Szoyka Enikő

Szoyka Enikő

Hatha Jóga oktató

Képzettsége: Hatha jóga oktató, Vinyasa Flow jóga oktató

Óratípusai: Hatha Jóga

„Tegyél meg minden Tőled telhetőt, és egy kicsit fokozd tovább!”

De ne agresszíven, hanem szeretettel, finoman, figyelemmel fordulj Magad felé. Ez a mottó (is) kísér az Utamon, amit 2008-ban kezdtem el és töretlenül folytatok, amíg lehetőségem lesz rá. Kezdeti lépéseim Szirtesi Olívia és Velev Tamás kísérte gondos figyelemmel, majd 2010-ben jelentkeztem az IWI sportedző-jógaoktató tanfolyamára, ahol Sárig Hajnalkától és Kádár Zoltántól merítettem rengeteg inspirációt. Hálás szívvel gondolok Rájuk!

2011 októberében kaptam kézhez eszközös hatha jóga oktatói oklevelemet.

A Nagy Utazás ezután kezdődött el, csak ezután döbbentem rá, milyen kicsi és tudatlan vagyok ebben a világban. A tanulás folytatódott, Kádár Zoltán és Papp József oktató továbbképzésein, Varga Judit vinyasa flow tanfolyamán és sűrű együtt gyakorlással Sárig Hajnalkával, Cseh Zsuzsával, Papp Józseffel.

Jelenleg a kölni Iyengar Yoga Akademie másodéves „hallgatója” vagyok, augusztusban vizsgázom az alapozó képzés második évének zárásaként.

Tanáraim betűrendet követve: Kenan Albayrak , Bob Blaeser, Peter Gärtner, Claus Grzesch,  Georgie Grütter, Rita Keller, Dr. Kerstin Khattab, Anke Roth Langels, Elisabeth Siering és Stephanie Quirk.

Hálás vagyok Tanáraimnak, hogy elindulhattam az Úton akkor is, amikor hihetetlen mélységeket élhetek meg, de ugyanolyan magasságokat is bejárhatok. Célom, hogy ezt a változatosságot kisimítsam, és egy idő után eljussak a Jól Lét állapotába. Köszönöm!

Gyere és tanulj, gyakorolj együtt velem. Ne félj, ne kételkedj, csak csináld. Alázattal.

És megkapod… 🙂

 

Szoyka Enikő órái a héten:

[events_list paging=1 limit=0 category=145 scope=this_week showperiod=daily]