Borbély-Kontár Marianna

Borbély-Kontár Marianna

Pilates oktató

 

Képzettsége: Pilates oktató, testnevelő tanár, aerobik edző, ritmikus gimnasztika-edző és versenybíró

Óratípusai
: Pilates

Gyermekkorom óta szenvedélyesen szeretek mozogni, sportolni. Életem jelentős része, tanulmányaim és munkám a mozgásos tevékenységek tanulásával és tanításával telt el.

Tanulmányai:

  • testnevelő tanári diploma
  • aerobik edzői képesítés
  • ritmikus gimnasztika edzői és versenybírói képesítés
  • Pilates- oktatói végzettség

Bemutatkozás:

18 éves testnevelő tanári, aerobik oktatói és ritmikus gimnasztika edzői gyakorlattal rendelkezem. Testnevelő tanárként a képességfejlesztést szem előtt tartva 6-14 éves gyermekeket tanítottam meg a mozgás szeretetére. Aerobik oktatóként minden korosztály számára vezettem erőfejlesztő és állóképesség fejlesztő edzéseket, step- aerobik, alakformálás, gerinctorna és Pilates formájában.

Az AUM Jógaközpontban Pilates oktatással foglalkozom, kiscsoportos formában. Ezt a mozgásformát, amellyel egyszerre edzhető a test és a lélek, a megnyugtató, lassú zenére végzett, letisztult mozdulatok jellemzik. Hatékonyan erősíti és nyújtja a mély izmokat, szép egészséges testet formál, külső-belső harmóniát teremt.

Óráimon különös figyelmet fordítok az egyéni képzésre, a személyiségfejlesztésre, a testi-lelki harmónia kialakítására. Figyelembe veszem az egyéni adottságokat, az előképzettség szintjét, életkori, fizikális-és mentális sajátosságokat.
Aki ezeket az értékeket keresi,- korosztálytól függetlenül – az jó helyen jár az AUM Jógaközpontban az általam vezetett Pilates- kurzusokon.

Szeretettel várlak Benneteket!

 

 Borbély-Kontár Marianna órái a héten