Yin jóga tanfolyam

Fókuszban a csakrák

2018. január 15-től | HÉTFŐNKÉNT 17:30-19:00 | VIRÁG ZSUZSI

Oktató: Virág Zsuzsi

Létszám: max 7 fő

A tanfolyam díja: 17 900 Ft / 8 alkalom

Időpont: 2018. január 15., hétfő 17:30

Helyszín: AUM Astoria HOLD terem (1075 Bp., Károly krt. 3/A.)

A yin jóga a csontok és izületek jógája, mely során hosszabban, 3-5-7 percig maradunk benne az adott jógapózban.

A tanfolyam felépítése

Az első alkalommal, röviden átbeszéljük a yin jóga alapjait, a testben futó fő meridiánokat, hogyan hatunk ezekre a yin jógával. Gyakorlásban tudatosítjuk ezeket, éberré és kreatívvá válunk arra, hogyan tudjuk legjobban támogatni yin gyakorlásunkat a jóga segédeszközökkel.

Ezt követő 7 alkalommal egy-egy csakra, energiaközpont kerül a gyakorlásunk fókuszába. Megvizsgáljuk az adott csakra minőségeit, mely belső elválasztású miriggyel és szervvel van kapcsolatban, harmonizáljuk ezek működését a yin jógasorozatunkkal.

Mire számíthatsz?

  • Az aktuális csakrafókuszt minden alkalommal erősítő-stimuláló zene, mantra, légzőgyakorlat és illóolaj kíséri, ezzel támogatva a megnyílást, felismerést és befogadást.
  • Lelki szinten elengedjük az adott csakrához, energiaközponthoz tartozó, tudatalattiban futó korlátozó hitrendszereket , és pozitív érzelmi betöltésekkel töltjük és energetizáljuk az adott területet.
  • Megtapasztaljuk a bennünk rejlő csendet, a yin-t, és teret engedünk annak, ami az adott pillanatban képes megmutatkozni.

Kinek ajnáljuk a tanfolyamot?

A tanfolyam elmélyülést, mélyebb megtapasztalást kereső jógagyakorlóknak ajánlott, akik bátrak szembenézni a felszínre törő érzésekkel, testük üzeneteivel és a fejlődést, a tudatosságot választják.

Előképzettség nem szükséges, ha érzed a hívást, várlak!

Várlak szeretettel,

Virág Zsuzsi

CLOSE
CLOSE