Stressz- és blokkoldó tanfolyam gerincjógás alapokon

2018. május 30-tól SZERDÁNKÉNT 19:15-20:45 | 8 alkalmas

Oktató: Fehérvári Ildikó – Gerincjóga oktató, Hatha Jóga oktató, Sportoktató

A tanfolyam díja: 18.900 Ft / 8 alkalom

Kezdés: 2018. május 30. szerda 19:15

Helyszín: AUM Astoria (1075 Bp., Károly krt. 3/A.)

A jóga célja a fizikális test, az érzelmek és mentális folyamatok békésebbé, egészségesebbé tétele. A tanfolyam kimondottan gyakorlatias; a gerincjógás elemekkel átmozgatjuk, fejlesztjük a testet, a hatha jóga kapuin betekintve tudjuk fokozni az elmélyülést és haladást, illetve ősi, kidolgozott alapokon nyugvó stressz és blokkoldó gyakorlatokkal szabadítjuk fel a szívet és az elmét. A cél az öröm, az egészség, maga az út is örömteli lehet. Kitartó gyakorlással fantasztikus eredmények, fejlődés és érzések érhetőek el.

A mai ember nagy mennyiségű stressznek van kitéve, irodákban, székekben ülünk, agilisak vagyunk, multitaskolunk, jól tudunk csapatban, egyedül, szupervízió nélkül dolgozni, teljesíteni és még sorolhatnánk. Sok érzelmi és fizikális blokk keletkezhet a modern nyugati városi életmóddal. Közben pedig az egészség és valódi önbecsülés egyre kevésbé van a fókuszban, pedig érdemes megőrizni, javítani. A jóga ősi hagyománya és a kidolgozott stressz-és blokkoldó gyakorlatok visszavezetnek egy egyszerűbb, de annál békésebb, felszabadultabb és boldogabb minőséghez. Kiemelten szükség van rá a mindennapjainkban. Ezekkel a technikákkal, gyakorlatokkal, oldani tudjuk az érzelmi és testi nehézségeket; javíthatjuk állapotunkat, egy egyre épebb testben, egyre épebb lelket találhatunk. 🙂

Ha jössz, máris egy pozitív, építő szándékkal indulsz, ha folytatod, szépen, fokozatosan jönnek az eredmények. A test, lélek, szellem, a közérzet fejlődése. Kitartással, rendszeresen végezve a gyakorlatokat sokat tehetsz Magadért. Hogy jobban megismerd Magad és pozitív irányban haladj. Megőrizve és fejlesztve az értékeket.

Csak óvatosan:

Amennyiben különleges figyelmet igénylő állapotban vagy, illetve ha idegrendszeri vagy vérnyomás problémáid vannak vagy ilyen jellegű kezelés alatt állsz, akkor azt mindenképp jelezd előre.

Szeretettel várlak!

Fehérvári Ildikó


CLOSE
CLOSE