Kezdő Jóga tanfolyam

az energikus hétköznapokért

2021. szeptember 6-tól | HÉTFŐNKÉNT 19:15-20:45 | 8 alkalmas

Oktató: Tolner Mária, okleveles Iyengar Jóga oktató

A tanfolyam díja: 26.000 Ft / 8 alkalom

Kezdés: 2021. szeptember 6, hétfő 19:15

Helyszín: AUM Jóga Corvin  (1087 Bp., József krt. 78.)

Ezt a kezdő jóga tanfolyamot elsősorban azoknak ajánljuk, akik ülő munkát végeznek, sok időt töltenek számítógép előtt, fáj a hátuk, vagy csak szeretnék megelőzni a hát-, és tartásproblémák kialakulását és a jógapózokkal átmozgatni a testüket.

Miért 8 alkalom?

Ennyi idő alatt a tested és az agyad hozzászokik a rendszeres gyakorláshoz. Megtanulhatod a mozdulatok precíz, biztonságos kivitelezését, és tiéd lesz egy frissítő rutin, amely a gyakorlásod alapját képezi a jövőben.

A tanfolyamot rögzítjük, az alkalmak 2 hétig visszanézhetőek.

Jegyzet! A tanfolyamhoz jegyzetet adunk, amely az Iyengar jóga alapjait, a mozdulatok listáját, magyarázatokat, ajánlásokat tartalmaz.

A tanfolyam fókuszában a hát és a vállak izmainak erősítése, a feszült izmok ellazítása, a gerincoszlop rugalmassá tétele, a helyes tartás kialakítása áll.

A tanfolyamon a jóga alapjait a Hatha jóga alapokra építő Iyengar metódus segítségével sajátíthatod el. Ez a rendszer a hangsúlyt a precizitásra és a biztonságra helyezi, a pontos ászana felvételt eszközök és részletes instrukciók segítik.

A gyakorlás hatására a feszült, merevebb testrészek, így a hát izmai is erősek, rugalmasak és egészségesek lesznek. Az órák relaxációval zárulnak.

Kinek szól a tanfolyam?

A tanfolyam tökéletes teljesen kezdőknek, de várunk akkor is, ha már elvégeztél egy kezdő tanfolyamot vagy eddig más jógametódust gyakoroltál, esetleg hosszabb-rövidebb kihagyás után térnél vissza a jógamatracra. Az alapokról indulunk és részletes instrukciókkal segítjük a biztos alapok megszerzését.