Titkok,
amikről alig beszélünk

Intimtorna férfiaknak

Prosztataproblémákon, vizelettartási gondokon, erekciós zavarokon, a korai magömlésen, hereproblémákon, tehát a teljes alhasi szervi állomány tünetein, fogantatási problémákon illetve a szexuális élet zavarain is segít a Kriston Módszer.

Először azt gondolhatod, hogy a férfiakat nem érdekli az Intim Torna, de tévedsz, manapság előfordul, hogy egy-egy férfiaknak indított tanfolyamra többen jelentkeznek, mint a nőire. A módszer sikere nem a véletlen műve, 12 hét alatt átlagosan 134 százalékos izomerő növekedést lehet elérni a Kriston Intim Tornával!

Nem túlzás azt állítani, hogy mindez jelentős életminőség javulással jár, hiszen számos kellemetlen, nehézséget okozó, a mindennapokat megkeserítő tünet lehet rövid idő alatt a múlté.

 

 

Vezető tünetek

A felnőtt lakosság háromnegyedénél élete folyamán előbb-utóbb fellép valamilyen végbélprobléma, férfiaknál gyakoriságban az aranyértünet vezet.

A tünetek kialakulásának hátterében többféle ok is állhat, de az életmódnak rendkívül hangsúlyos szerepe van ebben! A jó hír, hogy a test képes a regenerációra, és célzott gyakorlatokkal megelőzhetőek vagy csökkenthetőek, de akár el is tűnhetnek a kellemetlen tünetek és a fájdalom.

A helyes táplálkozás, a helyes széklet- és vizeletürítés, a stressz csökkentése, a rendszeres testmozgás és a medencefenék védelme együttesen olyan eredményeket adhat, amire álmodban sem gondoltál volna! Kezdj bele egy tanfolyamba, és tapasztald meg a változást 12 hét alatt!

A leggyakoribb kérdések

  1. Nem vetkőzünk le! Az Intim Torna attól intim, hogy az alhasi szervek egészségére és a gátizomra koncentrál.
  2. Sokan érzik magukat eleve ügyetlennek. Ne tedd! A tanfolyamokon a résztvevők 100 százaléka úgy távozik, hogy megtanulja a gyakorlatokat.
  3. Nem beszélünk egymás előtt a problémáinkról. A csoport egy tanfolyam, nem csoportterápia, ezért csak a tréner tudja, hogy milyen problémával érkeztél (ez sem szükségszerű). Előzetesen egy jeligés állapotfelmérő lapot kell kitölteni, így teljes anonimitásban gyakorolhattok.
  4. Mindenki részt vehet a tanfolyamon, a tornának nincs ellenjavallata, de amennyiben kétséged van, hívd az oktatót!

Milyen változásokat hoz az életedbe az intim torna?

A gát izmainak tornája számtalan problémát megold.

  • Elsőként az aranyér-probléma enyhül, általában már a tanfolyam közben jelentős javulás tapasztalható.
  • A prosztata egészségvédelme, egészségének helyreállítása számtalan tünetet enyhít, ilyenek a vizeletürítés elakadása, az erekciós zavarok egy része, bizonytalan alhasi fájdalmak.
  • A vizelettartás problémái megoldódnak/enyhülnek.
  • Mivel a vizeletzáró izom felel az erekció megtartásáért, az erősítéssel javul az erekció minősége.
  • Javul a magszabályozás képessége.
  • Az évek során az izomerő csökkenésével a merevedés szöge is tompább lesz. Ha visszatér az erő…

Mitől különleges ez a módszer?

Nincs más olyan torna, amivel valódi erőfejlesztést érnél el! A gyorsaság, az erő és az állóképesség egyszerre fejlődik a Kriston módszer tanfolyamon, a speciális gyakorlatoknak, mozgásanyagnak köszönhetően.

A tanfolyamon az oktató minden kérdésedre válaszol a témával kapcsolatban, segít tanácsaival és az eddig akár természetesnek vett mindennapi rutinok megváltoztatására is javaslatokat tesz (helyes székletürítés, a vénavédelem a mindennapokban) az egészséged érdekében.