Veszteségeink gyümölcsei
Önismereti csoport

Kezdés: 2023.02.10. péntek 17:30 –  20:00

Időtartam: 8 alkalom, hetente 2,5 óra

Helyszín: AUM Jógaközpont, Astoria

A program díja: 64 000 Ft/8 alkalom (8000 Ft/alkalom)

Max. létszám: min. 7, max. 10 fő

Csoportvezetők:
Zákonyi Henrietta – Mentálhigiénés szakember, Családállító tréner, Önismereti csoportvezető

Ócsai Zoltán – Mentálhigiénés szakember, csoportvezető/facilitátor, jógaoktató

Alaptematika

Gyere és csatlakozz, ha úgy érzed még nem vagy már meg tudod osztani a közel- vagy régmúlt veszteségei által megtapasztalt emlékeidet, érzéseidet, megértéseidet és szeretnél tanulni mások hasonló élethelyzeteiből származó néző- és érzéspontjaiból.

Megengedni és átengedni a történeteket, az élményeket és az érzéseket
Átkeretezni a megélt fájdalmakat és kreatív erőt kovácsolni belőle.

Határok – együttérzés – cselekvés – együttműködés önmagunkkal és a világgal.

Néhány gondolatébresztő kérdés

  • Hogyan tudom feloldani az időnként feloldhatatlannak tűnő érzéseket, ami a veszteség-élményeimhez kapcsolódnak?
  • Hogyan lehetünk Önmagunk és engedjük meg magunknak, hogy újra jól legyünk?
  • Miként tudok a múlt mellett, a jelenbenből erőt merítve újra a jövő felé tekinteni?
  • Hogyan tudom átkeretezni a jelenlegi érzés- és nézőpontjaimat?

Ha ezek a kérdések téged is megszólítanak várunk szeretettel a csoportba.

Kinek ajánljuk?

Azoknak ajánljuk az alábbi önismereti csoportjainkat, akik szeretnék elmélyíteni önismeretüket, fejleszteni az önbecsüléssel, önbizalommal, intimitással kapcsolatos készségeiket, közelebb szeretnének kerülni önmagukhoz. Várjuk azokat is, akik kapcsolati nehézségekkel küzdenek és a párkapcsolati, családi, baráti vagy egyéb viszonyaikra szeretnének ránézni egy új, eddig talán megközelíthetetlen nézőpontból. A csoport lehetőséget nyújt érzelmi viszonyulásaink jobb megértésére, hatékonyabb kommunikáció elsajátítására.

Mi fog történni?

A csoporton belül zajló munka nagyon hasonlít a való élethez. A két és félórás alkalmak során igyekszünk olyan bizalmi légkört teremteni, melyben megoszthatjuk személyes gondolatainkat és érzéseinket, megtapasztalhatjuk, hogy mások hogyan reflektálnak ránk, milyen érzéseket váltunk ki, hogyan teremtünk kapcsolatot, hogyan reagálunk másokra és hogyan bánunk saját, másokra adott belső reakcióinkkal. Hogy tudunk egymásra hangolódni, hogy tudjuk magunkat megértetni, hogy fejezzük ki érzéseinket: együttérzésünket vagy ellenérzésünket. 

Miért érdemes jönnöd?

Különbözőek vagyunk. Különböző célokkal és szándékokkal, képességekkel és lehetőségekkel. Egy dolog közös bennünk: szeretnénk minél jobban érezni magunkat a bőrünkben. Gyere és gyakoroljunk együtt, hogy miként legyünk felszabadultabbak, hitelesebbek, hatékonyabbak, megértőbbek, elevenebbek egymás társaságában.

Jelentkezés menete

Jelentkezni az alábbi űrlapon keresztül tudsz.

Ezután egy 30 perces online interjú keretében találkozunk, megbeszéljük az esetlegesen felmerült kérdéseket és közösen eldöntjük, hogy hogyan tovább.

A helyedet biztosítani a csoportban az 50%-os (32 000 Ft) előleg befizetésével tudod, mely az interjú után esedékes, melyről küldünk e-mailt. A részvételi díj másik felét az első alkalommal hozd magaddal.

 

Kik vagyunk?

Zákonyi Henrietta

Mentálhigiénés szakember, Családállító tréner, Önismereti csoportvezető

13 év belső munka után azt gondolom, mindannyiunkban ott van a forrás és a fény, az én feladatom az, hogy ennek aktiválásában segítselek. A közösség megtartó és fejlesztő erejében hiszek, az Önismereti munka egy együttműködő csoportban sokkal hatékonyabb és lelkesítőbb.

Ócsai Zoltán

Mentálhigiénés szakember, Csoportvezető/facilitátor, Integrál önismereti tanácsadó, Mediátor, Coach, Jógaoktató

1000+ óra önismereti csoport sajátélmény és vezetői tapasztalataim alapján azt vallom, hogy nem csak nagyon érdemes, hanem az egyik legtermészetesebb út, egy megtartó közösség vagy csoport transzformáló erejéből merítkezve szembenézni önmagunkkal.