KEZDD EL!

Iyengar jóga Alapozó műhely

Oktató: Bencze Attila, Szoyka Enikő, Tolner Mária, Zágoni-Prell Noémi

A műhely díja: 5.900 Ft

Időtartam: 3 óra (pénteki napon vagy hétvégeken. Pontos időpontok alább)

Helyszín: AUM Jóga Blaha  (1085 Bp., Stáhly u. 13.)

 

Az Alapozó műhelyek célja

Kezdőként sokszor lebeszéljük magunkat arról, hogy becsatlakozzunk egy kezdő órába, ahol úgy tűnik, mindenki tudja mit csinál és hogyan kell felvenni az egyes pózokat. Alapozó műhelyeink célja, hogy kezdőként kapj egy képet a jógáról, az adott jógatípusról, megismerd az alap ászanákat, alap gyakorlatokat, belekóstolj a jógafilozófiába, hogy aztán biztonsággal és a megfelelő alapismeretekkel felvértezve tudj csatlakozni a kezdő szintű órákhoz.

Következő időpontok:

A következő műhelyt 2019. őszén tartjuk.

A számodra megfelelő időpontot az oldal aláján lévő jelentkezési lapon tudod kiválsztani.

AZ IYENGAR MÓDSZERRŐL

Az Iyengar Jóga  (ejtsd „ájengár”) B.K.S. Iyengar jógamester tanításaira épül. A gyakorlás alapja a precizitás, a biztonság és a mélység. A pózok kivitelezésében tapasztalt és magasan képzett oktatók segítenek, akik felkészültek arra, hogy különböző testfelépítésű és más-más egészségi állapotú embereket megfelelően igazítsanak.

A gyakorlatsorok változatos összeállítása garantálja a fokozatosan felépített, biztonságos fejlődést. Annak érdekében, hogy erőnléttől és hajlékonyságtól függetlenül is eredményesen és biztonságosan tudj gyakorolni, bizonyos esetekben eszközöket is használunk (pl. fal, tégla, heveder).

GONDOLKODJ HOSSZÚ TÁVBAN

A jóga magában rejti a lehetőséget, hogy megváltoztassa az életed. Egészségesebbé, életenergiával telivé, tudatosabbá, magabiztosabbá, pozitívabbá válhatsz általa, de csak akkor, ha valóban és rendszeresen csinálod. Ez egy hosszú folyamat és bár már az első hetekben érezni fogod a pozítív hatásokat, a valódi változásnak időt kell adni. Az Alapozó után nem titkolt célunk, hogy kezdő órákra invitáljunk és ahogy szép fokozatosan fejlődsz, haladó gyakorlóként is találkozhassunk veled. Együtt fejlődni és változni nagy élmény, és a csoportos órák nagyon motiválóak, megsokszorozzák az erőd és inspirálnak a kitartásra. Arról nem is beszélve, hogy az oktató látja mivel segíthet téged a legjobban a fejlődésben. Bármelyik jóga stílusból szerzed meg az alapokat, bátran kísérletezz a többi óratípussal is. Folyamatosan tartunk majd hétvégi workshopokat is, különböző képzéseket, ezeken lehetőséged lesz mélyíteni a tudásod.