Kezdő Jóga tanfolyam

ülőmunkát végzőknek

2020. január 13-tól | HÉTFŐNKÉNT 19:15-20:45 | 10 alkalmas

Oktató: Tolner Mária, okleveles Iyengar Jóga oktató

A tanfolyam díja: 25.900 Ft / 10 alkalom

Kezdés: 2020. január 13., hétfő 19:15

Helyszín: AUM Jóga CORVIN (1085 Bp., József krt. 78.)

Ezt a kezdő jóga tanfolyamot elsősorban azoknak ajánljuk, akik ülő munkát végeznek, sok időt töltenek számítógép előtt, fáj a hátuk, vagy csak szeretnék megelőzni a hát-, és tartásproblémák kialakulását és a jógapózokkal átmozgatni a testüket.

A tanfolyam fókuszában a hát és a vállak izmainak erősítése, a feszült izmok ellazítása, a gerincoszlop rugalmassá tétele, a helyes tartás kialakítása áll.

A tanfolyamon a jóga alapjait a Hatha jóga alapokra építő Iyengar metódus segítségével sajátíthatod el. Ez a rendszer a hangsúlyt a precizitásra és a biztonságra helyezi, a pontos ászana felvételt eszközök és részletes instrukciók segítik.

A gyakorlás hatására a feszült, merevebb testrészek, így a hát izmai is erősek, rugalmasak és egészségesek lesznek. Az órák relaxációval zárulnak.

Kinek szól a tanfolyam?

A tanfolyam tökéletes teljesen kezdőknek, de várunk akkor is, ha már elvégeztél egy kezdő tanfolyamot vagy eddig más jógametódust gyakoroltál, esetleg hosszabb-rövidebb kihagyás után térnél vissza a jógamatracra. Az alapokról indulunk és részletes instrukciókkal segítjük a biztos alapok megszerzését.