Mogyorósy Kriszti

Mogyorósy Kriszti

Hatha jóga oktató

 

Képzettsége: Diplomás Vaisnava jóga mester és Oktatóképző (Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola) ,Pilates Oktató (Body Art and Science International nemzetközi Pilates Intézet), Gerincjóga és Sport Oktató (Mandala Jógastúdiók)

Óratípusai: Stresszoldó jóga, Kortárs Hatha jóga

Mindig is „filozofikus” alkat voltam, így a jóga filozófiája és a holisztikus szemlélet, vagyis a test, psziché és lélek kapcsolatának mélyebb megértése nagymértékben áthatja érdeklődésemet. Nekem a jóga elsősorban a megismerés útja és eszköze, egyensúly, önismeret, egész-ség, önmegvalósítás.   

2010 óta foglalkozom Jógával, 2008 óta Pilatessel, melyből 2011-ben oktatói diplomát szereztem a Body Art and Science International nemzetközi Pilates Intézetnél. Jóga tanulmányaimat a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola jógamester szakán szereztem. Ugyanitt elvégeztem egy továbbképzést, melynek során segédtanárként végig kísértem egy évfolyamot, segítve a tanári munkát és a diákok fejlődését, így jógaoktatók képzésére is alkalmassá váltam. 2014-ben Gerincjóga és Sport Oktatói képesítést is szereztem a Mandala Jógastúdiónál. Rendszeresen járok továbbképzésekre, leginkább a terápiás megközelítés érdekel, főként a mozgásrendszer fasciális szemlélete szempontjából (szakdolgozatomat is ebben a témában írtam).

2011 óta tartok Pilates magán órákat és 2012 óta vannak csoportos és magán jóga óráim.

Az utóbbi időben a mozgást kiegészítve a manuális terápiák is érdekelni kezdtek. Biodinamikus Craniosacrális Terápiát és északi stílusú Thai Yoga Masszázst tanultam, melyeket elkezdtem a privát óráimba integrálni, hogy segítsem a hozzám fordulók több szinten történő fejlődését.

Mindig is érdekeltek az emberek, könnyen kapcsolódom hozzájuk. A test és tudat fejlesztését szolgáló, az egyensúlyt megteremtő és fenntartó gyakorlatok oktatása és a manuális terápiák alkalmazása nagyon sokat tanít. Az így szerzett ismeretket, tapasztalatokat igyekszem hasznosítani az oktatásban és a kezelésben. Ezen összefüggések újabb és mélyebb szintjeinek felismerése, megértése és azok tovább adása, ami motivál ezen az úton.

Várlak szeretettel óráimon, tegyünk együtt az egész-ségedért! 🙂

 

 Mogyorósy Kriszti órái a héten:

2019. június 17. hétfő -- 2019. június 23. vasárnap
Nincs megjeleníthető esemény
2019. június 17. hétfő -- 2019. június 23. vasárnap