Abdulwahab Nadia

Abdulwahab Nadia

Astanga jóga oktató

Képzettsége: Astanga jóga

Óratípusai: Astanga Jóga

Közel tíz évig dolgoztam hivatásos táncosként a Budapest Táncegyüttesben (később Honvéd Táncszínház), mellette elvégeztem a Veszprémi Egyetem színháztudomány szakát. A jógával táncos éveim alatt többször is találkoztam, tudtam, hogy egyszer az életem fontos része lesz.

Sok stílust, irányzatot, oktatót kipróbáltam, elvégeztem több oktatóképzést és workshopot, majd 2009-től fordult figyelmem teljesen az ashtanga jóga felé.

Elkötelezett gyakorlóvá váltam, hamarosan megtaláltam “ashtanga otthonom” is, az Ashtanga Studio Berlin-t, ahová a napi otthoni gyakorlás mellett  2010 óta minden hónapban kilátogatok pár napra.

Andrea Lutz a  személyes mentorom, akitől, amellett, hogy régóta ismer és legjobb tudásával támogat a saját gyakorlásomban, rendkívül sokat tanulok a tanításban. Egy ideje rendszeresen asszisztálok a mysore óráin és workshop-jain.

Manju Jois nagyon fontos, óriási tudással rendelkező, inspiráló tanító számomra, akinek workshopjain, mysore óráin, oktatóképzésein (első második sorozat) évek óta részt veszek. Nagy hatással van még rám Nancy Gilgoff tanítási módszere is.

Tanítványukként a saját gyakorlásomban és a tanításban is egyaránt az általuk hordozott élő tradíciót követem.

 

 

Nadia Abdulwahab órái a héten:

[events_list paging=1 limit=0 category=102 scope=this_week showperiod=daily]