásait érzelmileg és testileg is a babák és mamák is jól viseljék. Az egészséges fejlődés és életmód folytatódik szülés után a baba-mama jóga gyakorlásával, amely segít az anyuka gyorsabb regenerálódásában, az érzelmi hullámok elkerülésében, a baba-mama kötődés elmélyítésében és a babák fejlődésében.

A tanfolyam ajánlott kismamáknak, akik szeretnék a saját jógagyakorlásukat helyesen módosítani a terhesség alatt, illetve jógaoktatóknak is, akik biztonsággal szeretnék a kismamákat kísérni a várandósságuk folyamán.

IDŐBEOSZTÁS


2018. május 25-26-27.
2018. június 22-23-24.
2018. augusztus 10-11-12.
2018. augusztus 24-25-26.

péntek 14:00-18:00,
szombat és vasárnap 9:00-16:00

A képzés célja

Az oktatóképzésen résztvevők megtanulják elméletben és gyakorlatban is a testhelyzetek megfelelő alkalmazását a különböző várandóssági szakaszokban, és hogyan vigyázzanak egyben babára és mamára.

A oktató bizonyítvány feltétele

 • A tanfolyam ideje alatt a 80 %-os hétvégi tanítási óralátogatás,
 • Minimum 10 kismama és babásjóga (5-5) hospitálás,
 • 5 óramegfigyelés,
 • 5 assisztálás,
 • 5 karma jógaóra kismama-, vagy babásjóga vezetése,
 • illetve a sikeres vizsga

Tematika

  • Anatómia a terhesség ideje alatt és utána
  • Kismamajóga testhelyzetek helyes beállítása
  • Megfelelő gyakorlatsorok összeállítása
  • Relaxációs technikák és Meditáció
  • Testhelyzetek kockázatai
  • Gátizomtorna
  • Légzőgyakorlatok
  • Mantrák
  • Trimeszterhez igazodó testhelyzetek
  • Baba-Mama kötődés elősegítése
  • Babafejlődés testi és energetikai szinten
  • Babás jóga gyakorlatok együtt
  • Babajóga gyakorlatok különböző állapotokra

A képzés vezetője:

Radics Klaudia

Alternatív Gyógyászat Doktora, E-RYT, Jógaterapeuta, Kismamajóga Oktató, Jóga Tanárképző

Az ősi kultúrák és filozófiák iránti erős vonzódásom vezette utamba a jóga gyakorlását 2000-ben. Azonnal beleszerettem ebbe a csodálatos gyógyító művészetbe, amivel egész életem megújult. Annyira nagy hatással volt rám a jóga, hogy szerettem volna mélyebben elmerülni a jóga rejtelmeiben, így 2005-ben elvégeztem a Himalayan Yoga and Meditation Center jógatanár képző tanfolyamát Chicagóban.

Ahogy tudatosabbá váltam, egyre jobban éreztem, hogy meg szeretném mutatni mindenkinek az utat a boldogság és megnyugvás felé, ami a jógával elérhető. Kipróbáltam különböző formákat, tanultam számos Mesternél is, mint Rodney Yee, Gabriel Halpern, Rama Birch, Ronda Gordon, Elesa Commerce, Shirley Walters, Dr Indu Arora és a Dalai Láma;

miközben megtanultam hogyan gyógyítható a test, elme és a szellem. 2 hónapig Gabriel Halpern, Iyengar Yoga Mester mellett tanultam a jógaterápia tudományát. Alkalmam volt jógaterapeutaként doktorokkal is együtt dolgozni, megtapasztalni a jóga hatalmas gyógyító erejét. 2007 folyamán elvégeztem a Kismama jógaoktató, majd a Power Pilates oktatói képzést is.

2010-ben megkaptam az E-RYT (Tapasztalt-Regisztrált Jóga Oktató) címet a YogaAlliance szervezettől az akkor 5 éves számottevő jógaoktatásom, workshopjaim és jógaterápia munkásságom alapján . Szeretném eljuttatni a magas színvonalú, ősi tradíciót követő jógát mindenki részére kortól és testfelépítéstől függetlenül. Így megalapítottam és vezettem a Reflections Yoga Centert és a 200 óras Jóga Tanárképzőt az Amerikai Egyesült Államokban 2013-ig.

Öt sikeres YogaAlliance által akkreditált 200-órás Jóga Tanárképzőt, illetve 5 kismama jóga tanárképzőt vezettem ezidáig. Fontosnak tartom a folyamatos tanulást így elvégeztem Vörös Károly, Reiki Mester vezetésével két Reiki tanfolyamot, és részt vettem egy 100-órás Vipassana Meditációs kurzuson is a közelmúltban amit azóta is gyakorlok. Az Indian Board of Alternative Medicine által vezetett doktorátusi képzést fejeztem be 2014. novemberében az Alternatív Orvostudományok területén, M.D. (AM).  Lelkesen osztom meg mindazt a tudást, örömöt, és gyógyulást, amit én magam is átélek a jóga folyamatos gyakorlása eredményeként. Arra ösztönzöm tanítványaimat, hogy tudatosan hajtsanak végre minden pozíciót, és ezt az önmegfigyelést vigyék át a mindennapjaikba is.

Részvételi díj

A képzésen való részvétel díja: 150.000 Ft

A helyedet 30.000Ft regisztrációs díj ellenében tudod biztosítani. A fennmaradó összeget, 120.000Ft-ot személyesen fizetheted be az irodánkban (1075 Budapest, Károly krt. 1. 2.emelet).

Részletfizetéssel: 170.000 Ft
1. részlet (regisztrációs díj) 30.000Ft – fizetendő május 20-ig
2. részlet – 60.000 Ft – fizetendő június 20-ig 60.000 Ft
3. részlet – 60.000 Ft – fizetendő augusztus 10-ig