NŐI EGYENSÚLY TANFOLYAM I.

Harmóniában a nőiségeddel

2019. április 16-tól | KEDDENKÉNT 19:30-21:00 | 8 alkalmas

Oktató: Nádas Anna

Létszám: max 16 fő

A tanfolyam díja: 27.500 Ft / 8 alkalom

Kezdés: 2019. ápriliis 16. kedd 19:30

Helyszín: AUM Jóga Blaha  (1085 Bp., Stáhly u. 13.)

Kinek ajánljuk?

Ajánljuk minden nőnek, aki szeretné mélyebben megismerni saját nőiségét, bármilyen a nőiségét érintő problémával küzd és szeretné szabadon megélni valódi önmagát. A tanfolyam alatt a női jóga eszköztárának segítségével fedezzük fel saját nőiségünket és ismerkedünk meg a női életúttal. A részvétel semmilyen előképzettséget nem igényel, haladóbb és teljesen kezdő jógázók számára is ajánlott, hiszen a jógát női szempontból mutatja be.

Miről szól a tanfolyam?

A Női egyensúly tanfolyam első része saját nőiségünk megismeréséről szól, arról hogy tudatossá váljunk arra, hogy nőként milyen szakaszokon haladunk végig a ciklusunk és életünk során és hogyan tudjuk ezeket tudatosan megélni és kibontakoztatni. Elsajátítjuk az alap női jóga gyakorlatokat, megismerjük és megtapasztaljuk azok jótékony hatásait nőiségünkre és megtanuljuk a ciklus szerinti gyakorlás alapelveit. A tanfolyam átfogó ismereteket ad a női egészségről, a női ciklusról és arról, hogy hogyan teremthetjük meg és tarthatjuk fent az egyensúlyt saját nőiségünkben.

A tanfolyam tematikája:

  • A női életkör, a fő női életszakaszok, évszakok és holdfázisok megismerése
  • A női ciklus működésének megismerése
  • A női test és lélek felfedezése női jóga gyakorláson keresztül
  • A kreatív és teremtő női energiák megtapasztalása és felébresztése
  • A női test és a női betegségek szimbolikája
  • Stresszoldó női jóga gyakorlatok
  • Kristályok, illóolajok és gyógynövények a női egészségért
  • Az egészséges női életmód alapjai
MIRE SZÁMÍTHATSZ A TANFOLYAMON?

Egy alkalom másfél órás, amely egyharmad elméletet és kétharmad gyakorlatot foglal magában. Ehhez egy összefoglaló jegyzet is tartozik, amely tartalmazza az összes fontosabb alap női jóga gyakorlat leírását képekkel, instrukciókkal és a gyakorlatok hatásainak ismertetésével. Továbbá tartalmazza a tanfolyamon elhangzott teljes elméleti ismeretanyagot. A tanfolyam zárt csoport formájában működik, tehát elköteleződést jelent annak teljes időtartamára, amely során két óra hiányzás megengedett, de ellenjavallt a belső folyamat és fejlődés megszakítása miatt.

OKTATÓ: NÁDAS ANNA

A tanfolyamot tartja Nádas Anna női jóga oktató és terapeuta a Női egyensúly tanfolyami rendszer megalkotója. Öt éve oktat női jógát, tart női tanfolyamokat és gyógyító szertartásokat. Hivatásának középpontjában a nőiség gyógyítása, kibontakoztatása és szabad megélése áll.

 

A tanfolyam folytatása a Női egyensúly tanfolyam II. , amely közvetlenül ez után a tanfolyam után indul, ezt megtalálod a honlapunkon a kurzusok, azon belül tanfolyamok menüpontban.