Vörös Éva

Vörös Éva

Vörös Éva

Hatha Jóga oktató

 

Képzettsége: Hatha Jóga Oktató

Óratípusai: Hatha Yoga in English

Mit jelent a jóga a számomra? Hogy a MOSTban vagyok, a jelen pillanat, amikor saját magam felé is igaz tudok maradni. Ezért is vágyok vissza mindig a jógához, a gyakorláshoz, mert ez jó nekem.
Már egy jó ideje gyakorlok, de a jóga először viszonylag fiatal koromban talált meg, amikor “véletlenül” elmentem egy kora reggeli jóga órára a középiskolámban. Az óra nem volt része a normál tanrendnek.  Ez egy tanterven kívüli osztály… Emlékszem, hogy már akkor is nagyon tetszett, bár akkor még nem voltam biztos benne, hogy miért ….
Többször elhagytam és újra próbálkoztam a jógával, de igazán akkor lettem elkötelezett a jóga felé, amikor egy nagyon stresszes időszakon mentem keresztül (sokakhoz hasonlóan). Nagyon hamar elkezdtem tapasztalható a jóga jótékony hatását. Remélem, hogy amikor tanítok, ezt a jótékony, enyhítő hatást tudom átcsatornázni.
Hatha jóga tanítok, hangsúlyt fektetve a belső utazásra és a nyugalomra.
Hálás vagyok tanáraimnak, akik sok mindenre megtanítottak a jógáról, a gyakorlásról és az életről: Fischer Zsófinak, Kádár Zolinak és Papp Józsinak.
Éva Vörös

Éva Vörös

Hatha Yoga Instructor

Certification: Hatha Yoga Instructor

Classes: Hatha Yoga in English

What does yoga mean to me? That I am at the NOW, at the present moment where I can be very trueful to myself. Thus I just yearn to come back to yoga, to the practice as it does good to me.
I have been practicing yoga for a while, as the first breeze of yoga touched me at a very early age, when  I „accidentally” went to an early yoga class at my high school. It was an extra-curricular class…  and I remember enjoying it a lot. That time I was not sure though why ….
I restarted and restarted yoga several times, but I got committed to it when I encountered a stressful period (like many of us). But very soon I started experiencing the benefits of yoga. I hope that when I teach, I can channel that similar good, soothing experience.
I teach hatha yoga with emphasis on the inward journey and calmness.
I am thankful to my teachers, who taught me a lot on yoga, on practice, and on life: Zsófi Fischer, Zoli Kádár and Józsi Papp.

 

Vörös Éva órái a héten:

[events_list paging=1 limit=10 category=116 scope=this_week showperiod=daily]