Baba-Mama torna

mom-and-baby-yogaA baba-mama tornára hathetestől kétéves korig lehet jönni a kicsikkel. A foglalkozás 60 perces, jól átmozgatja, erősíti, regenerálja a mamát, bevonva a mozgásba a gyermeke(ke)t is.
A foglalkozásokon rövid nyújtózkodás, bemelegítés után sorra erősítjük a test izmait, kiemelten törődve a láb egészségével, a gerinc ruganyosításával, a hasizmok regenerálásával, a vállak-karok és a mellizmok aktiválásával.
Ha valakinek szétnyíltak volna a hasizmai a várandósság alatt, kifejezetten jó, ha baba-mama tornát gyakorol, és irányítottan, lágyan, de szisztematikusan erősíti meg újra azokat. A mama vagy a babával, vagy a baba mellett dolgozik, végig figyelve, mi a jó a kicsinek, van-e kedve együtt tornázni, vagy éppen nincs. Picit nagyobb gyermek utánozhatja is az anyukát, de az sem baj, ha mással foglalja el magát éppen. Ezután rövid gátizomtorna következik, hogy a medencefenék izmai mihamarabb megerősödjenek, és ne léphessen fel egészségügyi probléma ezen a területen sem. Az órát rövid énekléssel, vagy verseléssel zárjuk.
A babával való együtt mozgás javítja a baba vérkeringését, összehangolja idegrendszerét, és elmélyíti a kapcsolatot a szülővel.

Oktató:

HORVÁTH FLÓRA

received_10206878501379151

 

Várunk szeretettel!

 

AKTUÁLIS BABA-MAMA TORNA FOGLALKOZÁSOK AZ ÓRARENDBEN

[events_list paging=1 limit=10 category=124 scope=0 showperiod=daily]