Újévi elhatározás workshop

Valter Éva kismama és babás jóga oktató

Sankalpa – a tudatos teremtés művészete

A foglalkozás időtartama: kb 2 óra (egyéni munkától függően)

Ár: 5.5oo Ft

Egy új év kezdete mindig magában hordozza a lehetőséget az újrakezdésre. A január sokak számára a fogadalmak és az elhatározások ideje. Idén fordítsd az elhatározásnak ezt az erős és teremtő energiáját arra, hogy megismerd és elérd kitűzött céljaidat!

“Elhatározom, hogy jobb leszek, egészségesebb és higgadtabb. Hogy tenni fogok magamért és másokért. Januártól nem iszom, dohányzom, lefogyok és munkahelyet váltok. Hű leszek önmagamhoz és másokhoz. Eljárok úszni, megmászom ezt a hegyet, tanulok…..” ugye ismerős?

Minden gondolatunk energia, minden cselekedetünk magában hordozza ezt az energiát, és tetteink következményei is újabb energiahullámokat hoznak létre. Ezt az erős, teremtő energiát használhatod arra, hogy megismerd és elérd kitűzött céljaidat!

// Mire számíthatsz?

  • A workshop során dolgozunk majd fizikai szinten: finoman ébresztjük, tisztítjuk és ellazítjuk a test különböző területeit – hogy elhatározásunk erős és tiszta legyen, kioldódjanak a fizikai szinten létrejött hátráltató tényezők.
  • Energetikai szinten tudatosítjuk a test finomabb érzeteit, megfigyeljük, mire is van szükségünk igazából.
  • Végül mentális szinten is dolgozunk majd több technikával: megrázzuk-leporoljuk magunkról a külső, felénk irányuló elvárások terhét. Megvizsgáljuk, mi van bennünk legbelül, melyek lényünk igazi, mélyről jövő, valós céljai és motivációi.

Számithatsz még egy kis játékos egyéni munkára, amely abban támogat, hogy tudatosan rendezd és elengedd a mögötted álló évet, és belélegezz – akaratod szerint továbbvigyél valami újat, támogatót!

A workshopon olyan technikákat fogunk használni, amelyek hosszú távon képesek támogatni terveid megvalósulását.

Kialakítunk egy célrendszert, amellyel tudatosan indulhatsz el az új év kezdetén, és nagyobb betekintést nyerhetsz a céljaid mögöttes tartalmába. Felismerések, önismeret, célok és jóga – könnyed, frissítő, áramló formában.

A foglalkozás során 3 db videót fogsz kapni, amelyek egymásra épülnek és 1 hétig visszanézhetőek. Az ár tartalmaz egy ajándék mélyrelaxációs gyakorlatot, és egy írásos jegyzetet, igény szerint egy online konzultációt.

A foglalkozást tartja:

Czeizler Krisztina

Ingyenes betekintő