Pilates Alaptanfolyam

2017. március 1-től | CSÜTÖRTÖKÖNKÉNT 17:00-18:00 | 6 alkalmas

Oktató: Kontár Marianna, Pilates oktató, testnevelő tanár, aerobik edző, ritmikus gimnasztika-edző és versenybíró

Létszám: max 13 fő

A tanfolyam díja: 13.900 Ft / 6 alkalom

Kezdés: 2018. március 1. csütörtök 17:00

Helyszín: AUM Blaha  (1085 Bp., Stáhly u. 13.)

Miről szól a Pilates?

A pilates olyan mozgásrendszer, amely a főbb izomcsoportok nyújtására, erősítésére koncentrálva, tetőtől-talpig átmozgat. Lassan végrehajtott, kecses mozdulatsorok jellemzik, ahol a gyakorlatok egymásra épülve, egymást erősítve fejtik ki hatásukat. A különböző eszközök (labda, kézi súlyzó, lábsúly, gumiexpander) biztosítják a változatosságot. A mozgást kiegészíti – azzal harmonikus egységet alkot – a speciális légvétel, amely fokozza a koncentrációt és a hatékonyságot.

A pilates-gyakorlatok segítségével ízületeid mozgékonyabbá, egészségesebbé válnak, a tartáshibák és a mozgásszervi panaszok csökkenek, ideális esetben megszűnnek. Gerincoszlopod fiatalos és rugalmas marad. Tíz alkalom után már másként érzed magad a bőrödben! Ha húsz alkalmat is adsz magadnak, a tested határozottan és láthatóan izmosodni kezd! A harmincadik foglalkozás után, pedig magadon is megtapasztalhatod ennek a módszernek az alakformáló hatását.

Kinek ajánljuk a tanfolyamot?

Jó ideje már, hogy nem tornásztál és szeretnél ezen változtatni, esetleg más mozgásforma mellett szeretnél a pilates módszerrel megismerkedni? Szeretnél egészségesebben élni, de nem tudod, hogy melyik a megfelelő óra, ahol figyelembe veszik a hosszabb kihagyásodat és segítenek a testedzéshez történő visszatérésedben?

Gyere és iratkozz be a pilates kezdő tanfolyamra, ahol hétről-hétre fejlődhetsz, erősödhetsz barátságos légkörben összeismerkedve tanfolyami társaiddal, akikkel egymást segítve, motiválva könnyebben leküzdheted a kezdeti nehézségeket.

Mire számíthatsz a tanfolyami órákon?

Az óra 60 perc pilates alap gyakorlatokból áll, ahol elsajátíthatod a helyes testtartást és megtanulhatod ezt a hatékony testedzési módszert.

Nézd meg oktatónkkal készített videót!