Yin jóga tanfolyam

Fókuszban a csakrák

2018. március 29-től | CSÜTÖRTÖKÖNKÉNT 17:30-19:00 | VIRÁG ZSUZSI

Ez a tanfolyam betelt. A követekző tanfolyam időpontját hamarosan kiírjuk.
Kérlek, figyel a weboldalunkat vagy iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj az indulás időpontjáról.
Köszönjük!

Oktató: Virág Zsuzsi

Létszám: max 14 fő

A tanfolyam díja: 17 900 Ft / 8 alkalom

Időpont: 2018. március 29., csütörtök 17:30

Helyszín: AUM Blaha SHAKTI terem (1085 Bp., Stáhly u. 13.)

A yin jógagyakorlás fizikai szinten elsősorban a csontokra, izületekre, a kötőszövetekre és az abban futó meridiánokra van kiemelkedő hatással. Általában 3-5-7 percig maradunk benne az adott jógapózban. Ez a tanfolyam a yin jógagyakorlásba vezet minket a csakra energiaközpontok mentén.

A tanfolyam felépítése

Az első alkalommal, röviden átbeszéljük a yin jóga alapjait, a testben futó fő meridiánokat, hogyan hatunk ezekre a yin jógával. Gyakorlásban tudatosítjuk ezeket, éberré és kreatívvá válunk arra, hogyan tudjuk legjobban támogatni yin gyakorlásunkat a jóga segédeszközökkel.

Első alkalommal röviden átbeszéljük a yin jóga alapjait, miben más a yang tipusú jógától, és hogyan ajánlott gyakorolni. Megismerjük a testben futó fő meridiánokat és gyakorlásban tudatosítjuk, hogyan hatunk ezekre a yin jógával. Kreatívvá válunk arra, hogyan tudjuk legjobban támogatni yin gyakorlásunkat a jóga segédeszközökkel.

Mire számíthatsz?

  • Az aktuális csakrafókuszt minden alkalommal erősítő-stimuláló zene, mantra, légzőgyakorlat és illóolaj kíséri, ezzel támogatva a megnyílást, felismerést és befogadást.
  • Lelki szinten elengedjük az adott csakrához, energiaközponthoz tartozó, tudatalattiban futó korlátozó hitrendszereket , és pozitív érzelmi betöltésekkel töltjük és energetizáljuk az adott területet.
  • Megtapasztaljuk a bennünk rejlő csendet, a yin-t, és teret engedünk annak, ami az adott pillanatban képes megmutatkozni.

Kinek ajnáljuk a tanfolyamot?

A tanfolyam elmélyülést, mélyebb megtapasztalást kereső jógagyakorlóknak ajánlott, akik bátrak szembenézni a felszínre törő érzésekkel, testük üzeneteivel és a fejlődést, a tudatosságot választják.

Előképzettség nem szükséges, ha érzed a hívást, várlak!

Várlak szeretettel,

Virág Zsuzsi

CLOSE
CLOSE